Utflukter, Playa del Cura

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Garbos dinner show – kan bestilles hjemmefra

Garbos dinner show – kan bestilles hjemmefra

En fargesprakende kveld med middag samt underholdning i verdensklasse. 3-retters middag med valg av drikke: rød- eller hvitvin, øl og ulike alkoholfrie drikkevarer. Kaffe inkludert. Utflukten arrangeres i perioden oktober–april.

Les mer Skjul

Garbo's byr på fargesprakende underholdning i verdensklasse med den fantastiske forestillingen "Starworkers". Utflukten går i perioden oktober–april, men du kan også bestille utflukten de dagene vi ikke har turen i vårt program. Da kommer man seg hit på egen hånd.

Garbo's viser et middagsshow som uten tvil er det mest omtalte kveldsarrangementet på Gran Canaria. Garbo's er stolte av å presentere et show i toppklasse. Velkommen til 'Starworkers' – et show med sang, dans, glamour og musikalsk magi! Her hører du de største hitsene av de beste og mest populære stjernene.

Hvis du skal feire noe eller er ute etter topp underholdning med god mat og drikke, er Garbo's stedet. Dette året tilbyr Garbo's et akrobatshow i tillegg til musikk og dans. Her er kelneren ikke bare kelner, men også artist, noe som gjør servicen ekstra personlig.

Når du kjøper billetter av oss er en gratis oppgradering inkludert, noe som innebærer en bedre drikkepakke. Kontakt Vings reiseleder for mer informasjon.

NB! Bor du i Las Palmas er ikke reiselederservice inkludert, transport skjer på egen hånd.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan bestilles hjemmefra ved å benytte denne lenken: http://app.turitop.com/booking/box/O123/P61/sv

Inkludert i prisen:
Transport, guide, inngang og treretters måltid inkludert drikke som beskrevet nedenfor.

Måltider og drikke:
3-retters middag med drikke. Du velger mellom rødvin eller hvitvin, øl og diverse alkoholfrie drikkevarer. Kaffe.

Tid:
Kveldsutflukt, ca. kl. 18.15–00.45

Guideservice:
Skandinavisktalende guide.

Katamaranen Afrikat 69 – kan bestilles hjemmefra

Katamaranen Afrikat 69 – kan bestilles hjemmefra

En deilig dag på havet med katamaranen Afrikat 69. Drikke er inkludert hele dagen, samt en lett lunsjbuffé.

Les mer Skjul

Bli med på denne herlige båtturen og nyt en nydelig dag på havet. Vi seiler ut fra Puerto Rico med katamaranen Afrikat. Her får vi en flott og avkoblende dag som man ellers bare kan drømme om. Vi sitter på dekk og nyter havbrisen, mens vi langsomt seiler langs kysten. Hvis vi har flaks får vi også se delfiner som er vanlige i disse farvann.

Vi stopper i en bukt der du kan bade rett fra båten. Her kan du snorkle, eller bli med på tur i en speedbåt. Hvis du vil leie vannscooter eller prøve parasailing, så kan dette avtales med besetningen når du bestiller utflukten (ikke inkludert i prisen).

Etter en deilig dag ute på havet, reiser vi tilbake til Puerto Rico litt ut på ettermiddagen.

Katamaranen Afrikat 69 ble tatt i bruk mai 2017 og er et luksuriøst og moderne fartøy (som også er tilgjengelig for bevegelseshemmede). Båten har god plass og et stort soldekk, og det finnes en bar og cocktailmaskin om bord.

Utflukten går hele året.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille hjemmefra ved åbenytte denne lenken: http://app.turitop.com/booking/box/O123/P61/sv

Inkludert i prisen:
Transport (se unntak nedenfor), mat og drikke som beskrevet nedenfor.

Mat og drikke:
En lett lunsjbuffé er inkludert, samt gratis drikke (øl, sangria, brus, juice og vann) på hele turen.

Tid:
Lengre halvdagsutflukt, Morning Cruise, ca. kl. 09.15-15.30. Utflukten går hele året.

I juli og august tilbys også:
Sunset Cruise, fra ca. kl. 17.45 til solnedgang, med livemusikk.

Guideservice:
Engelsktalende mannskap om bord.

Lurt å ta med:
Badetøy, håndkle og solkrem med høy solfaktor.

Øvrig:
Transport er ikke inkludert for gjester som bor i Arguineguín, Puerto Rico eller Playa de Amadores – derfor koster utflukten mindre fra disse reisemålene.