Sunwing Arguineguín Seafront

Hotellvurdering: 4,5

 • Leiligheter for opptil 6 personer
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Skandinavisk barneklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger rett ved havet
 • Spa,treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Babybasseng med solskjerming

Velkommen til et av Vings mest populære familiehotell på Gran Canaria – året rundt! Beliggenheten på Gran Canarias solkyst er fantastisk, og nesten alle leilighetene har havutsikt.

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell på Gran Canaria 2017.

Ved bassengområdet på Sunwing Arguineguín finner du basseng for hele familien og alle bassengene er oppvarmet til ca. 25 grader i vinterhalvåret*. Fra alle leilighetene er det kort vei til hotellets øvrige fasiliteter som restauranter, barer, Mini Land, Fitness & Spa og Help Desk.

Sunwing Arguineguín Seafront er et moderne familiehotell med pen og smart design. Her bor du i velutstyrte leiligheter. På hotellet er det mange leilighetstyper å velge mellom. Vil du ha det litt ekstra luksuriøst, kan du bestille en Royal Family Suite-leilighet, da blir du bortskjemt med blant annet velkomstpakke, Royalbadekåper og herlige senger. Reiser du med små barn anbefaler vi våre populære Happy Baby-leiligheter, som er ekstra utstyrt for at våre aller minste gjester også skal få en god ferie. Sunwing Arguineguín Seafront har leiligheter for alle.

Gå ikke glipp av vår moderne à la carte-restaurant Miguel´s Kitchen & Grill. Her finner du både Sunwing-klassikere som hamburger eller caesarsalat og mange lekre, spanske retter.

Sunwing Family Resorts hadde ikke vært det samme uten kveldsshowene. Vi har proffe artister som underholder på utendørs-scenen flere kvelder i uken. Andre sentrale møtesteder er Mini Market & Deli, Lollo & Bernies Mini Land, Teen Lounge og vårt fine Fitness & Spa.

Til sommeren 2018 skal deler av hotellet renoveres. Sunwing Arguineguín Seafront kommer derfor til å være stengt i perioden 17. april–19. juni 2018.

Sunwing Arguineguín Seafront ligger ca. 500 meter fra den lille, fredelige landsbyen Arguineguín. Her er det en håndfull restauranter og noen butikker.

*Bassengene er oppvarmet til ca. 25 grader i perioden 1. november–30. april.

Les mer Sunwing Arguineguín Seafront Skjul tekst Hotellfakta

Internett
WiFi Internett* er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og kom deg på nett!

*Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunwing – hotellinformasjon
På hotellets egen informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres og annen informasjon om hotellets øvrige utvalg og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet..

Du har tilgang til MySunwing via din egen smarttelefon, pc eller nettbrett. Du kan også finne siden på pc-ene som er til utlån i Help Desk.

Sunwing i sosiale medier
Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.

Røykfritt hotell
Sunwing Arguineguín Seafront er et røykfritt hotell (gjelder også e-sigaretter). Det gjelder både i leilighetene og på balkongene/terrassene. Egne røykesoner på hotellområdet er imidlertid tilgjengelig.

Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet
Leiligheter tilpasset bevegelseshemmede kan bestilles, les mer under leiligheter.

Ramper på hotellområdet. Bassengene har trapper og ramper med rekkverk (skrånende bunn).

Sesong
Hotellet har åpent hele året.
Før sommeren 2018 kommer vi til å pusse opp deler av Sunwing Arguineguín Seafront, og hotellet vil derfor være stengt f.o.m. 17.4. til 19.6.

Miljø
Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.

Øvrig
Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Utsjekk kl. 12.00 avreisedagen. Minibank på hotellet.
Bygget: 1986 Renovert: 2012. I 2018 vil alle Royal Family Suites, Royal Lounge Suites, noen Small Family-leiligheter og noen Family-leiligheter renoveres delvis.
252 leiligheter
Etasjer: 8
Heis: Ja
Aircondition: I noen fellesområder og i leilighetene.
Parkering: Offentlig parkering, begrenset antall plasser

Hotellmanager
David Callow

Sunwing Inclusive

Bestiller du Sunwing Inclusive, spiser du alle frokoster og 5 av 7 - eller 10 av 14 - lunsjer og middager fra vår varierte og fristende buffé. Les mer om våre smarte måltidspakker.

Fasiliteter på Sunwing Arguineguín Seafront

Prisliste

SunwingForeldre

I forumet kan du spørre om det du lurer på, og få ærlige svar fra mammaer og pappaer som har bodd på Sunwing-hotellene og som kjenner til reisemålene.

Les mer og gå til forumet

Alle hotell – Arguineguín

 • Sunwing Arguineguín Seafront
  • Sunwing
  .
  Gjestenes vurd. 4,4
 • Don Paco
  .
  Gjestenes vurd. 3,7
 • Bull Hotel Dorado Beach & Spa
  • Family Comfort
  .
  Gjestenes vurd. 3,6
 • Servatur Green Beach
  • Prime Select
  .
  Gjestenes vurd. 4,0
 • Radisson Blu Resort Gran Canaria
  • Signature for familier
  .
  Gjestenes vurd. 4,6