Sunwing Sandy Bay Beach
Inspirasjon

Sunwing Family Resorts

Rom for alle

Rom for alle på Sunwing Family Resorts

Når du reiser med barn er hotellet viktig. Veldig viktig. På Vings Sunwing Family Resorts kan du velge blant en rekke skreddersydde familierom- og leiligheter. Dette er forskjellen på dem.

Skrevet av: Lén-Veronica Kongerud

Helt siden Ving åpnet dørene til det aller første Sunwing-hotellet for litt over 50 år siden har målet vært å gi deg den ultimate familieferien. Det har de gjort ved å tilpasse hver minste lille hotelldetalj, og mange av forbedringene har blitt gjort etter ønsker og tilbakemeldinger fra gjestene. Resultatet er alt fra barnevennlige babyleiligheter til romslige leiligheter for større reisefølger.

Happy Baby-leilighet

Skal du reise med barn under tre år? Da går du for en av de barnesikre Happy Baby-leilighetene. Her får dere låne barneseng, barnestol, babybadecape og en sammenleggbar paraplytrille med kalesje.

Leilighetene har ett eller to rom og plass til opptil fire personer. De er dessuten utstyrt med både kjøleskap, kokeplater, mikroovn og vannkoker slik at det er enkelt å tilberede mat og koke tåteflasker. Du trenger heller ikke pakke kofferten sprengfull av (bade)bleier, grøt og annen barnemat. Dette, og mer til, får du kjøpt på hotellets eget Mini Market.

De aller fleste Happy Baby-leilighetene ligger på bakkeplan og har inngjerdet hage/terrasse med svalende skyggeområder. Alle Happy Baby-leilighetene ligger dessuten ved siden av hverandre slik at dere har andre småbarnsfamilier rundt dere. Det er heller ikke langt til babybassenget som aldri er dypere enn 40 cm. Over bassenget er det en solduk som beskytter små kropper mot sola.

Sunwing med Ving

Happy Baby-leilighet på Sunwing Makrigialos Beach

Lollo & Bernie Suite

Lollo & Bernie-fans i familien? Den danseglade giraffen og den joviale bjørnen på Sunwing er mange barns favorittmaskoter og å få møte dem blir fort selve høydepunktet i ferien. Ekstra stas blir det garantert hvis dere bor i en av Lollo & Bernie-suitene.

Suitene har lekent design med Lollo & Bernie-motiv på veggen, fargeglade detaljer og masse spill og leker. Lollo & Bernies velkomstpakke med er inkludert, så juice, frukt, kjeks, snacks og en gave fra Lollo & Bernie venter på rommet ved ankomst. I tillegg til får hele familien låne deilige badekåper, og barn under to år får låne babybadecape.

Suitene har ett eller to rom og plass til opptil 6 personer, og ja – selvfølgelig kommer selveste Lollo & Bernie på besøk og leker med barna!

Sunwing med Ving

Lollo&Bernie Suite på Sunwing Sandy Bay Beach

Royal Family Suite

Lyst på en luksuriøs ferie? Da bør dere kikke nærmere på Royal Family-leilighetene og suitene. De har ett, to eller tre rom og plass til opptil seks personer.

Gode madrasser, putemeny, badekåper, solsenger på terrassen eller balkongen, velkomstpakke med blomster, frukt, snacks, brus, øl og vin er bare noe av det som venter i Royal Family-leilighetene.

For ikke å glemme at de har hotellets beste beliggenhet. Vil dere unne dere det lille ekstra er kanskje Royal Rooftop Suite, med en egen takterrasse, eller Royal Pool Suite, med egen bassengtilgang rett utenfor terrassedøren, noe for dere?

Sunwing med Ving

Royal Family Suite på Sunwing Bangtao Beach

Family, Big Family og Small Family

Family er Vings mest populære leiligheter. De er romslige, smarte og pent innredet, med ett eller to rom og plass til opptil seks personer.

Er dere en stor familie? Big Family-leilighetene har plass til opptil 8 personer fordelt på tre rom. Liten familie? Er dere en voksen og ett barn som skal reise kan dere velge er Small Family – ett rom og plass til tre personer – perfekt.

De fleste Sunwing-hotellene har det samme rom- og leilighetsutvalget, men tilbudet kan variere. Du kan lese mer om alternativene her.

Sunwing med Ving

Small Family-rom på Sunwing Alcudia Beach

Alltid på Sunwing Family Resorts

• Barn under 12 år spiser gratis
• Aktiviteter og underholdning
• Rimelige og praktiske tilvalg
• Spa, treningsstudio og SATS-timer
• Barneklubb med Lollo & Bernie
• Easy Travel når du flyr med Sunclass Airlines
• Smarte måltidspakker mot tillegg