Se hotell (11)

Reiser til Nusa Dua

Nusa Dua er stedet for deg som vil reise til et rolig og litt luksuriøst område på Bali, med noen av øyas fineste strender. Ving har hotell for alle.
Reiser du med Ving til Nusa Dua, kan du velge mellom flere flotte hotell. I Nusa Dua tilbringer du rolige dager med et litt luksuriøst preg. Området passer like bra for familier som for forelskede par. Her er det vakre strender og kort vei til et godt utvalg av restauranter, barer og butikker. Nusa Dua er et godt vedlikeholdt område med vakre parker, en 18-hulls golfbane og fantastiske hotell, så her har du anledning til å nyte ferien fullt ut.

Bo på første klasse

Vårt hotell Nusa Dua Beach Hotel & Spa holder høy standard og passer like bra for nygifte som for andre romantikere. Vil du utvide horisonten en smule, kan du ta en taxi til restaurantene, utelivet og shoppingen i Kuta Beach og Seminyak..

Opplev mer av Bali

Sørg for å oppleve mer av Bali i løpet av ferien i Nusa Dua. Det er enkelt å reise ut på den frodige, vakre landsbygda. Bare noen kilometer unna begynner rismarkene og jungelen. Lengre nord finner du vulkaner og hellige templer. Du kan kombinere oppholdet i Nusa Dua med noen dager på et av de andre reisemålene på øya, og reiser du med Ving kan du kombinere akkurat slik du selv ønsker. Velg mellom alt fra travle Kuta Beach til spahotell i kunstnerbyen Ubud.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Hotell ved stranden
  • Helårsreisemål
  • Kombiner flere reisemål
  • Fine sandstrender

Våre gjesters vurdering Nusa Dua

Finn reise til Nusa Dua