• barnevennlig

Ocean Beach Club - Gran Canaria

 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Ligger ved stranden
 • Barn under 12 år spiser gratis
fra19 390,—
Se tilgjengelige rom
skip links

Nær stranden, i rolige omgivelser

Ocean Beach Club – Gran Canaria ligger rett ved havet i rolige omgivelser, med fantastisk havutsikt. Hotellområdet er lite og praktisk, med alt du trenger i nærheten. Ocean Beach Club bygger på samme grunnleggende idé som Sunwing Family Resorts; kvalitet og funksjonalitet er stikkordene våre, og målet er å skape det perfekte feriestedet for alle typer ferierende. Her er det både treningsmuligheter, barneklubb med Lollo & Bernie, smakfulle leiligheter og nøye utarbeidede menyer. Du kan gjerne bestille en Club Pool Suite, hvor du kan gå rett ned i bassenget fra din egen terrasse.

Hotellfakta

 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Oppvarmet barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  200 m
 • Nærmeste strand/badested
  0-100 m
Bassenget tilhører Club Pool Suite-rommene
På Ocean Beach Club - Gran Canaria kan du treffe Lollo & Bernie
Ocean Beach Club
Ocean Beach Club er elegant utformede familiehotell. Alle O.B.C. har perfekt beliggenhet ved havet, moderne suiter, Lollo & Bernie, innbydende basseng, fredfyllte spa, gode treningsmuligheter og velkomponerte menyer.
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Ligger ved stranden
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Suiter for opptil 8 personer
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines

Om hotellet

Rett ved stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst ligger vårt Ocean Beach Club – Gran Canaria. O.B.C. – Gran Canaria er lite og personlig, og
passer perfekt for deg som setter pris på en herlig ferie i rolige omgivelser. Ocean Beach Club bygger på samme grunnprinsipp som Sunwing Family Resorts. Kvalitet og funksjon er nøkkelord
, og målet vårt har vært å lage det ultimate feriestedet for alle typer reisefølger. Her har du treningsmuligheter, barneklubb, lekre leiligheter og gjennomtenkte menyer.
Bestill gjerne en Ocean Beach Club Suite og gled deg til å kunne gå rett ut i bassenget fra terrassen din. Vil du heller bo litt skjermet, bestiller du en av våre Club House Suiter med terrasse og utsikt mot hagen.
Ingen ferie uten noe godt på tallerkenen og i glasset. Frokost, lunsj og middag serveres i restauranten, med havet som nærmeste nabo. På menyen finner du både internasjonale favoritter og lokale herligheter. Vil du være aktiv i ferien kan du bli med på våre populære SATS-timer eller benytte et fullt utstyrt treningsstudio og fitnessavdeling. For herlig avkobling anbefaler vi et besøk i spa-avdelingen som tilbyr flere ulike behandlinger. For de yngre gjestene som vil ta en pause fra sol og bad finnes både Lollo & Bernie-klubben og Teen Lounge.
I nærheten av hotellet ligger Playa del Curas lokale sentrum, hvor du finner et lite utvalg av restauranter og et supermarked. Ca. 4 km lenger bort, i Puerto Rico, er utvalget enda større.
Internett
WiFi internett er inkludert på Ocean Beach Club - Gran Canaria. Ta med smarttelefon, nettbrett, laptop eller Mac og koble deg opp. Internetthastigheten varierer.
MyO.B.C.
På hotellets informasjonsside MyO.B.C. finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MyO.B.C., sammen med annen nyttig informasjon.
Vår service
Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på Ocean Beach Club har du tilgang til vår service i resepsjonen døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie.
Røykfritt hotell
Hotellet er røykfritt, men en anvist røykesone finnes utenfor hotellanlegget. Suitene og balkongene/terrassene er også røykfrie (gjelder også e-sigaretter). Noen av bungalowene er privateid, og røyking kan derfor forekomme på terrassene der.
Legeservice
Skulle du trenge legehjelp, vil resepsjonen være behjelpelig med å tilkalle en lege.
Handikapvennlighet
Suiter tilpasset bevegelseshemmede kan bestilles. Du finner dem under leilighetstypen Club Suite.
Det store bassenget har rampe med rekkverk.
Sesong
Hotellet er åpent hele året. I vintersesongen er de fleste gjestene på hotellet skandinaviske. 
Øvrig
Resepsjon: Åpen hele døgnet. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 på avreisedagen. I perioden 1. april–30. september er utsjekk kl. 11.00 på avreisedagen.
Nærmeste minibank ligger ca. 200 meter fra hotellet.
Bygget: 1975 Renovert: 2015
126 suiter, 27 bungalower
Etasjer: 1-4
Heis: Ja, i bygningen med Club Suite
Aircondition: Ja
Parkering: Offentlig parkering ved hotellet, begrenset antall plasser.
Vaskemaskiner: Mot betaling.
Dyr på hotellet: Det er ikke tillatt med selskapshunder på hotellet. Kun førerhunder og assistansehunder aksepteres på visse områder av hotellet.
Hotellmanager
Angel Hernandez
Hotellets offisielle klassifisering er 4.

Rom og leiligheter

Ocean Beach Club - Gran Canaria ligger rett ved stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst. Hotellet er lite og personlig og her er bassengområdet det naturlige samlingspunktet.

Rommene på O.B.C. har fasiliteter som kommer til å gjøre ferien din enda mer behagelig. Blant annet Nespresso-maskin med start kit, putemeny med to ekstra puter å velge mellom, strandveske – samt daglig påfyll av 1,5 liter vann. Med Chromecast i alle rom kan du i tillegg strømme favorittserien din til tv-en fra mobilen eller nettbrettet, hvis du skulle trenge avkobling fra solsengen.

For å gjøre det enda litt mer luksuriøst får du en velkomstpakke med frukt, snacks, brus, vann med kullsyre, øl og vin. Ønsker du alkoholfri drikke? Ta kontakt med resepsjonen etter ankomst, så bytter de til et alkoholfritt alternativ.

Her kan du se hvor suitene ligger.

Nyhet! Gjør familien ekstra glad og overrask dem med en velkomstpakke som venter i leiligheten ved ankomst. Pakken inneholder brus, potetgull, mikropopcorn, godteri og strandtennisutstyr. Bestill den hjemmefra når du bestiller reisen din.

For en ekstra behagelig ferie – les mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Club Suite

Club Suite er de mest populære leilighetene. De er praktisk innredet og består av 2 eller 3 rom for opptil 6 personer.

Club Pool Suite

Herlige suiter med smart innredning og mulighet til å gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse.

Club House Suite

Passer for deg som vil bo litt skjermet, men allikevel i nærheten av det meste.

Generous Suite

Generous Suite er våre praktiske og velutstyrte leiligheter for storfamilien.

Mat og drikke

Basseng og strand

Trening og aktiviteter

Spa

For barn og ungdom

Underholdning

Beliggenhet og transport