Se hotell (7)

Reiser til Ubud

En reise til håndverksbyen Ubud er ensbetydende med avkobling for både kropp og sjel. Ubud er fra gammelt av Balis kulturelle sentrum.
Her oppe i fjellene er klimaet svalere og tempoet roligere. Ubud handler først og fremst om å nyte naturen og omgivelsene, bli litt bortskjemt på et spa eller kanskje prøve rafting i elven like ved? Byen er også et populært yogamekka og her finner du et stort utvalg av forskjellige yogatimer. På våre hotell bor du førsteklasses og nyter god service i et rolig, frodig og romantisk miljø.

Lekre hotell

I Ubud har Ving flere lekre hotell å velge mellom. Velger du Alila Ubud bor du på et designhotell på en høyde med en overveldende utsikt over regnskogen. Vil du heller bo ved sentrum av kunstnerbyen Ubud, trives du kanskje bedre på Pertiwi, Her kan du bestille en villa med eget basseng.

Ubud Money Forest

Ubud handler først og frems om å nyte naturen og omgivelsene, og en av de mest populære opplevelsene er å besøke Monkey Forest. I Monkey Forest går du på skyggefulle stier mellom mosedekte templer og statuer, og rundt deg svinger apene seg lekent i trærne. Du velger selv om du vil gå rundt på egen hånd eller med en guide.

Se mer av Bali

Ubud er perfekt for et par netter i kombinasjon med strendene langs kysten. Etter å ha slappet av et par dager oppe i fjellene lengter du kanskje til Sanurs barnevennlige strand eller Kutas fornøyelsesliv. Når du bestiller en reise til Ubud med Ving kan du kombinere reisemålene etter eget ønske og smak.
Nyttige tips
 • Hotell med spa
 • Hotell med gratis WiFi
 • Rom med eget basseng
 • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Ubud

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Ubud ligger omtrent midt på øya, og her bader du i hotellbassenget. Hvis du vil bade i havet drar du til Keramas-stranden ca. 20 kilometer unna.
Les mer om strender på Bali.
Mat, drikke og uteliv
I Ubud er det mange restauranter, både med lokalt og internasjonalt kjøkken. Ubud er også kjent for sitt store utvalg av vegetariske og veganske alternativer. Her kan du velge og vrake mellom kafeer og restauranter som tilbyr fargerik og sunn mat og raw food.
Utelivet i Ubud er begrenset, hit reiser du først og fremst for å slappe av. Det finnes noen nattklubber og flere av restaurantene tilbyr livemusikk.
Les mer om utelivet på Bali.
Shopping
Ubuds utvalg av shopping består for det meste av kunsthåndverk, treskjæring, batikk og klær som selges overalt. Du finner også kjente varemerker og lokale designere. Ubuds marked i sentrum av byen er åpent daglig og er populært blant de besøkende.
Les mer om shopping på Bali.
Sport og trening
Ubud er stor innen yoga, og her er det et stort tilbud av forskjellige typer yogaklasser. Hvis du vil prøve deg på andre aktiviteter kan du bli med på rafting, sykling og fotturer i omgivelsene.
Aktiviteter og severdigheter
Den lille byen Ubud oppe i fjellene på Bali er kjent som et kultursentrum, men stedet er også et mekka for yogaelskere. I Ubud handler dagene først og fremst om å slappe av, unne seg spa-behandlinger og nyte livet ved hotellbassenget. Flere hotell tilbyr håndverkskurs, matlagingskurs og workshops tilknyttet balinesisk kultur og historie.
Ubud er perfekt for et par netter i kombinasjon med strendene langs kysten. Etter å ha slappet av noen dager oppe i fjellene er det mulig at du lengter etter Sanurs barnevennlige strand eller Kutas fornøyelsestilbud. Det er kort vei fra Ubud til noen av Balis fremste severdigheter, og det er mye å utforske i de frodige omgivelsene.

Ubud Monkey Forest

Populært naturreservat med ville aper.

Ubud Palace

Ubud Palace, med offisielt navn Puri Saren Agung, er verdt et besøk. Palasset var tidligere residensen til de kongelige familiene.
Hvordan du tar deg rundt
I Ubud anbefaler vi taxi eller bil med privatsjåfør. Spør hotellet om leie av bil som kjører deg dit du vil en hel dag.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Det finnes vaksiner som gir beskyttelse i flere år. Husk å vaksinere deg minst fire uker før avreise. Les mer om vaksiner på www.ving.no/vaksineinformasjon

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Det balinesiske nyttåret

Det balinesiske nyttåret faller på 22. mars 2023. Det forventes at alle som befinner seg på øya under festlighetene viser respekt. Feiringen begynner kvelden i forveien med Ngerupuk, da folk bråker så mye de kan for å drive bort onde ånder. Dagen etter er det Nyepi, og da skal det være stille og mørkt. Det jobbes ikke, det er ingen trafikk, og det er ikke tillatt med elektrisk lys eller levende lys. Tilreisende, som for eksempel Vings gjester, forventes å holde seg på hotellområdet. Levende lys kan til nød brukes sparsommelig, og etter solnedgang holder hotellrestaurantene stengt, men det er mulig å få romservice.

Valuta og betaling

Indonesiske rupiah (IDR). Ta med kontanter i US dollar hvis du vil veksle der, ikke norske kroner (vanskelig å veksle). 100 US dollarsedler gir beste kurs ved veksling. American Express, MasterCard og VISA er kredittkort som aksepteres de fleste steder, men ikke alltid. Det er mange minibanker på Bali.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Vintertid: +7 timer. Sommertid: +6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Indonesisk

Metanol i lokalt innkjøpt alkohol

Reisende i Indonesia oppfordres til å være oppmerksomme ved inntak av lokal alkohol som kan forekomme i drinker og cocktails rundt omkring i Indonesia, bl.a. på Bali, Java og Lombok. Lokalprodusert alkohol, f.eks. palmevin – arak – kan inneholde metanol, som er ekstremt helsefarlig. Derfor oppfordrer vi gjestene våre til å vise forsiktighet ved innkjøp og konsumering av fremfor alt arak, men også andre lokalproduserte alkoholholdige drikkevarer.
Fly og transport

Flytid

Ca. 16 timer fra Oslo, mellomlanding(er) kommer i tillegg.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Ubud året rundt og selv bestemme avreisedag og reiselengde. Flyet lander på flyplassen i Denpasar.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Denspasars flyplass til hotellene i Ubud er ca. 1,5–2 timer (ca. 40–55 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
31°26°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • februar
31°26°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
10
Regnfrie dager
 • mars
31°26°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • april
31°26°
8
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mai
31°25°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
30°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
30°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
30°25°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
30°25°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
30°26°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
32°26°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • desember
31°26°
7
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager

Finn reise til Ubud
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.