50-minutters spabehandlinger

Her kan du lese mer om våre 50-minutters spabehandlinger.

Ansiktsbehandlinger

Anti-age
Dette er inkludert i behandlingen: rens, peeling, varme håndklær og en spesiell anti-age massasje. Ansiktsmaske, hånd- og armmassasje og avslutningsvis en næringsrik krem.

Classic Face
Klassisk dyptrensende ansiktsbehandling. I behandlingen inngår: rensing, peeling, varme Oshibori-håndklær, damp og dyprens, ansiktsmassasje og maske. Avsluttes med en behandlende krem. Behandlingen utføres med produkter fra Decléor eller Maria Åkerberg.

Express Face og farging
Behandlingen består av Express Face behandlingen med rensing, peeling, massasje, ansiktsmaske og en avsluttende krem samt bryn- og vippefarging.

Express Face og ryggmassasje
Behandlingen består av Express Face-behandlingen med rensing, peeling, massasje, ansiktsmaske og en avsluttende krem samt ryggmassasje.

Kroppsbehandlinger

Aroma Relax Massage
Avslappende, rolig og behagelig massasje for hele kroppen som utføres med Decléors eller Maria Åkerbergs herlige Body balm.
Helkropp

Body Scrub Ritual
En behagelig peeling som renser og myker opp huden på hele kroppen. Helkropp peeling og ryggmassasje.

Classic Massage
Anspente muskler mykes opp av dyptgående klassisk massasjeteknikk. Helkropp.

Hot Stone Massage
Avstressende balanserende massasje med varme lavasteiner som løser opp blokkeringer, støle og ømme muskler og gir deg total avslapning. Massasjen øker blod- og lymfesirkulasjonen og er veldig avslappende. Den har en beroligende og stressreduserende effekt samtidig som den gir ny kraft og energi. Hot Stone-massasje er for deg som vil ha en helhetsopplevelse for både kropp og sjel.

Hot Oil Massage
En avstressende massasje med varm økologisk olje. Vidunderlig massasje for alle aldre. Helkropp.

Mother-to-be
En herlig og avslappende ansikts- og kroppsbehandling for blivende mødre. Denne behandlingen tilpasses individuelt etter hvor i graviditeten man befinner seg.

Papaya sun treatment face & body
En deilig kropps- og ansiktspeeling for alle hudtyper. Behandlingen inkluderer en mild peeling av papaya for kroppen etterfulgt av en kroppsinnpakking og ansiktsmaske. Uten ansiktsbehandling.

Behandlinger for hender, føtter og ben

Classic Manicure
Mykgjørende manikyrbad, neglene files, poleres og neglbåndene klippes. Hånd- og armmassasje. Behandlingen avsluttes med neglelakk eller lengre massasje

Classic Pedicure
Behandling for deg som har friske føtter. Vi starter med et deilig fotbad. Neglene klippes, hard hud fjernes og føttene files. Fot- og benmassasje. Som avslutning kan du velge mellom lakkerte negler eller lengre massasje.

Foot & Leg Massage
Dyptgående massasje av føtter og legger som får anspente muskler til å slappe godt av.

Slik bestiller du

Min side kan du bestille en spapakke som et tillegg på bestillingen din. Du kan også kontakte oss på telefon 915 08 888, så hjelper vi deg. Hvilken behandling du vil ha, eksakt dag og klokkeslett bestemmes på hotellet.

Spa på Sunprime

Alle våre sunprime hotels

Leiligheter/rom på Sunprime

Leiligheter/rom

Her har du ferie fra rengjøring, matlaging og andre hverdagsplikter. Bare fritid, deilige senger for late morgener, og små, men gjennomtenkte detaljer som håndklær, badekåper og tøfler. Her kan du ta en kopp kaffe på balkongen eller terrassen og bare nyte livet. Det er din tur nå.