Se hotell (10)

Reiser til Seminyak

Seminyak er et litt roligere alternativ til Kuta Beach. Reisemålet passer like bra for familier som for deg som vil bo i litt mer elegante omgivelser ved en fantastisk strand.
Selv om grensen ikke er så tydelig pleier man å si at Seminyak ligger nord for Legian Beach, som igjen ligger nord for Kuta Beach. Det betyr at Seminyak er et av de roligere reisemålene langs stranden som strekker seg fra Kuta i Beach i sør og et par mil nordover.
Seminyak regnes som et litt mer elegant og trendy reisemål enn de som ligger lenger sør, og det stemmer i alle fall når man ser på hotellene som ligger her.

Eksklusive hotell

I Seminyak finner du hotell som Alila Seminyak, som er perfekt for en romantisk reise for to. Strandbeliggenhet og solnedgang er inkludert i prisen. Hvor du enn velger å bo er det aldri langt til stranden i Seminyak, like nære til morgendukkerten som til solnedgangen.
I Seminyak er hotellene ofte avslappet og sofistikerte og vil du bo på et moderne hotell med balinesisk atmosfære, anbefales Tonys Villas & Resort.

Indonesiske smaker i Seminyak

I Seminyak kan du velge mellom mange restauranter med mat fra hele verden, men hvorfor ikke prøve noen indonesiske retter når du først er her? Prøv for eksempel nasi padang, en slags minibuffe med mange indonesiske småretter som er en perfekt smakebit av landets kjøkken. Gado-gado er også verdt å prøve – en varm salat med peanøttdressing. I Seminyak kan du like gjerne slå deg ned ved et gatekjøkken som på en fin restaurant med aircondition, det er bare å velge det som passer. I Seminyak ligger flere av Balis fineste og beste restauranter.

Det grønne Bali

Det er ikke langt fra Seminyak til den balinesiske landsbygda med sine rismarker og grønne, frodige omgivelser. Hvis du reiser til håndverks- og kunstnerbyen Ubud får du se mye interessant langs veien: Små landsbyer, markeder, dramatiske fjell og urgamle templer. Hvis du vil oppleve litt mer av Bali kan du bli noen netter i Ubud. Da kan du for eksempel se tradisjonell dans til den særegne balinesiske musikken.

Shopping og spa i Seminyak

Shoppingen i Seminyak er like variert som maten, og i butikkene langs gaten Jalan Laksman kan du kjøpe lokalt håndverk, interiørvarer og kunst. Hvis du vil ha en litt mer uvanlig suvenir kan du gå til en skredder og få sydd en skjorte eller to. Det finnes også flere større kjøpesentre, og hvis utvalget i Seminyaki er for lite for deg, er det ikke langt ned til Kuta.
Nyttige tips
 • Familiehotell
 • Luksushotell
 • Hotell på stranden
 • Gode restauranter
 • Gode shoppingmuligheter
 • Kilometerlang sandstrand
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Seminyak

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
De kilometerlange sandstrendene i Seminyak er en fortsettelse av Kuta og Legian Beach i sør, som her går over i de roligere Double Six, Seminyak og Petitenget Beach. Stranden er enkelte steder 50–100 meter bred.

