Lollo med jente på fanget

Våre topp 10 familiehotell for sommerferien

På utkikk etter den perfekte sommerferien for deg og familien? Vi kjenner til de mest barnevennlige hotellene, og vet hva som skal til for at hele familien skal få en herlig ferie. Deg inkludert. Dette er våre topp 10 anbefalinger.

1. Sunwing Alcudia Beach, Mallorca

Velkommen til et familieparadis med perfekt beliggenhet – rett ved en av Middelhavets beste strender. Sunwing Alcudia Beach har alt en barnefamilie kan ønske seg i ferien: flere restauranter og basseng, Lollo & Bernie-klubb, Teen Lounge og et Fitness & Spa med treningsrom. Hotellet består av åtte leilighetsområder som alle ligger rett ved den hvite, brede og milelange sandstranden.

Sunwing Alcudia Beach – midt på Alcudias fineste strand

Gode utsikter for sommeren på Sunwing Alcudia Beach

Dette sier gjestene:

4,4/5 (Basert på 20792 tilbakemeldinger)

"Fantastisk sted som vi kommer tilbake til hvert år så sant det tar seg gjøre. Min 11, gang på Alcudia og vi har bodd her nesten alle gangene. Nå begynner barna og bli så store så savner et litt større basseng. Men vi kommer hit allikevel. Kort avstand til alt, og skikkelig ferie følelse."
Gjesteanmeldelse 11.10.2023

2. Sunwing Kallithea Beach, Rhodos

På Sunwing Kallithea Beach har du kort vei til alt, noe som er én av mange grunner til at gjestene våre vender tilbake år etter år. Andre grunner er de innholdsrike bassengområdene, Happy Baby-leilighetene med ekstra utstyr for de minste samt utendørsrestauranten med nydelig utsikt til både havet og kveldsunderholdningen. Hotellet ligger i vakre, grønne omgivelser rett ved stranden på Rhodos' nordøstkyst - ideelt for deg som vil ha en avslappende ferie med ekte gresk atmosfære.

Sunwing Kallithea Beach

To store, fine bassengområder med basseng for både voksne og barn

Dette sier gjestene:

4,5/5 (Basert på 23706 tilbakemeldinger)
"Knallflott familiehotell! Vi bodde i en nydelig 3-roms leilighet med havutsikt og utsikt over bassengområdet. Gode fasiliteter og stor terrasse. Bra renhold og hyggelig personale på hele hotellet. Knallgod mat i buffetrestauranten! Flotte bassengområder med sklier for barn. Positivt med kort vei til stranden. Anbefaler tur til gamlebyen i Rhodos by. Var enkelt å ta taxi utenfor hotellet for 10 euro.Vi kommer garantert tilbake til Sunwing Kalithea!"
Gjesteanmeldelse 11.10.2023

3. Ocean Beach Club - Gran Canaria

Rett ved stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst ligger vårt Ocean Beach Club. Et perfekt valg for deg som liker en kombinasjon av god design og god mat i en herlig, avslappet atmosfære. Her bor du veldig bra, enten du reiser alene, sammen med en god venn eller med hele familien.

Ocean Beach Club - Gran Canaria

Fra seng til basseng på en 3-roms Club Suite med terrasse og utgang til privat, delt basseng

Dette sier gjestene:

4,5/5 (Basert på 8317tilbakemeldinger)

"Svært fornøyd etter to uker på O.B.C - Gran Canaria! Hotellet var helt nydelig med store fellesarealer til soling og bad, et steinkast unna stranden, hotellrom som sto til langt over alle forventninger og masse aktiviteter for både små og store. De ansatte på hotellet yter god service, og er veldig behjelpelige om det skulle være noe - og utrolig hyggelige! I hotellets nærområde er det flere gode restauranter, og bare en kort busstur/kjøretur unna ligger det flere spisesteder, shoppingsentre, lange hvite strender og aktiviteter som golf og minigolf, aktivitetspark for barn, fotballbaner og volleyball. Alt i alt kjempefornøyd med hotell, hotellansatte og beliggenheten! Anbefales til alle"
Gjesteanmeldelse 14.09.2023

4. Ocean Beach Club - Kreta

Nyt hav og himmel i harmoniske omgivelser. Her finnes tid og rom for samvær, late dager og etterlengtet familieliv. Velkommen til et designhotell med rolig, behagelig atmosfære. Ocean Beach Club by Sunwing har alt som kjennetegner et Sunwing-hotell, bare med en ekstra lekker innpakning.

