Se hotell (8)

Reiser til Seminyak

Seminyak er et litt roligere alternativ til Kuta Beach. Reisemålet passer like bra for familier som for deg som vil bo i litt mer elegante omgivelser ved en fantastisk strand.
Selv om grensen ikke er så tydelig pleier man å si at Seminyak ligger nord for Legian Beach, som igjen ligger nord for Kuta Beach. Det betyr at Seminyak er et av de roligere reisemålene langs stranden som strekker seg fra Kuta i Beach i sør og et par mil nordover.
Seminyak regnes som et litt mer elegant og trendy reisemål enn de som ligger lenger sør, og det stemmer i alle fall når man ser på hotellene som ligger her.

Eksklusive hotell

I Seminyak finner du hotell som Alila Seminyak, som er perfekt for en romantisk reise for to. Strandbeliggenhet og solnedgang er inkludert i prisen. Hvor du enn velger å bo er det aldri langt til stranden i Seminyak, like nære til morgendukkerten som til solnedgangen.
I Seminyak er hotellene ofte avslappet og sofistikerte og vil du bo på et moderne hotell med balinesisk atmosfære, anbefales Tonys Villas & Resort.

Indonesiske smaker i Seminyak

I Seminyak kan du velge mellom mange restauranter med mat fra hele verden, men hvorfor ikke prøve noen indonesiske retter når du først er her? Prøv for eksempel nasi padang, en slags minibuffe med mange indonesiske småretter som er en perfekt smakebit av landets kjøkken. Gado-gado er også verdt å prøve – en varm salat med peanøttdressing. I Seminyak kan du like gjerne slå deg ned ved et gatekjøkken som på en fin restaurant med aircondition, det er bare å velge det som passer. I Seminyak ligger flere av Balis fineste og beste restauranter.

Det grønne Bali

Det er ikke langt fra Seminyak til den balinesiske landsbygda med sine rismarker og grønne, frodige omgivelser. Hvis du reiser til håndverks- og kunstnerbyen Ubud får du se mye interessant langs veien: Små landsbyer, markeder, dramatiske fjell og urgamle templer. Hvis du vil oppleve litt mer av Bali kan du bli noen netter i Ubud. Da kan du for eksempel se tradisjonell dans til den særegne balinesiske musikken.

Shopping og spa i Seminyak

Shoppingen i Seminyak er like variert som maten, og i butikkene langs gaten Jalan Laksman kan du kjøpe lokalt håndverk, interiørvarer og kunst. Hvis du vil ha en litt mer uvanlig suvenir kan du gå til en skredder og få sydd en skjorte eller to. Det finnes også flere større kjøpesentre, og hvis utvalget i Seminyaki er for lite for deg, er det ikke langt ned til Kuta.
Nyttige tips
  • Familiehotell
  • Luksushotell
  • Hotell på stranden
  • Gode restauranter
  • Gode shoppingmuligheter
  • Kilometerlang sandstrand

Våre gjesters vurdering Seminyak

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Seminyak