Lollo med jente på fanget

Våre topp 10 familiehotell for sommerferien

På utkikk etter den perfekte sommerferien for deg og familien? Vi kjenner til de mest barnevennlige hotellene, og vet hva som skal til for at hele familien skal få en herlig ferie. Deg inkludert. Dette er våre topp 10 anbefalinger.

1. Sunwing Alcudia Beach, Mallorca

Velkommen til et familieparadis med perfekt beliggenhet – rett ved en av Middelhavets beste strender. Sunwing Alcudia Beach har alt en barnefamilie kan ønske seg i ferien: flere restauranter og basseng, Lollo & Bernie-klubb, Teen Lounge og et Fitness & Spa med treningsrom. Hotellet består av åtte leilighetsområder som alle ligger rett ved den hvite, brede og milelange sandstranden.

Sunwing Alcudia Beach – midt på Alcudias fineste strand

Gode utsikter for sommeren på Sunwing Alcudia Beach

Dette sier gjestene:

4,6/5 (Basert på 798 tilbakemeldinger)

" Perfekt charterferie-reisemål med barn! God mat til alle, strand, basseng, Lollo&Bernie, blide, flinke og serviceinnstilte personale. Rent og pent rom med nydelig utsikt. (Vi bodde i 5. etasje) "
Gjesteanmeldelse 11.10.2021

2. Sunwing Kallithea Beach, Rhodos

På Sunwing Kallithea Beach har du kort vei til alt, noe som er én av mange grunner til at gjestene våre vender tilbake år etter år. Andre grunner er de innholdsrike bassengområdene, Happy Baby-leilighetene med ekstra utstyr for de minste samt utendørsrestauranten med nydelig utsikt til både havet og kveldsunderholdningen. Hotellet ligger i vakre, grønne omgivelser rett ved stranden på Rhodos' nordøstkyst - ideelt for deg som vil ha en avslappende ferie med ekte gresk atmosfære.

Sunwing Kallithea Beach

To store, fine bassengområder med basseng for både voksne og barn

Dette sier gjestene:

4,6/5 (Basert på 908 tilbakemeldinger)

" Med pandemien over oss var vi spente på hvordan oppholdet på hotellet ville fungere, spesielt mtp at vi hadde kjøpt oss Inclusive matpakke. Vi var en familie på fem som booket oss inn på en større 2-roms og det fungerte veldig bra. Fin planløsning og en stor og flott balkong. Og helt perfekt med forskjellige soner på aircondition på rommet! Måltidene fungerte veldig bra med forhåndsbooking, samt munnbind og hansker når man benyttet seg av buffèen. Mtp beliggenheten så er det ikke langt inn til Rhodos by, men pga pandemien valgte vi å bli på hotellet. Variert og fine tilbud til barna ...."
Gjesteanmeldelse 04.08.2021

3. Ocean Beach Club - Gran Canaria

Rett ved stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst ligger vårt Ocean Beach Club. Et perfekt valg for deg som liker en kombinasjon av god design og god mat i en herlig, avslappet atmosfære. Her bor du veldig bra, enten du reiser alene, sammen med en god venn eller med hele familien.

Ocean Beach Club - Gran Canaria

Fra seng til basseng på en 3-roms Club Suite med terrasse og utgang til privat, delt basseng

Dette sier gjestene:

4,5/5 (Basert på 3659 tilbakemeldinger)

" Vår favoritthotell på Gran Canaria. Hotellet ligger rett ved sjø og strand og er lett tilgjengelig med flotte areal både når det gjelder restaurant, basseng som alle er på samme plan. Hotellet har en intim atmosfære med stor valg av type rom. Det er et flott familiehotell, men med en fin variasjon i gjester og alder. Veldig hyggelige ansatte som gjør en strålende jobb. Hotellet anbefales til alle som vil ha avslappende ferie med familie."
Gjesteanmeldelse 03.01.2022

4. Ocean Beach Club - Kreta

Nyt hav og himmel i harmoniske omgivelser. Her finnes tid og rom for samvær, late dager og etterlengtet familieliv. Velkommen til et designhotell med rolig, behagelig atmosfære. Ocean Beach Club by Sunwing har alt som kjennetegner et Sunwing-hotell, bare med en ekstra lekker innpakning.

Ocean Beach Club - Kreta

Nyt et deilig måltid utendørs på Ocean Beach Restaurant

Dette sier gjestene:

4,3/5 (Basert på 1757 tilbakemeldinger)

"Fantastisk nydelig hotell med idyllisk beliggenhet i utkanten av fiskelandsbyen Makrigialos.Magisk service fra smilende personale fra morgen til kveld.Ei perle om man kun er ute etter et flott hotell i nydelige omgivelser .Sol og bad på en av Kretas vakreste strender på dagen- å middag på små greske tavernaer. En herlig blanding av skandinavisk standard og gresk sjarm!"
Gjesteanmeldelse 08.08.2021

5. Ocean Beach Club - Kypros

Som gjest på O.B.C. - Kypros kan du selv bestemme tempoet i ferien. Hotellområdet har en roligere atmosfære enn de fleste andre familiehotell. Hvis noen ønsker aktiviteter som Lollo & Bernie-klubben, Teen Lounge eller kveldsshow, har dere tilgang til alle fasiliteter på søsterhotellet Sunwing Sandy Bay Beach.