Ocean Beach Club - Kreta

Nyt et deilig måltid utendørs på Ocean Beach Restaurant

Dette sier gjestene:

4,5/5 (Basert på 5717 tilbakemeldinger)

"Ocean Beach Club er lokalisert på et rolig og hyggelig sted på Kreta. Hotellet ligger perfekt til med utsikt over havet. Fra rommet kan man se solen reise seg fra sjøen, og gå ned om kvelden. Perfekt hvis man ønsker å nyte solnedgangen med sin kjære. Det er kort vei til både stranden, frokosten og trening. Det er en egen liten sandstrand rett nedenfor der man bor. Det er fantastisk sand og stranden er ren og nydelig hver dag. For de som liker å trene så er treningsstudioet helt optimalt. De har alt du trenger for å holde formen ved like under ferien din. Maten på dette stedet er helt fantastisk. Enten om du velger frokost, lunsj eller middag. Bodde på hotellet i 7 fager, og maten var utrolig hver eneste dag. Du skal lete lenge etter så gode og ferske matvarer som dette stedet har. Kan anbefale all inclusive. Servicen blant de ansatte var topp. Alltid blide og hjelpsomme. Hotellet var alltid rent og pent. Man har tilgang til nabohotellet som har vannsklier, tennisbaner og minigolf.!"
Gjesteanmeldelse 07.09.2023

5. Ocean Beach Club - Kypros

Som gjest på O.B.C. - Kypros kan du selv bestemme tempoet i ferien. Hotellområdet har en roligere atmosfære enn de fleste andre familiehotell. Hvis noen ønsker aktiviteter som Lollo & Bernie-klubben, Teen Lounge eller kveldsshow, har dere tilgang til alle fasiliteter på søsterhotellet Sunwing Sandy Bay Beach.

Ocean Beach Club - Kypros

1-roms Compact Pool Suite har terrasse mot bassengområdet og utgang til delt privat basseng

Dette sier gjestene:

4,7/5 (Basert på 6418 tilbakemeldinger)

"Pluss:Wow for en ferie! Vi hadde et rom med privat felles basseng med utsikt ut mot havet. Dette gjorde at vi hadde privatliv, stillhet og fri fra den typiske maset ved bassenget. MEN fellesbassenget var bra det og- alltid ledig solseng og med fin vind fra havet ble 38 grader utholdelig.Vi fikk kjempekontrakt med restaurant personalet- så hyggelige og flinke.Showteamet var helt utrolig flinke å synge!Spa personalet var dyktige og PT Elsa pisket meg rundt i trening 3 ganger og hjalp meg med gode og korrekte løft. Veldig flink.Vi storkoste ossMinus: rommet hadde problem med noe svart mugg som kom ut av aircondition.."
Gjesteanmeldelse 10.08.2023

6. Sunwing Makrigialos Beach, Kreta

Sunwing Makrigialos Beach er designet med tanke på at familien skal kunne være sammen og nyte ferien i fred og ro. Ved en av Kretas fineste strender har du tid til å gjenvinne balansen, nyte god mat, ta en forfriskende svømmetur og leke med barna. Her bor du i vakre omgivelser litt utenfor Makrigialos.

Sunwing Makrigialos Beach

3-roms Royal Pool Suite i Afrodite-bygningen, med to soverom og stor terrasse med havutsikt og direkte utgang til privat, delt basseng,

Dette sier gjestene:

4,5/5 (Basert på 6291 tilbakemeldinger)

"Vi kommer alltid tilbake Sunwing evt OBS, Makrigialos. Tror vi reiste hit første gang i 1995 evt 1997... Og har vært her mange ganger siden, noen år både i juni og august/september. Og bodd stort sett i alle bygniner, Afrodite med privat, delt basseng er herlig. Men også fint å bo ellers. Nå september bodde vi i en royal family-leilighet i Apollon. Veldig lettvint."
Gjesteanmeldelse 08.10.2023

7. Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros

Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her finner du hele seks basseng inkludert tre barnebasseng. Har dere lyst til å bade i sjøen, er det ikke mer enn 100 meter ned til den barnevennlige stranden som også er perfekt for snorkling.

