Reise med barn
Ocean Beach Club

Reise med baby

Vi i Ving vil at det skal være enkelt å reise med barn. Vi vet at mange av våre yngste gjester dra på sin aller første ferietur til en av våre O.B.C. Derfor har vi sørget for at alle babyer trives ekstra bra på våre hotell. Over babybassengene, som aldri er dypere enn 50 cm, har vi slått opp en solduk og i Mini Market finner du både bleier og barnemat. Du slipper å pakke kofferten full – på O.B.C. finner du nemlig det meste for en vellykket ferie.

ENKELT OG TRYGT FOR DEG MED SMÅ BARN

La barnevognen bli hjemme

La barnevognen bli hjemme

På O.B.C kan du forhåndsbestille en barnetrille eller en babypakket som inkluderer en trille.

Hvis du allikevel velger å ta med barnevognen på ferien, får du en beskyttende emballasje til vognen, hvis du flyr med Sunclass Airlines. Alle barn under to år får dessuten ha med seg 10 kg bagasje.

Les mer om våre bagasjeregler.

Les mer om våre barnetriller.

Babypakken

Babypakken

Babypakken inneholder en barneseng, barnestol og sammenleggbar paraplytrille med kalesje, og alt står klart i leiligheten ved ankomst. Du kan også bestille bare barneseng eller paraplytrille. Babypakken og barnesengen er for barn under tre år, og trillen er for barn under fire år. Begrenset antall pakker.
Les mer om våre Babypakker.

Bassengkos

Bassengkos

Bassengene på O.B.C. er utformet for at barna skal føle seg trygge og få hyggelige opplevelser i vannet. Våre babybasseng er solavskjermet og aldri dypere enn 50 cm. Hotellets badevakter er på plass ved bassengene kl. 10.00–17.00. I Mini Market kan du kjøpe badebleier som vi alltid anbefaler at babyen din bruker for å unngå "uhell" i bassenget.

Mini Market på Ocean Beach Club

O.B.C Mini Market

I vår egen nærbutikk finner du barnemat, fruktpuréer, fersk frukt, våtservietter, bleier, solkrem, smokker, morsmelkerstatning, uv-drakter, armringer og mye annet.
Vil du lese mer om hvilke babyprodukter hotellet tilbyr, kan du gå inn på hotellets egen informasjonsside som du finner en lenke til under Mer om hotellet på respektive hotell. Det gjør altså ingenting om du glemmer noe hjemme – her finner du alt som skal til for en vellykket ferie.

Babyaktiviteter på Ocean Beach Club

Babyaktiviteter på O.B.C

Alle barn er velkommen i Mini Land. Der kan de tulle og leke med både personalet og andre barn. Noen barn hopper gjerne opp på dansegulvet og danser løs når det er klart for Mini Disco. På O.B.C. kan barnet ditt dessuten si ha det til smokken sammen med Lollo & Bernie. Alle som blir smokkefrie i løpet av ferien får et fint diplom.