Se hotell (7)

Reiser til Ubud

En reise til håndverksbyen Ubud er ensbetydende med avkobling for både kropp og sjel. Ubud er fra gammelt av Balis kulturelle sentrum.
Her oppe i fjellene er klimaet svalere og tempoet roligere. Ubud handler først og fremst om å nyte naturen og omgivelsene, bli litt bortskjemt på et spa eller kanskje prøve rafting i elven like ved? Byen er også et populært yogamekka og her finner du et stort utvalg av forskjellige yogatimer. På våre hotell bor du førsteklasses og nyter god service i et rolig, frodig og romantisk miljø.

Lekre hotell

I Ubud har Ving flere lekre hotell å velge mellom. Velger du Alila Ubud bor du på et designhotell på en høyde med en overveldende utsikt over regnskogen. Vil du heller bo ved sentrum av kunstnerbyen Ubud, trives du kanskje bedre på Pertiwi, Her kan du bestille en villa med eget basseng.

Ubud Money Forest

Ubud handler først og frems om å nyte naturen og omgivelsene, og en av de mest populære opplevelsene er å besøke Monkey Forest. I Monkey Forest går du på skyggefulle stier mellom mosedekte templer og statuer, og rundt deg svinger apene seg lekent i trærne. Du velger selv om du vil gå rundt på egen hånd eller med en guide.

Se mer av Bali

Ubud er perfekt for et par netter i kombinasjon med strendene langs kysten. Etter å ha slappet av et par dager oppe i fjellene lengter du kanskje til Sanurs barnevennlige strand eller Kutas fornøyelsesliv. Når du bestiller en reise til Ubud med Ving kan du kombinere reisemålene etter eget ønske og smak.
Nyttige tips
  • Hotell med spa
  • Hotell med gratis WiFi
  • Rom med eget basseng
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering Ubud

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Ubud