Sunprime hotels som konferansehotell

Gruppe- og konferansereiser til Sunprime

Gruppe- og konferansereiser til Sunprime Hotels

Hotell som henvender seg til et voksent publikum. Her finner dere konferansevert, spa, treningsfasiliteter, bassengområde og god mat og drikke.

På grunn av restriksjoner i forbindelse med Covid-19 kan det forekomme avvik når det kommer til utforming av konferanselokaler og tillatt antall deltakere.

Sunprime Coral Suites & Spa
Sunprime

Sunprime Coral Suites

Tenerife
Nyrenovert hotell i toppkvalitet, med fire konferanserom.

Sunprime Atlantic View
Sunprime

Sunprime Atlantic View

Gran Canaria
Hotellet passer utmerket for større grupper, og har kapasitet til å ta i mot opptil 155 personer i plenum. Sunprime Atlantic View har flere konferanselokaler og grupperom.

Sunprime Waterfront
Sunprime

Sunprime Waterfront

Mallorca
Med flere konferanserom og kort vei til både Palma by og stranden, passer hotellet utmerket for større grupper og treningsreiser.

Sunprime C-Lounge
Sunprime

Sunprime C-Lounge

Alanya, Antalya-området
Dette populære hotellet i utkanten av Alanya har fine konferansefasiliteter og en lang strand rett nedenfor.

Sunprime Ayia Napa Suites

Sunprime Ayia Napa Suites

Et stilrent hotell med tilbud og fasiliteter velegnet for både konferanser og andre gruppereiser. Når programmet er slutt for dagen kan dere nyte god mat og alt Ayia Napa har å by på, rett utenfor hotelldøren.

Mer informasjon

Treningsreiser i utlandet

Treningsreiser i utlandet

Planlegger du en treningsreise i utlandet? Vi har flere hotell som passer utmerket som base for treningsreiser.

Kontakt Ving når du skal bestille konferanser utenlands

Kontakt oss

Din oppgave er å fortelle oss om gruppens ønsker, vår oppgave er å innfri dem. Enkelt og greit!

Kontakt oss så hjelper vi med å finne den perfekte gruppereisen.

Tel: 23 15 58 80
E-post: gruppe@ving.no

Tel: 23 15 58 80
E-post: gruppe@ving.no

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.