I tørketiden (mai–oktober) er bølgene ofte litt høyere enn resten av året. Det er store forskjeller på flo og fjære, noe som medfører at vannet kan være grumsete. I regntiden (desember–mars) hender det også at havstrømmene fører med seg mye søppel inn på strendene, men dette blir ryddet bort hver dag.
Les mer om strender på Bali.
Mat, drikke og uteliv
I Seminyak ligger ikke bare flere av Balis fineste og beste restauranter, men også restauranter i alle prisklasser. Slå deg ned nede ved havet, eller gå på en av de mange restaurantene i området rundt hovedgaten Raya Seminyak.
Utelivet i Seminyak er roligere enn i livlige Kuta Beach og Legian Beach. Her ligger imidlertid flere av de mer sofistikerte og eksklusive nattklubbene på Bali.
Les mer om utelivet på Bali.
Shopping
Shopping i Seminyak byr på alt fra gateselgere til elegante butikker. Byen har også flere større kjøpesentre med internasjonale merker. De små, mest kjente sentrene er Seminyak Square og Seminyak Village.
Les mer om shopping på Bali.
Sport og trening
Bali er kjent for sin yoga, og Seminiyak er intet unntak. Det er flere golfbaner i området, og de fleste hotell har fine sportsfasiliteter. Her kan prøve deg på populære aktiviteter som snorkling, dykking og windsurfing.
Aktiviteter og severdigheter
Den korte veien til Kuta sørger for at aktivitetstilbudet i området er stort. Prøv et matlagingskurs og gå på en danseoppvisning hvor utsmykkede dansere opptrer til tradisjonell balinesisk musikk.
Naturopplevelser, kultur og historie er det mye av på Bali. Sørg for å bli med på utflukter rundt på øya, og gå ikke glipp av et besøk til kunstnerbyen Ubud eller hovedstaden Denpasar, ca. 10 kilometer fra Seminyak.
Hvordan du tar deg rundt
En fin måte å utforske Bali på i ferien er å leie en bil med sjåfør som kjører deg dit du vil en hel dag. Det er billig å ta taxi.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Det finnes vaksiner som gir beskyttelse i flere år. Husk å vaksinere deg minst fire uker før avreise. Les mer om vaksiner på www.ving.no/vaksineinformasjon

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Det balinesiske nyttåret

Det balinesiske nyttåret faller på 22. mars 2023. Det forventes at alle som befinner seg på øya under festlighetene viser respekt. Feiringen begynner kvelden i forveien med Ngerupuk, da folk bråker så mye de kan for å drive bort onde ånder. Dagen etter er det Nyepi, og da skal det være stille og mørkt. Det jobbes ikke, det er ingen trafikk, og det er ikke tillatt med elektrisk lys eller levende lys. Tilreisende, som for eksempel Vings gjester, forventes å holde seg på hotellområdet. Levende lys kan til nød brukes sparsommelig, og etter solnedgang holder hotellrestaurantene stengt, men det er mulig å få romservice.

Valuta og betaling

Indonesiske rupiah (IDR). Ta med kontanter i US dollar hvis du vil veksle på reisemålet, ikke norske kroner (vanskelig å veksle). 100 US dollarsedler gir best kurs ved veksling. American Express, MasterCard og Visa aksepteres mange steder, men ikke over alt. Det er mange minibanker på Bali.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Vintertid: +7 timer. Sommertid: +6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Indonesisk

Metanol i lokalprodusert alkohol

Reisende i Indonesia oppfordres til å være oppmerksomme ved inntak og kjøp av lokal alkohol som kan forekomme i drinker og cocktails bl.a. på Bali, Java og Lombok. Lokalprodusert såkalt palmevin – arak – kan inneholde metanol. Metanol er ekstremt helsefarlig, og vi ber derfor gjestene våre om å være forsiktige ved både kjøp og inntak av først og fremst arak, men også andre lokalproduserte alkoholholdige drikkevarer.
Fly og transport

Flytid

Ca. 16 timer fra Oslo, mellomlanding(er) kommer i tillegg.

Slik reiser du hit

Du kan reise til Seminyak med rutefly året rundt. Du bestemmer selv avreisedag og hvor lenge du vil være borte. Flyet lander på flyplassen i Denpasar.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Denpasars flyplass til hotellene i Seminyak er ca. 30 minutter (ca. 10-15 km). Tidene kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
31°26°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • februar
31°26°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
10
Regnfrie dager
 • mars
31°26°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • april
31°26°
8
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mai
31°25°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
30°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
30°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
30°25°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
30°25°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
30°26°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
32°26°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • desember
31°26°
7
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager

Finn reise til Seminyak
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.