Se hotell (7)

Reiser til Ubud

En reise til håndverksbyen Ubud er ensbetydende med avkobling for både kropp og sjel. Ubud er fra gammelt av Balis kulturelle sentrum.
Her oppe i fjellene er klimaet svalere og tempoet roligere. Ubud handler først og fremst om å nyte naturen og omgivelsene, bli litt bortskjemt på et spa eller kanskje prøve rafting i elven like ved? Byen er også et populært yogamekka og her finner du et stort utvalg av forskjellige yogatimer. På våre hotell bor du førsteklasses og nyter god service i et rolig, frodig og romantisk miljø.

Lekre hotell

I Ubud har Ving flere lekre hotell å velge mellom. Velger du Alila Ubud bor du på et designhotell på en høyde med en overveldende utsikt over regnskogen. Vil du heller bo ved sentrum av kunstnerbyen Ubud, trives du kanskje bedre på Pertiwi, Her kan du bestille en villa med eget basseng.

Ubud Money Forest

Ubud handler først og frems om å nyte naturen og omgivelsene, og en av de mest populære opplevelsene er å besøke Monkey Forest. I Monkey Forest går du på skyggefulle stier mellom mosedekte templer og statuer, og rundt deg svinger apene seg lekent i trærne. Du velger selv om du vil gå rundt på egen hånd eller med en guide.

Se mer av Bali

Ubud er perfekt for et par netter i kombinasjon med strendene langs kysten. Etter å ha slappet av et par dager oppe i fjellene lengter du kanskje til Sanurs barnevennlige strand eller Kutas fornøyelsesliv. Når du bestiller en reise til Ubud med Ving kan du kombinere reisemålene etter eget ønske og smak.
Nyttige tips
  • Hotell med spa
  • Hotell med gratis WiFi
  • Rom med eget basseng
  • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Ubud

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Ubud
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.