Lollo med jente på fanget

Våre topp 10 familiehotell for sommerferien

På utkikk etter den perfekte sommerferien for deg og familien? Vi kjenner til de mest barnevennlige hotellene, og vet hva som skal til for at hele familien skal få en herlig ferie. Deg inkludert. Dette er våre topp 10 anbefalinger.

1. Sunwing Alcudia Beach, Mallorca

Velkommen til et familieparadis med perfekt beliggenhet – rett ved en av Middelhavets beste strender. Sunwing Alcudia Beach har alt en barnefamilie kan ønske seg i ferien: flere restauranter og basseng, Lollo & Bernie-klubb, Teen Lounge og et Fitness & Spa med treningsrom. Hotellet består av åtte leilighetsområder som alle ligger rett ved den hvite, brede og milelange sandstranden.

Sunwing Alcudia Beach – midt på Alcudias fineste strand

Gode utsikter for sommeren på Sunwing Alcudia Beach

Dette sier gjestene:

4,4/5 (Basert på 14703 tilbakemeldinger)

"Familiehotell perfekt beliggende i Alcudia. Vanskelig å mistrives her. Vi hadde kun frokost med i pakken og utvalgene var flott! Rommet som var en singel familierom var akkurat passe for en familie på 3. Vi kommer tilbake!"
Gjesteanmeldelse 21.10.2022

2. Sunwing Kallithea Beach, Rhodos

På Sunwing Kallithea Beach har du kort vei til alt, noe som er én av mange grunner til at gjestene våre vender tilbake år etter år. Andre grunner er de innholdsrike bassengområdene, Happy Baby-leilighetene med ekstra utstyr for de minste samt utendørsrestauranten med nydelig utsikt til både havet og kveldsunderholdningen. Hotellet ligger i vakre, grønne omgivelser rett ved stranden på Rhodos' nordøstkyst - ideelt for deg som vil ha en avslappende ferie med ekte gresk atmosfære.

Sunwing Kallithea Beach

To store, fine bassengområder med basseng for både voksne og barn

Dette sier gjestene:

4,5/5 (Basert på 17253 tilbakemeldinger)
"Utrolig positiv etter opphold på dette hotellet. Fantastisk personale fra ende til annen. Vanskelig å se for seg hvor det var lurt å bo, valgte først 2-roms med havutsikt på Helios. Mye støy så nær veien, fikk fantastisk hjelp av Ving til å bytte rom. Fikk da oppgradere til 3-roms med havutsikt og 2 terrasser på Helios. FOR en forskjell. Helt fantastisk. Maten i buffetrestauranten hadde god variasjon til alle måltider, forspiste meg hver dag 😆Lollo og Bernie hilste på de små i buffetrestauranten. Mange tilstelninger med Lollo og Bernie Ila dagen. Fantastisk for de små, nydelig å se hvordan alle lyste opp. Der var tid til å gi dem klem på scenen hver kveld. Et absolutt JA-hotell. Bare positivitet. Vi skal garantert tilbake hit!!"
Gjesteanmeldelse 18.10.2022

3. Ocean Beach Club - Gran Canaria

Rett ved stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst ligger vårt Ocean Beach Club. Et perfekt valg for deg som liker en kombinasjon av god design og god mat i en herlig, avslappet atmosfære. Her bor du veldig bra, enten du reiser alene, sammen med en god venn eller med hele familien.

Ocean Beach Club - Gran Canaria

Fra seng til basseng på en 3-roms Club Suite med terrasse og utgang til privat, delt basseng

Dette sier gjestene:

4,5/5 (Basert på 8476 tilbakemeldinger)

"Fantastisk hotell for barnefamilier, hyggelig personale og fine rom. Kjempe gøy for de små med Lollo og Bernie og veldig kjekt å ha stranden så nærme. Vi kommer tilbake! (Dette var vår 5 tur til dette hotellet, 2 tur siden det ble O.b.c"
Gjesteanmeldelse 09.01.2023

4. Ocean Beach Club - Kreta

Nyt hav og himmel i harmoniske omgivelser. Her finnes tid og rom for samvær, late dager og etterlengtet familieliv. Velkommen til et designhotell med rolig, behagelig atmosfære. Ocean Beach Club by Sunwing har alt som kjennetegner et Sunwing-hotell, bare med en ekstra lekker innpakning.

