Se hotell (10)

Reiser til Kuta Beach

Kuta Beach er Balis livligste reisemål, og her venter fremfor alt heftig uteliv men også bra shopping og mange restauranter. Med Ving bor du på nabostedene Tuban Beach eller Legian Beach. På denne måten bor du rolig, men samtidig nær uteliv og fornøyelser i Kuta Beach.
Kuta Beach er perfekt for deg som vil ha mye å velge mellom i ferien. Her er det massevis av restauranter, heftig uteliv og veldig bra shopping. Det er her du har det beste utvalget av klær, suvenirer, håndverk, sko osv. På restaurantene spiser du godt og billig, og det er stor variasjon med alt fra asiatisk til vestlig mat.

Hotell for alle

Med Ving bor du bra eller veldig luksuriøst. De fleste hotellene ligger nær stranden og har ett eller flere basseng. Reiser du med barn til Kuta Beach bør du ta en titt på Bali Dynasty Resort, som har vannsklier, lekerom og lekeplass. Vil du bo luksuriøst bør du prøve Padma Resort Legian, et moderne hotell på stranden med flere basseng og eget spa.

Tuban Beach og Legian Beach

Sør for Kuta Beach ligger Tuban Beach, en litt roligere del av Kuta, med gangavstand inn til Kuta med sitt uteliv, shopping og ulike attraksjoner. I Tuban har du gangavstand til det meste Kuta Beach har å tilby.
Legian Beach ligger nord for Kuta Beach og er litt roligere, med en bred strand som takket være sine høye bølger er en favoritt blant surfere. Stranden passer også fint for lange spaserturer i solnedgangen. Her er det fine hotell med strandbeliggenhet, et bra utvalg av restauranter og gode shoppingmuligheter.

Opplev mer av Bali

Vil du se mer av Bali er det enkelt å reise ut på den grønne, vakre landsbygda. Bare noen kilometer unna begynner rismarkene og jungelen, og lenger nord venter vulkaner og hellige templer. Et naturlig utfluktsmål er håndverksbyen Ubud, som i uminnelige tider har vært Balis kulturelle sentrum. Hvorfor ikke kombinere strandferien med et par netter i Ubud? Det er også i disse traktene man kan se de fargerike danserne som er en viktig del av kulturen her.
Nyttige tips
 • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
 • Familiehotell
 • Luksushotell
 • Hotell på stranden
 • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Kuta Beach

Strender
Kuta Beach er den mest populære og travleste stranden på Bali. Den fine sandstranden er enkelte steder 50–100 meter bred, med plass til alle som vil sole seg, bade, surfe eller bare nyte stemningen.

Kuta Beach går i nord over til den litt roligere Legian Beach. Her er pulsen lavere, men du har fortsatt kort vei til Kutas shopping, restauranter og uteliv.

I tørketiden (mai–oktober) er bølgene ofte litt høyere enn resten av året. Det er store forskjeller på flo og fjære, noe som medfører at vannet kan være grumsete. I regntiden (desember–mars) hender det også at havstrømmene fører med seg mye søppel inn på strendene, men dette blir ryddet bort hver dag.
Les mer om strender på Bali.
Mat, drikke og uteliv
I Kuta Beach er det et stort utvalg av restauranter med alt fra lokal street food til internasjonale kjeder. De fleste ligger rundt hovedgaten Jalan Pantai.

