Spa på Sunprime
Sunprime hotels

50-minutters spabehandlinger

Her kan du lese mer om våre 50-minutters spabehandlinger.

Ansiktsbehandlinger

Anti-age
Dette er inkludert i behandlingen: rens, peeling, varme håndklær og en spesiell anti-age massasje. Ansiktsmaske, hånd- og armmassasje og avslutningsvis en næringsrik krem.

Classic Face
Klassisk dyptrensende ansiktsbehandling. I behandlingen inngår: rensing, peeling, varme Oshibori-håndklær, damp og dyprens, ansiktsmassasje og maske. Avsluttes med en behandlende krem. Behandlingen utføres med produkter fra Maria Åkerberg.

Kroppsbehandlinger

Aroma Relax Massage
Avslappende, rolig og behagelig massasje for hele kroppen som utføres med Maria Åkerbergs herlige Body balm.
Helkropp

Body Scrub Ritual
En behagelig peeling som renser og myker opp huden på hele kroppen. Helkropp peeling og ryggmassasje.

Classic Massage
Anspente muskler mykes opp av dyptgående klassisk massasjeteknikk. Helkropp.

Hot Stone Massage
Avstressende balanserende massasje med varme lavasteiner som løser opp blokkeringer, støle og ømme muskler og gir deg total avslapning. Massasjen øker blod- og lymfesirkulasjonen og er veldig avslappende. Den har en beroligende og stressreduserende effekt samtidig som den gir ny kraft og energi. Hot Stone-massasje er for deg som vil ha en helhetsopplevelse for både kropp og sjel.

Hot Oil Massage
En avstressende massasje med varm økologisk olje. Vidunderlig massasje for alle aldre. Helkropp.

Mother-to-be
En herlig og avslappende ansikts- og kroppsbehandling for blivende mødre. Denne behandlingen tilpasses individuelt etter hvor i graviditeten man befinner seg.

Behandlinger for føtter og ben

Classic Pedicure
Behandling for deg som har friske føtter. Vi starter med et deilig fotbad. Neglene klippes, hard hud fjernes og føttene files. Fot- og benmassasje. Som avslutning kan du velge mellom lakkerte negler eller lengre massasje.

Foot & Leg Massage
Dyptgående massasje av føtter og legger som får anspente muskler til å slappe godt av.

Slik bestiller du

Min side kan du bestille en spapakke som et tillegg på bestillingen din. Du kan også kontakte oss på telefon 915 08 888, så hjelper vi deg. Hvilken behandling du vil ha, eksakt dag og klokkeslett bestemmes på hotellet.

Spa på Sunprime

Finn ut mer om Sunprime hotels