Se hotell (9)

Reiser til Nusa Dua

Nusa Dua er stedet for deg som vil reise til et rolig og litt luksuriøst område på Bali, med noen av øyas fineste strender.
Reiser du med Ving til Nusa Dua, kan du velge mellom flere flotte hotell. I Nusa Dua tilbringer du rolige dager med et litt luksuriøst preg. Området passer like bra for familier som for forelskede par. Her er det vakre strender og kort vei til et godt utvalg av restauranter, barer og butikker. Nusa Dua er et godt vedlikeholdt område med vakre parker, en 18-hulls golfbane og fantastiske hotell, så her har du anledning til å nyte ferien fullt ut.

Bo på første klasse

Vårt hotell Nusa Dua Beach Hotel & Spa holder høy standard og passer like bra for nygifte som for andre romantikere. Vil du utvide horisonten en smule, kan du ta en taxi til restaurantene, utelivet og shoppingen i Kuta Beach og Seminyak..

Opplev mer av Bali

Sørg for å oppleve mer av Bali i løpet av ferien i Nusa Dua. Det er enkelt å reise ut på den frodige, vakre landsbygda. Bare noen kilometer unna begynner rismarkene og jungelen. Lengre nord finner du vulkaner og hellige templer. Du kan kombinere oppholdet i Nusa Dua med noen dager på et av de andre reisemålene på øya, og reiser du med Ving kan du kombinere akkurat slik du selv ønsker. Velg mellom alt fra travle Kuta Beach til spahotell i kunstnerbyen Ubud.
Nyttige tips
 • Luksushotell
 • Hotell ved stranden
 • Helårsreisemål
 • Kombiner flere reisemål
 • Fine sandstrender
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Nusa Dua

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Nusa Dua Beach er en fin sandstrand som strekker seg hele veien fra Gegor Beach i sørlige Nusa Dua, kilometer etter kilometer opp på Benoa-halvøya og deretter går over i Tanjung Benoa Beach. Strendene passer både for rolig svømming og for den mer eventyrlystne, da vannet nærmest stranden er stille mens bølgene øker lenger ut. Nede ved Gegor Beach er vannet roligere og krystallklart. Selv om Nusa Dua Beach er en rolig og vakker strand, er det mulig å drive med aktiviteter som for eksempel windsurfing, snorkling, vannscooter og parasailing.

I regntiden (oktober–mars) er bølgene ofte litt høyere enn resten av året. Det er store forskjeller på flo og fjære, noe som medfører at vannet kan være grumsete. I regntiden hender det også at havstrømmene fører med seg mye søppel inn på strendene, men dette blir ryddet bort hver dag.
Les mer om strender på Bali.
Mat, drikke og uteliv
Nusa Dua er mer kjent for sine mange fine resorts enn for sine restauranter. Du trenger likevel aldri gå sulten i Nusa Dua, da hotellrestaurantene byr på førsteklasses mat og drikke. Det finnes også enklere og mer avslappede restauranter i området, og flere av dem ligger langs strendene og hovedgatene Pantai Mengiat og Pratama.
Utelivet er rolig i Nusa Dua, men mange av barene og hotellene tilbyr kveldsunderholdning og livemusikk. For et heftigere uteliv anbefaler vi en tur til Kuta Beach, kun en taxitur unna.
Les mer om utelivet på Bali.
Shopping
Shopping i Nusa Dua består av markeder og butikker. Du kan gjøre gode kjøp av malerier, smykker og håndverk. Shoppingen i Nusa Dua er best på hovedgaten Pantai Mengiat eller i et av kjøpesentrene rundt omkring.
Les mer om shopping på Bali.
Sport og trening
Her kan du spille tennis og more deg med vannsportaktiviteter som windsurfing, snorkling og dykking. Det er flere golfbaner i området.
Aktiviteter og severdigheter
Tilværelsen i Nusa Dua er laidback og handler mest om å slappe av og sole seg og bade. Det er populært å dra på båtturer fra Nusa Dua, for eksempel til Serangan Island, ofte kalt "skilpaddeøya", da øya i tidligere tider var hekkeplass for de grønne havskilpaddene. Hotellene i Nusa Dua tilbyr aktiviteter i form av matlagingskurs, kunstklasser, yogatrening og tradisjonelle danseklasser.
Opplev mer i ferien og dra på spennende utflukter på Bali. Det er enkelt å finne veien ut på landsbygda for å se på de vakre rismarkene, jungelen og øyas mange templer.
Hvordan du tar deg rundt
Skal du reise til og fra Nusa Dua anbefaler vi taxi eller å leie en bil med sjåfør.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Det finnes vaksiner som gir beskyttelse i flere år. Husk å vaksinere deg minst fire uker før avreise. Les mer om vaksiner på www.ving.no/vaksineinformasjon

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Det balinesiske nyttåret

Det balinesiske nyttåret faller på 22. mars 2023. Det forventes at alle som befinner seg på øya under festlighetene viser respekt. Feiringen begynner kvelden i forveien med Ngerupuk, da folk bråker så mye de kan for å drive bort onde ånder. Dagen etter er det Nyepi, og da skal det være stille og mørkt. Det jobbes ikke, det er ingen trafikk, og det er ikke tillatt med elektrisk lys eller levende lys. Tilreisende, som for eksempel Vings gjester, forventes å holde seg på hotellområdet. Levende lys kan til nød brukes sparsommelig, og etter solnedgang holder hotellrestaurantene stengt, men det er mulig å få romservice.

Valuta og betaling

Indonesiske rupiah (IDR). Ta med kontanter i US dollar hvis du vil veksle på reisemålet, ikke norske kroner (vanskelig å veksle). 100 US dollarsedler gir beste kurs ved veksling. American Express, MasterCard, VISA er kredittkort som aksepteres mange steder, men ikke over alt. Det er mange minibanker på Bali.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Vintertid: +7 timer. Sommertid: +6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Indonesisk

Metanol i lokalt kjøpt alkohol

Reisende i Indonesia oppfordres til å være oppmerksomme ved inntak og kjøp av lokal alkohol som kan forekomme i drinker og cocktails bl.a. på Bali, Java og Lombok. Lokalprodusert såkalt palmevin – arak – kan inneholde metanol. Metanol er ekstremt helsefarlig, og vi ber derfor gjestene våre om å være forsiktige ved både kjøp og inntak av først og fremst arak, men også andre lokalproduserte alkoholholdige drikkevarer.
Fly og transport

Flytid

Ca. 16 timer fra Oslo, mellomlanding(er) kommer i tillegg.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Nusa Dua året rundt. Du bestemmer selv avreisedag og hvor lenge du vil være borte. Flyet lander på flyplassen i Denpasar.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Denpasars flyplass til hotellene i Nusa Dua er ca. 30 minutter (ca. 12-15 km). Tidene kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
31°26°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • februar
31°26°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
10
Regnfrie dager
 • mars
31°26°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • april
31°26°
8
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mai
31°25°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
30°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
30°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
30°25°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
30°25°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
30°26°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
32°26°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • desember
31°26°
7
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager

Finn reise til Nusa Dua
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.