Det er mulig å bli med på matstreif i Kuta Beach. Oppdag byens beste matboder og restauranter, og prøvesmak godbiter fra det indonesiske kjøkkenet.
Kuta Beach er knutepunktet i Balis uteliv. Her starter festen med drinker på stranden og fortsetter deretter langt ut i de små timer på barer og klubber. Ofte med internasjonale DJs på besøk. Klubbscenen er anerkjent men er man ute etter litt roligere uteliv har du også strandklubber og takterrasser å henge på. De fleste større klubbene og diskotekene ligger langs Legian Street.
Les mer om utelivet på Bali.
Shopping
Kuta Beach er perfekt om du er ute etter spesielle klær eller smykker. De fleste butikkene ligger langs hovedgaten i Kuta i form av små, lokale utsalg. Men Kuta har også kjøpesentre med anerkjente, internasjonale merkebutikker. Ettersom Kuta er populært blant surfere er det selvfølgelig også en del spesialbutikker for denne målgruppen.
Les mer om shopping på Bali.
Sport og trening
I tillegg til å sole deg og bade kan du bli med på aktiviteter som tennis, windsurfing, snorkling og dykking. Det er populært å gå turer og jogge langs stranden. Det ligger flere golfbaner i området.
Aktiviteter og severdigheter
Badelandet Waterbom har en mengde mer eller mindre adrenalinfylte vannsklier for gjester i alle aldre. Kuta-området har også kinoer, bowlingbaner og muligheten til å melde deg på et matlagingskurs. Hva med å fordype deg i den fargeglade kulturen og ta et kurs i tradisjonell dans?
Bare noen kilometer unna Kuta begynner rismarkene og jungelen, og oppe i nord venter vulkaner og hellige templer. Et obligatorisk utfluktsmål er håndverksbyen Ubud som i uminnelige tider har vært Balis kulturelle sentrum.
Hvordan du tar deg rundt
Hvis du vil utforske Bali i ferien er det en god idé å leie en bil med sjåfør som kjører deg dit du vil en hel dag.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Det finnes vaksiner som gir beskyttelse i flere år. Husk å vaksinere deg minst fire uker før avreise. Les mer om vaksiner på www.ving.no/vaksineinformasjon

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Det balinesiske nyttåret

Det balinesiske nyttåret faller på 22. mars 2023. Det forventes at alle som befinner seg på øya under festlighetene viser respekt. Feiringen begynner kvelden i forveien med Ngerupuk, da folk bråker så mye de kan for å drive bort onde ånder. Dagen etter er det Nyepi, og da skal det være stille og mørkt. Det jobbes ikke, det er ingen trafikk, og det er ikke tillatt med elektrisk lys eller levende lys. Tilreisende, som for eksempel Vings gjester, forventes å holde seg på hotellområdet. Levende lys kan til nød brukes sparsommelig, og etter solnedgang holder hotellrestaurantene stengt, men det er mulig å få romservice.

Valuta og betaling

Indonesiske rupiah (IDR). Ta med kontanter i US dollar hvis du vil veksle på reisemålet, ikke norske kroner (vanskelig å veksle). 100 US dollarsedler gir best kurs ved veksling. American Express, MasterCard og Visa aksepteres mange steder, men ikke over alt. Det er mange minibanker på Bali.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Vintertid: +7 timer. Sommertid: +6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

Indonesisk

Metanol i lokalt kjøpt alkohol

Reisende i Indonesia oppfordres til å være oppmerksomme ved inntak og kjøp av lokal alkohol som kan forekomme i drinker og cocktails rundt omkring i Indonesia, bl.a. på Bali, Java og Lombok. Lokalprodusert såkalt palmevin - arak - kan inneholde metanol, som er ekstremt helseskadelig. Derfor ber vi gjestene våre om å være forsiktige både ved innkjøp og inntak av først og fremst arak, men også andre lokalproduserte alkoholholdige drikkekvarer.
Fly og transport

Flytid

Ca. 16 timer fra Oslo, mellomlanding(er) kommer i tillegg.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Kuta Beach året rundt. Da velger du selv avreisedato og hvor lenge du vil være borte. Flyet lander på flyplassen i Denpasar.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Densapars flyplass til hotellene i Kuta Beach er ca. 15 minutter (ca. 3-8 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
31°26°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • februar
31°26°
6
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
10
Regnfrie dager
 • mars
31°26°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • april
31°26°
8
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mai
31°25°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
30°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
30°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
30°25°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
30°25°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
30°26°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
32°26°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • desember
31°26°
7
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager

Finn reise til Kuta Beach
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.