Utflukter, Kallithea

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Vi gjør oppmerksom på at utfluktsprogrammet til og med sommeren 2021 er redusert, og at enkelte aktiviteter kan bli endret på kort varsel pga. koronasituasjonen. Eksempelvis kan det bli påbudt med munnbind eller at et restaurantbesøk bli byttet ut med medbrakt matpakke som deltakerne får med seg på utflukten. Les mer på reisemålets lokale https://mydestination.ving.no

.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Sommerfugldalen og øya Chalki – kan bestilles hjemmefra

Sommerfugldalen og øya Chalki – kan bestilles hjemmefra

Bli med til Sommerfugldalen og naboøya Chalki! Dette er en heldagsuflukt med både buss- og båtetapper. Mat og drikke er ikke inkludert.

Les mer Skjul

Utflukten starter på Rhodos' vestkyst med et besøk i Sommerfugldalen – en frodig dal med små innsjøer, fossefall og broer. Sommerfugler har latt seg lokke til akkurat denne dalen i hundrevis av år, blant annet takket være den vaniljeduftende kvaen fra trærne.

Ved første øyekast virker dalen kanskje ikke så spesiell, men la blikket hvile på fjellene og trærne, så ser du snart sommerfuglene som sitter overalt. De sitter helt stille, for hver bevegelse betyr mindre energi og litt kortere liv. Det er få steder som dette i verden, og her føles det som om tiden står stille.

Etter besøket i dalen fortsetter vi utflukten med en times båttur til Chalki, en liten øy som ligger ca. 6 kilometer vest for Rhodos. Øya er den minste av Dodekanesene, og det bor knappe 400 innbyggere her. Øyboerne forsørger seg først og fremst med fisking, og ved hjelp av de få turistene som finner frem hit. Chalki føles både sjarmerende og genuin. Her blir du møtt av genuin varme og vennlighet, og du får oppleve det lokale bylivet. Det blir tid til et besøk på en av øyas små strender, og du får også god tid til å utforske området på egen hånd.

Utflukten arrangeres fra midten av juni til midten av august.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du allerede har bestilt.

Mat og drikke:
Ikke inkludert. Det finnes et par tavernaer på Chalki, og du kan kjøpe drikke om bord på båten.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 08.00–18.00.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Entré:
Inngangsbillett til Sommerfugldalen (5 euro pr. person) er ikke inkludert. Barn under 10 år kommer inn gratis.

Kjekt å ha ta med: Behagelig sko, badetøy og vannflaske.

Tyrkia – kan bestilles hjemmefra

Tyrkia – kan bestilles hjemmefra

Opplev enda et land i ferien! Under overfarten beundrer vi den vakre naturen og tar en shoppingrunde i Marmaris. Mat og drikke er ikke inkludert.

Les mer Skjul

Gå ikke glipp av denne uforglemmelig opplevelsen – en knapp time med båt fra Rhodos ligger Asia og spennende og orientalske Tyrkia. Et annet land, en helt annen kultur og en helt ny verden.

Vi besøker Marmaris, et levende og populært feriested som har massevis å by på, spesielt når det kommer til shopping. Ved innseilingen til Marmaris kan vi beundre den vakre naturen på Tyrkias vestkyst. Skjærgården her sies å være et av de fineste områdene i hele Middelhavet.

Vårt fokus for dagen er å vise dere steder hvor det er mulig å gjøre en god handel. På veien til basargatene besøker vi Fidan Center, et stort kjøpesenter som selger lær, klær og ikke minst lokale suvenirer. Gull og juveler er noe Tyrkia er kjent for, og vi får anledning til å handle i smykkebutikken Time & Gold.

Deretter begir vi oss inn i noen av de mange trange basargatene hvor vi får oppleve det pulserende livet og de mange dyktige tyrkiske selgerne i aksjon. De produktene du med fordel kan kjøpe i Marmaris er gull, sølv, lærvarer og ekte tyrkiske tepper. Det meste er billig i Tyrkia, og du kan spare mye penger på en shoppingtur hit.

Her kan du også smake på søte tyrkiske bakevarer eller spise utsøkt mat på en av de mange restaurantene. Det tyrkiske kjøkken anses for å være verdens tredje beste kjøkken etter det franske og det kinesiske. Du kan selv undersøke om det stemmer i løpet av besøket!

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille før du reiser, enten når du bestiller reisen eller på min side hvis du allerede har bestilt.

Mat og drikke:
Er ikke inkludert, men du kan bli med Vings reiseleder til en rimelig, tyrkisk restaurant.

Havneskatt:
Havneskatt på ca. 15 euro/person betales til Vings reiseleder i havnen.

Lurt å ta med:
Behagelige sko og en vannflaske.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 07.30-18.00.

Guide:
Skandinaviskstalende guide.

Øvrig:
Transport til og fra havnen er inkludert.

OBS! Du kan ikke forhåndsbestille denne utflukten fra Afandou.
Viktig! Husk å ta med deg passet, både når du kjøper billett og på turen. Uten pass kommer du ikke inn i Tyrkia. Passet må være gyldig i 6 måneder etter hjemreisedato.

