Populært, litt slitt leilighetshotell med sentral beliggenhet i San Agustin. Las Gavias er veldig populært og har mange stamgjester. Hotellet har et lite bassengområde med solsenger, og det er bare et par hundre meter ned til Las Burras-stranden og til San Augustins kjøpesenter med restauranter og butikker.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert, signal kun på balkongen

Øvrig informasjon

Hotellets personale møter opp med nøkler ved ankomst.

Parkering på gaten rundt hotellet
Bygget 1984
Renovert 1999
1 bygning/er
2 etasje/r
20 rom/leiligheter

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Safe Travel

Hotellets daglige drift og enkelte fasiliteter kan bli underlagt restriksjoner i forbindelse med covid-19. Tilpasninger vil skje etter anvisning fra lokale myndigheter, for å skape best mulig trygghet for deg på hotellet. Eksempelvis kan buffémåltider bli endret til ferdiglagde porsjoner eller bordservering fra meny, og enkelte fasiliteter kan i perioder bli begrenset eller stengt (f.eks. basseng, spa, spabehandlinger, treningsrom o.l.).

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Ligger nær strand/badested
 • Gratis WiFi på hele hotellet
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Bar
  Nei
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Nei
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  200 m
 • Hovedsentrum
  4 km
 • Nærmeste strand/badested
  200 m
 • Vannsklie
  Nei
Basseng og strand
 • Basseng 40 m²
 • Solsenger ved bassenget

Playa de San Agustín er en 400 meter lang strand som er noe steinete. Stranden har et Blue Flag, hvilket er et kvalitetsstempel. Det betyr at den oppfyller kravene til vannkvalitet, rengjøring, service og tilrettelegging for bevegelseshemmede. Her er det utleie av solsenger og parasoller.

Playa de Las Burras

Playa de Las Burras er den første stranden du kommer til når du kommer gående langs standpromenaden fra Playa del Inglés. Bortsett fra en liten ministrand består stranden for det meste av småstein og er ikke veldig badevennlig. Litt lenger frem begynner den virkelige sandstranden. Langs strandpromenaden ligger det en og annen restaurant og du kan se sandskulptører som gjerne tar imot noen mynter fra forbipasserende. Sanden er finkornet og ganske mørk, og blir derfor veldig varm når solen er som sterkest. Det er utleie av solsenger og parasoller.

Maspalomasstranden og strandpromenaden

Fra strandpromenaden mellom Playa del Inglés og San Agustín kan du dra til Maspalomasstranden. Strandpromenaden mellom Playa del Inglés og San Agustín er også et populært sted å jogge, nettopp fordi store deler promenaden ligger i skygge fra nitiden om morgenen.

Beliggenhet og transport

Turistområde med lokaltrafikk. Trapper og nivåforskjeller. Bussen leverer og henter gjester og bagasje ca. 75 meter fra hotellet.

 • Hotellet ligger nær strand/badested
 • Nærmeste sentrum: 200 m San Agustin kjøpesenter
 • Hovedsentrum: 4 km Yumbo kjøpesenter i Playa del Inglés
 • Nærmeste strand/badested: 200 m Playa de San Agustin
 • Nærmeste flyplass: 28 km Las Palmas

Las Dalias 8
35100 San Agustín
+34 928 768 706
acaymosl@yahoo.es

Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i San Agustín. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen Gando rett utenfor Las Palmas til hotellet ditt er mellom ca. 30 minutter og 1 time og 30 minutter (ca. 28 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Gjestevurderinger og anmeldelser
3,7/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 177 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
70% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
2,8
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,5
Hotellpersonalet
4,4
Trivsel & stemning
4,1
Wifi
3,6
Mulighet for fred og ro
4,0
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 3/5
  Las Gavias trenger en skikkelig oppgradering av inventar og WiFi. I dagens lege bør det klasifiseres som 2+
 • 5/5

  "En glede å være gjest her"

  Det var en fornøyelse å være gjest her. God rengjøring, stille og rolig, wifi fungerte utmerket. Et par minus var: litt lite varmtvann, dusjing må planlegges. Lite bestikk, manglet f.eks. saks og skarp kniv. Her fantes ike air condition, men vi besøkte hotellet i januar, så det var ikke nødvendig. Alt i alt, "very good value for money".
 • 3/5

  "Flott beliggenhet "

  Det er andre gang jeg har bodd på Las Gavias. Denne gangen var vi en gruppe og hadde 3 leiligheter. Det er varierende standard mellom leilighetene, svært enkelt utstyrt , en av leilighetene var uten lenestol og hadde kun en nedslitt sofa å sitte i. Leilighetene og møbler bærer preg av lang tids bruk og manglende vedlikehold. I denne sammenheng synes ratingen på 3 stjerner som for høy. Wifi synes å virke bedre denne gangen, men tv tilbudet var like miserabelt som tidligere, en 14 tommers LCD tv av tvilsom kvalitet og kun spanske kanaler.En del problemer med kakkerlakker men dette bedret seg etter at vi fikk rengjøringspersonalet til å spraye ekstra.Det sies at kakkerlakkene er del del av den lokale fauna, men vi de holder som regel til på hoteller/leiligheter med 3 stjerner eller lavere.Så til det positive - beliggenheten er utmerket - nær strand og shoppingsenter og likevel med svært lite støy.Solforholdene er førsteklasses - sol fra morgen til kveld på terassen/balkongen.
 • 4/5

  "Flott beliggenhet og pris"

  Flott beliggenhet, meget gode solforhold og ly for vinden. Hyggelig personale og godt renhold. Internet forbindelsen tidvis ganske så treg, som svært mange steder på Gran Canaria. Lite dusjkabinett - ingen plass til å bøye seg uten åpen dør. Meget dårlig tv tilbud - liten TV 15 tommer - og kun spanske kanaler.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.