Ocean Beach Club - Kreta

Nyt et deilig måltid utendørs på Ocean Beach Restaurant

Dette sier gjestene:

4,4/5 (Basert på 4381 tilbakemeldinger)

"OCB er akkurat like fint som på bildene. En super behagelig atmosfære, rent og pent, fantastisk mat og personale. Rommene er lyse og luftige, supert at hotellet ligger like ved stranden. Det er ingenting å lure på, løp og kjøp! Beste stedet jeg har vært!"
Gjesteanmeldelse 10.09.2022

5. Ocean Beach Club - Kypros

Som gjest på O.B.C. - Kypros kan du selv bestemme tempoet i ferien. Hotellområdet har en roligere atmosfære enn de fleste andre familiehotell. Hvis noen ønsker aktiviteter som Lollo & Bernie-klubben, Teen Lounge eller kveldsshow, har dere tilgang til alle fasiliteter på søsterhotellet Sunwing Sandy Bay Beach.

Ocean Beach Club - Kypros

1-roms Compact Pool Suite har terrasse mot bassengområdet og utgang til delt privat basseng

Dette sier gjestene:

4,7/5 (Basert på 4719 tilbakemeldinger)

"Kjempe fint hotell som har fin beliggenhet ved sjøen, fine store rom, fint bassengområde, gode på renhold, god mat og god service. Anbefales."
Gjesteanmeldelse 21.10.2022

6. Sunwing Makrigialos Beach, Kreta

Sunwing Makrigialos Beach er designet med tanke på at familien skal kunne være sammen og nyte ferien i fred og ro. Ved en av Kretas fineste strender har du tid til å gjenvinne balansen, nyte god mat, ta en forfriskende svømmetur og leke med barna. Her bor du i vakre omgivelser litt utenfor Makrigialos.

Sunwing Makrigialos Beach

3-roms Royal Pool Suite i Afrodite-bygningen, med to soverom og stor terrasse med havutsikt og direkte utgang til privat, delt basseng,

Dette sier gjestene:

4,5/5 (Basert på 4563 tilbakemeldinger)

"Fantastisk havutsikt, fantastisk strand, kjekke aktiviteter for barna på 8 og 12 år, gode gruppetreninger og flott treningsrom med gode apparater. Personalet er alltid smilende og behjelpelig. Makrygialos er en liten plass, få butikker og restauranter, men god mat og mye sjarm!"
Gjesteanmeldelse 15.10.2022

7. Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros

Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her finner du hele seks basseng inkludert tre barnebasseng. Har dere lyst til å bade i sjøen, er det ikke mer enn 100 meter ned til den barnevennlige stranden som også er perfekt for snorkling.

Sunwing Sandy Bay Beach

Royal Pool Suite. Hopp rett i bassenget fra terrassen din!

Dette sier gjestene:

4,3/5 (Basert på 10920 tilbakemeldinger)

"En vakker oase, flotte strender rett ved hotellet. Dette er stedet for hele familien. Man blir så godt ivaretatt og bor i en vakker hage, med bassenger og alt man ønsker seg rundt på anlegget. Du velger selv om du vil spise på hotellet, eller dra ut og prøve en av de spennende restaurantene i området rundt. Her er noe for enhver smak. Vært her over 20 ganger og treffer stadig folk som har dratt ned gjevnlig siden åpningen i 1989. Anbefaler dette stede varmt"
Gjesteanmeldelse 16.09.2022

8. Sunwing Arguineguín Seafront, Gran Canaria

Sunwing Arguineguín Seafront er et moderne familiehotell med pen og smart design. Her kan du velge blant flere velutstyrte leilighetstyper. For en ekstra luksuriøs feriefølelse kan vi anbefale en Royal Family Suite – da får dere nyte godt av blant annet en "kongelig" velkomstpakke, deilige badekåper og gode kvalitetssenger.

