90-minutters spabehandlinger

Her kan du lese mer om våre 90-minutters spabehandlinger

Ansiktsbehandlinger

Sun treatment face
En oppfriskende ansiktsbehandling som anbefales hvis du har tenkt å være mye i solen eller om du har vært mye i solen. I behandlingen inngår en lang fuktighetsgivende massasje og en spesielt fuktighetsgivende ansiktsmaske.

Kroppsbehandlinger

Papaya sun treatment face & body
En deilig kropps- og ansiktspeeling for alle hudtyper. Behandlingen inkluderer en mild papaya-peeling av kroppen etterfulgt av en kroppsinnpakning og ansiktsmaske. I 90-minuttersbehandlingen inngår også en ansiktsbehandling.

Hot Stone Massage
Avstressende balanserende massasje med varme lavasteiner som løser opp blokkeringer, støle og ømme muskler og gir deg total avslapning. Massasjen øker blod- og lymfesirkulasjonen og er veldig avslappende. Den har en beroligende og stressreduserende effekt samtidig som den gir ny kraft og energi. Hot Stone-massasje er for deg som vil ha en helhetsopplevelse for både kropp og sjel.

Hot Oil Massage
En avstressende massasje med varm økologisk olje. Deilig massasje for alle aldre. Helkropp inkludert ansikt og hodebunn.

Slik bestiller du

Min side kan du bestille en spapakke som et tillegg på bestillingen din. Du kan også kontakte oss på telefon 915 08 888, så hjelper vi deg. Hvilken behandling du vil ha, eksakt dag og klokkeslett bestemmes på hotellet.

Spa på Sunprime

Alle våre sunprime hotels

Leiligheter/rom på Sunprime

Leiligheter/rom

Her har du ferie fra rengjøring, matlaging og andre hverdagsplikter. Bare fritid, deilige senger for late morgener, og små, men gjennomtenkte detaljer som håndklær, badekåper og tøfler. Her kan du ta en kopp kaffe på balkongen eller terrassen og bare nyte livet. Det er din tur nå.