Skinn- og gullsmedbutikken vi besøker i Marmaris tar euro og det gjør også mange andre butikker og basarboder.

Skriftlig bekreftelse for mindreårige:
Reglene for reiser mellom Hellas og Tyrkia har blitt strengere. Hvis mindreårige under 18 år skal reise mellom landene uten begge sine foresatte kreves en bekreftelse fra den/de foresatte som ikke er med.

Hvis den mindreårige kun har én foresatt kreves det en bekreftelse på dette.

Hvis begge foresatte er med på ferien, men kun én skal delta på utflukten, må bekreftelsen utformes lokalt i to versjoner: en håndskrevet bekreftelse samt en særskilt blankett fra de greske myndighetene som kan fås av en av Vings reiseledere. Begge versjonene krever underskrift, samt en kopi av passet til den foresatte som ikke deltar.

Hvis den andre foresatte ikke er med på reisen holder det med myndighetenes blankett og en kopi av den fraværende foresattes pass.

Historiske Lindos – kan bestilles hjemmefra

Historiske Lindos – kan bestilles hjemmefra

En halvdagsutflukt til historiske Lindos hvor du opplever byens Akropolis, koselige smug og vakre omgivelser. Mat, drikke og entreer er ikke inkludert.

Les mer Skjul

Et gresk ordtak sier: "Har du ikke vært i Lindos, så har du ikke vært på Rhodos". Bli med østover langs kysten, forbi små idylliske steder og opp i vakkert fjellterreng. Vi passerer frodige appelsinlunder og små, badeviker som dukker opp med jevne mellomrom. På veien til Lindos blir det også anledning til å smake på blant annet olivenolje, og de som vil kan kjøpe med seg olje eller andre produkter hjem,

Lindos ligger i en dal med hvitkalkede hus som klatrer opp langs fjellskråningen. Rhodos "hvite edelsten" blir et naturlig blikkfang, når vi kommer kjørende langs veien på den andre siden av dalen. Det blå havet, de hvite husene og Lindos stolte Akropolis danner en fantastisk utsikt.

Å komme til denne pittoreske landsbyen med sine trange, svingete smug er en opplevelse. På toppen troner Akropolis, 116 meter over havet. Panoramautsikten over havnen er vakker. Borgen som ligger rundt Akropolis ble bygd av Johanitter-ridderne for å beskytte Lindos som på den tiden var en viktig handelsby. De første utgravningene ble utført av dansker og verdens fornemste Lindossamling finnes på Nasjonalmuseet i København!

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt.

Mat og drikke:
Ikke inkludert.

Entré:
Inngangsbillett til Lindos Akropolis koster 12 euro pr. person (18–64 år) og er ikke inkludert i prisen. 6 euro for personer over 65 år. Barn under 18 år og studenter med studentbevis har gratis inngang. Ta med ID med bilde for å bekrefte alderen din.

Lurt å ta med:
Gode sko og vannflaske.

Tid:
Formiddagsutflukt, ca. kl. 08.00–15.00.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Øvrig:
Spaserturen til Akropolis kan oppleves som lang og varm. De som ønsker det kan droppe spaserturen og bli igjen i landsbyen. Det er trapper og nivåforskjeller i Lindos.

"Ut på det blå" – kan bestilles hjemmefra

"Ut på det blå" – kan bestilles hjemmefra

Bli med på en avslappende dag på det blå Middelhavet! Bad fra båten og opplev den flotte Stegnastranden. Lunsj på strandtaverna er inkludert.

Les mer Skjul

Vi reiser ut på det blå Middelhavet for å nyte solen og den deilige sjøluften. Tidlig på formiddagen seiler vi ut mellom statuene av "Hjorten og Hinden" i Mandraki havn. Deretter følger vi østkysten hvor havet som oftest er stille og rolig.

Underveis stopper vi i den berømte Anthony Quinn-bukten og utenfor landsbyen Afandou, hvor vi bader fra båten.

Målet for dagen er Stegnastranden – en av Rhodos' fineste sandstrender med krystallklart vann. Her blir det naturligvis mulig å sole seg og bade. I Stegna spiser vi også lunsj.

Etter en deilig dag på havet går ferden tilbake til Mandraki-havnen. I blant rekker vi enda en badespause på hjemveien.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt.

Mat og drikke:
Lunsj er inkludert, drikke kan kjøpes.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 10.00–16.30.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Lurt å ta med:
Badetøy og håndkle.

Øvrig informasjon:
Utflukten går fra Mandraki-havnen. Transport til og fra havnen er inkludert.

Luksus til havs

Luksus til havs

Bli med på en herlig dag langs Rhodos vakre østkyst på den fine seilbåten ”Estella”.

Les mer Skjul

Vi seiler ut fra Mandraki-havnen, ned langs kysten i et behagelig tempo på det krystallklare vannet. Etter ca. en og en halv times seiling kommer vi til en av øyas fineste badeplasser, Anthony Quinn-bukten, hvor filmen Kanonene på Navarone ble spilt inn. Her kaster vi anker og bare nyter tilværelsen på dekk. I bukten er vannet så klart at du kan se helt ned til havbunnen, og det er fantastiske forhold hvis du vil snorkle og oppleve det utrolige livet under havflaten. Du kan også svømme til land og sole deg på stranden før båten drar tilbake til Rhodos by på ettermiddagen.