Sunwing Arguineguín Seafront

Et av Gran Canarias vakreste bassengområder finner du på Sunwing Arguineguín Seafront

Dette sier gjestene:

4,5/5 (Basert på 8395 tilbakemeldinger)

"Meget fint, rent og behagelig hotell for barnefamilier! Oppvarmet basseng med ulike dybder, aktiviteter som bordtennis, biljard, fotball, tennis og basket gav mange muligheter. Bare minutters gange til ulike strender og havnebasseng med snorklemuligheter gjorde dagene varierte. Bussholdeplass like ved hotellet for billige 1.40 euro til nærliggende Puerto Rico bl.a. Personalet var også helt fenomenale!."
Gjesteanmeldelse 10.01.2023

9. Sunwing Fañabé Beach, Tenerife

Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach! Hotellet har flere ganger blitt kåret til familiehotell nummer én. Med en av naturskjønne Tenerifes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr dette hotellet et perfekt opphold for hele familien. Leilighetene på Sunwing Fañabé Beach er romslige, lyse, luftige og utstyrt med det meste en barnefamilie trenger for en god og avslappende ferie.

Sunwing Fañabé Beach

En lys, luftig og nyoppusset 1-romsleilighet FAMILY med terrasse mot bassengområdet

Dette sier gjestene:

4,5/5 (Basert på 6959 tilbakemeldinger)

"Vi er veldig fornøyd med oppholdet på Sunwing Fanabe. Både voksne og barn stortrivdes. God mat, flotte ansatte, bra show for barna gjorde dagene perfekt. Vi kombinerte oppholdet med klatreturer på dagtid i Arico som er flott sportsklatreområde som egner seg for barn. Det var kjekt med leiebil for å komme seg rundt; Teide, klatring, strender osv.Da sønnen vår slo seg ved bassenget og måtte til sykehuset for å sy, fikk vi svært god hjelp av de ansatte ved hotellet. Det var betryggende og bi er veldig fornøyd med det.Vi anbefaler dette stedet til familier som ønsker en ferie med mye flyt, god mat og veldig barnevennlig.Showteamet gjorde en glimrende jobb med Lollo og Bearnie opplegget. Flotte folk. Tusen takk for oppholdet , vi er strålende fornøyd"
Gjesteanmeldelse 23.12.2022

10. Sunwing Side Beach, Tyrkia

På Sunwing Side Beach bor du i nærheten av den fine og barnevennlige østre stranden, og med gangavstand til Side sentrum. Hotellet består av to bygninger med flotte bassengområder, og har det som skal til for en vellykket familieferie, som bl.a. barnevennlige restauranter, egen "beach club" på stranden, aktiviteter for barn og ungdom samt spaavdeling med tyrkisk bad.

Sunwing Side Beach

Stort bassengområde med solsenger og parasoller på Sunwing Side Beach

Dette sier gjestene:

4,6/5 (Basert på 3697 tilbakemeldinger)

"For et fantastisk hotell!Rommene var rene og av god størrelse, utstyrt med rent og nytt servise. Badet var lyst,rent og fint.Absolutt ALLE ansatte der var blide og hyggelige og man kunne gjerne slå av en prat med de. Gode i engelsk.Bassengområdet var ryddig og nyvasket hver morgen. Alle solsengene(som det også var nok av), ble grundig rengjorte hver kved etter at bassenget var stengt.Stranda var nedenfor hotellet(vei ned til stranda rett over veien) som det var hyppig shuttlebuss til. Grei gangavstand også(i alle fall med våre barn på 8 og 10 år). Nok solsenger her også og en kjempeflott strandrestaurant som tilhørte hotellet.Barna ble kjempegodt ivaretatt av Ving-personalet under aktiviteter og fikk være med i crewet som hadde fremføring under kveldsshow.Vi valgte All Inclusive og angrer ikke et sekund! Kjempegod mat, med nye temaer til middag hver kveld. Fantastiske dessertbuffeer!!Vi er akkurat kommet hjem fra 1 ukes ferie og vi kommer garantert til å dra dit igjen!"
Gjesteanmeldelse 24.09.2022

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.