Sunwing Sandy Bay Beach

Royal Pool Suite. Hopp rett i bassenget fra terrassen din!

Dette sier gjestene:

4,3/5 (Basert på 16109 tilbakemeldinger)

"Flott hotell for barn og voksne. Enkelt å reise med barn med allergier, da mat på buffet er godt merket. Supre bassengområder. Kort vei til stranda. Gleder oss til at hotellet blir pusset opp, og vi vender tilbake neste høstferie."
Gjesteanmeldelse 09.10.2023

8. Sunwing Arguineguín Seafront, Gran Canaria

Sunwing Arguineguín Seafront er et moderne familiehotell med pen og smart design. Her kan du velge blant flere velutstyrte leilighetstyper. For en ekstra luksuriøs feriefølelse kan vi anbefale en Royal Family Suite – da får dere nyte godt av blant annet en "kongelig" velkomstpakke, deilige badekåper og gode kvalitetssenger.

Sunwing Arguineguín Seafront

Et av Gran Canarias vakreste bassengområder finner du på Sunwing Arguineguín Seafront

Dette sier gjestene:

4,6/5 (Basert på 12202 tilbakemeldinger)

"Hotellet fremstår som rent, ordentlig og serviceinnstilt. Vi var veldig fornøyd med stor og god plass i leiligheten, svært gode senger og gode, små puter - i tillegg til alternative store:-) Vi hadde all invlusive og var svært positivt overrasket over veldig god mat og nydelig drikke til alle måltider og ellers! God plass ved bassengene og mange solsenger. Vi var også godt fornøyde med rikelig skapplass og åpne løsninger. Det ble oversiktlig og ryddig!"
Gjesteanmeldelse 03.10.2023

9. Sunwing Fañabé Beach, Tenerife

Velkommen til prisbelønte Sunwing Fañabé Beach! Hotellet har flere ganger blitt kåret til familiehotell nummer én. Med en av naturskjønne Tenerifes beste beliggenheter og alt innen rekkevidde, tilbyr dette hotellet et perfekt opphold for hele familien. Leilighetene på Sunwing Fañabé Beach er romslige, lyse, luftige og utstyrt med det meste en barnefamilie trenger for en god og avslappende ferie.

Sunwing Fañabé Beach

En lys, luftig og nyoppusset 1-romsleilighet FAMILY med terrasse mot bassengområdet

Dette sier gjestene:

4,5/5 (Basert på 9388 tilbakemeldinger)

"Et stort, rent, ryddig og hyggelig hotell, spesielt godt egnet for barnefamilier. Vi hadde royal rom, med daglig rengjøring og alt var strøkent hver dag. Det er dog kun ett litt større basseng, ikke spesielt dypt, og der blir det fort trangt. Hotellets utforming skaper også mye gjenklang mellom bygg, så mye lyd ved bassengområdet. Men vi valgte da mer å være på stranden.Utmerket frokost og stille om nettene. God aircondition, og nært alt av butikker og restauranter."
Gjesteanmeldelse 10.08.2023

10. Sunwing Cala Bona Seafront, Mallorca

Sunwing Cala Bona er tilbake!
Sunwing Cala Bona var lenge et av våre mest populære Sunwing Family Resorts. I påvente av renovering har hotellet operert under et annet navn, men nå er det endelig tilbake! Sommeren 2024 blir hotellet gjenåpnet som Sunwing Cala Bona Seafront.

Sunwing Cala Bona Seafront

Her finner både små og store badeløver sine favorittbasseng. Fra bassengene har du fantastisk utsikt over Middelhavet.

Dette sier gjestene:

4,2/5 (Basert på 6854 tilbakemeldinger)

Hotellet har foreløpig ingen anmeldelser fra våre gjester.