Barnetrille på Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Våre barnetriller

Vil du gjøre ferien litt enklere kan du leie en paraplytrille for ferieoppholdet på Sunwing Family Resorts. Du kan selv velge om du vil bestille bare trille eller en Babypakke som inneholder barneseng og barnestol i tillegg til trillen. Uansett hvilken pakke du velger, står dine forhåndsbestilte tilvalg klar i leiligheten ved ankomst.

Babypakken for barn under 3 år og paraplytrille for barn under 4 år forhåndsbestiller du samtidig med reisen. Du kan også bestille den via Min side eller hos en reiserådgiver før avreise.

Fargene nedenfor er eksempler og de kan variere. En bestemt trille kan ikke garanteres.

FORSKJELLIGE TRILLETYPER

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.