Ocean Beach Club - Kypros

1-roms Compact Pool Suite har terrasse mot bassengområdet og utgang til delt privat basseng

Dette sier gjestene:

4,7/5 (Basert på 1969 tilbakemeldinger)

"Vi var en uke, og ønsket oss komfort og en avslappet ferie. Hotellet og personalet var perfekt til dette. Hotellet ligger perfekt mellom to strender Nærme nok til at man kan bade i havet, selv om man ligge på solsengene på hotellet, men langt nok unna til å slippe ev støy. Akkurat langt nok fra Ayia Napa, til å gå inn, langs en hyggelig strandpromenade, for en god middag eller bare for å nyte livet. Personalet på hotellet var hyggelige, dyktige og profesjonelle. Vi kommer til å reise hit igjen"
Gjesteanmeldelse 11.10.2021

6. Sunwing Makrigialos Beach, Kreta

Sunwing Makrigialos Beach er designet med tanke på at familien skal kunne være sammen og nyte ferien i fred og ro. Ved en av Kretas fineste strender har du tid til å gjenvinne balansen, nyte god mat, ta en forfriskende svømmetur og leke med barna. Her bor du i vakre omgivelser litt utenfor Makrigialos.

Sunwing Makrigialos Beach

3-roms Royal Pool Suite i Afrodite-bygningen, med to soverom og stor terrasse med havutsikt og direkte utgang til privat, delt basseng,

Dette sier gjestene:

4,5/5 (Basert på 659 tilbakemeldinger)

"Reise alene med barn på 3 år. Mange aktiviteter å delta på gjennom dagen. Var mye vind i begynnelsen av oktober. Ble for kaldt å bade i bassenget grunnet kaldt vann, samt den kraftige vinden når man kommer opp. Selve bassengområdet er veldig vindutsatt. Veldig god mat i buffeten. Rommet var fint, men vil nok velge et royal family rom neste gang og ikke et med utsikt til inngangspartiet."
Gjesteanmeldelse 10.10.2021

7. Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros

Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her finner du hele seks basseng inkludert tre barnebasseng. Har dere lyst til å bade i sjøen, er det ikke mer enn 100 meter ned til den barnevennlige stranden som også er perfekt for snorkling.

Sunwing Sandy Bay Beach

Royal Pool Suite. Hopp rett i bassenget fra terrassen din!

Dette sier gjestene:

4,2/5 (Basert på 1491 tilbakemeldinger)

"Vi er svært fornøyde med oppholdet! Meget hyggelig personalet, deilige rom (gode senger, aircon som virker godt og en behagelig atmosfære) og en flott frokost (utvalg av frukt og grønnsaker kunne ha vært bedre). Bassengområdet er stort med mange valgmuligheter. Det var også godt å se fravær av insekter og at hotellet tilstreber dette. Tusen takk for en kjempefin opplevelse!"
Gjesteanmeldelse 24.10.2021

8. Sunwing Arguineguín Seafront, Gran Canaria

Sunwing Arguineguín Seafront er et moderne familiehotell med pen og smart design. Her kan du velge blant flere velutstyrte leilighetstyper. For en ekstra luksuriøs feriefølelse kan vi anbefale en Royal Family Suite – da får dere nyte godt av blant annet en "kongelig" velkomstpakke, deilige badekåper og gode kvalitetssenger.

Sunwing Arguineguín Seafront

Et av Gran Canarias vakreste bassengområder finner du på Sunwing Arguineguín Seafront

Dette sier gjestene:

4,7/5 (Basert på 231 tilbakemeldinger)

"Flott hotell med fantastisk hav utsikt, fine store rom og bra balkonger.Flotte store basseng, veldig rent og ryddig.Veldig bra mat, vi spiste der hver dag til alle måltider vi hadde ikke all inclusive så nesten hele menyen ble testet og alt var meget bra."
Gjesteanmeldelse 10.01.2022

9. Sunwing Fañabé Beach, Tenerife

Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach! Hotellet har flere ganger blitt kåret til familiehotell nummer én. Med en av naturskjønne Tenerifes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr dette hotellet et perfekt opphold for hele familien. Leilighetene på Sunwing Fañabé Beach er romslige, lyse, luftige og utstyrt med det meste en barnefamilie trenger for en god og avslappende ferie.

Sunwing Fañabé Beach

En lys, luftig og nyoppusset 1-romsleilighet FAMILY med terrasse mot bassengområdet

Dette sier gjestene:

4,4/5 (Basert på 15701 tilbakemeldinger)

"De ansatte på Sunwing Fanabe er alltid blide og serviceinnstilte, her føler man seg velkommen. Fine, lyse og freshe rom, som ble godt rengjort daglig. Kort vei til både strand og andre fasiliteteri Fanabe, flere aktiviteter både til store og små inne på hotellområdet. Ett trygt hotell å ha med små barn."
Gjesteanmeldelse 05.01.2022

10. Sunwing Side Beach, Tyrkia

På Sunwing Side Beach bor du i nærheten av den fine og barnevennlige østre stranden, og med gangavstand til Side sentrum. Hotellet består av to bygninger med flotte bassengområder, og har det som skal til for en vellykket familieferie, som bl.a. barnevennlige restauranter, egen "beach club" på stranden, aktiviteter for barn og ungdom samt spaavdeling med tyrkisk bad.

Sunwing Side Beach

Stort bassengområde med solsenger og parasoller på Sunwing Side Beach

Dette sier gjestene:

4,6/5 (Basert på 18051 tilbakemeldinger)

Hotellet har foreløpig ingen aktuelle anmeldelser fra våre gjester.

Safe travel hos Ving
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.