Du kan også svømme i land og sole deg på stranden før båten om ettermiddagen setter kursen mot Rhodos by.

Mat og drikke:
Enkel lunsj med sandwich, frukt og drikke.

Lurt å ta med:
Håndkle, badetøy, solkrem og solhatt.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 08.30–16.00.

Guide:
Utflukten er på egen hånd, kapteinen om bord snakker godt engelsk.

Øvrig:
Seilbåten har plass til 10 personer (modell: FIRS 42S7 Beneteau France.
Lengde: 13 m (43 fot) Bredde: 4,5 m.) Du bader direkte fra båten. Ved dårlig vær kan reiseruten og tidspunktet for utflukten forandres av sikkerhetshensyn. Personer med bevegelsesbesvær må kontakte Vings reiseleder for råd før bestilling ettersom det er trangt om plassen på båten. Utflukten går fra Mandraki-havnen. Transport til og fra havnen er ikke inkludert.

Advarsel!
Dersom du blir kontaktet av selgere fra mindre seriøse firmaer som selger billetter til båtturer, strandfester og liknende anbefaler vi deg å motstå fristelsen til å bestille av disse, da de ofte ikke har de nødvendige forsikringer.

Idylliske Symi – kan bestilles hjemmefra

Idylliske Symi – kan bestilles hjemmefra

Besøk en av de mest pittoreske og naturskjønne øyene i Dodekaneserne. Mat og drikke er ikke inkludert.

Les mer Skjul

Båtreisen går langs den tyrkiske kysten til billedskjønne Symi der tradisjoner og sjarm flettes sammen til en fryd for sinnet. Øya ligger bare 23 sjømil fra Tyrkia, og naturen i området fengsler og fascinerer.

Historien om Symi tar oss tusenvis av år tilbake i tid, og i likhet med Rhodos finnes det mange historier om øya i den greske mytologien. Det bor ca. 2500 mennesker på Symi, og de livnærer seg av fiske, svampproduksjon, krydderdyrking og handel i liten skala. Livet går sin stille, vante gang på Symi.

Det første stoppet på turen er klosteret Panormitis fra 1700-tallet. Klosteret ble bygget til ære for øyas beskytter og helgen Taxicharis Michealis Panormitis. I klosterets kirke står et offeralter i form av en oljelampe i rent gull og sølv. Etter klosterbesøket tar vi båten videre til Symis havn. Når vi nærmer oss sjarmerende Symi møtes vi av en praktfull panoramautsikt og kan beundre de pastellfargede husene som klamrer seg til bergsiden. Vi legger til kai på sørsiden av øya og besøker en idyllisk svampfabrikk i havnen der vi får se hvordan natursvamp forvandles til vaskesvamper.

Etter den guidede rundturen er det tid for lunsj på en trivelig havnetaverna. Før båten tar oss tilbake til Rhodos får du tid til å utforske Symi på egen hånd, og kanskje gjøre et innkjøp eller to.

Båtturen tar omtrent to timer hver vei, og det er godt med plass både på soldekket og innendørs, der det også finnes aircondition. Frisk sjøluft og og en billedskjønn øy – det er denne turen i et nøtteskall.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille før du reiser, enten samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du allerede har bestilt.

Mat og drikke:
Lunsj er ikke inkludert, men det er mulig å spise lunsj sammen med Ving-guiden på en trivelig gresk taverna i havnen. Ellers er lunsj på egen hånd.

Lurt å ta med:
Gode sko til å gå i, vannflaske. Ta med badetøy og håndkle hvis du ønsker å bade i løpet av tiden du har på egen hånd (ca. to timer).

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 08.00–18.00.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Øvrig:
Transport til og fra havnen er inkludert. Guidingen på Symi tar ca. 45 minutter, og deretter har du ca. to timer på egen hånd. Rekkefølgen på turens innhold kan endres avhengig av værforholdene.

I hjertet av Rhodos by – en kveld med mat, drikke og spennende historie – kan bestilles hjemmefra

I hjertet av Rhodos by – en kveld med mat, drikke og spennende historie – kan bestilles hjemmefra

Bli med på en innholdsrik kveldstur i Rhodos by. Kvelden avsluttes med en utsøkt mezemiddag på en koselig taverna. Middag med husets vin, lokal øl eller alkoholfritt er inkludert.

Les mer Skjul

Rhodos har mange høydepunkter, og ett av dem er å spise middag i gamlebyen. Gamlebyen er i dag en av verdens best bevarte middelalderbyer, omringet av en fire kilometer massiv bymur. I dag byr gamlebyen på restauranter, barer og småbutikker, og en hyggelig atmosfære.

Vår promenade starter ved vollgraven og fortsetter mot de små gatene inn i gamlebyen. Følelsen av å bli satt flere hundre år tilbake er så absolutt til stede. Vi får også med oss Stormesterens palass, der arkitekturen tar oss med tilbake til korsfarernes tid. Omgivelsene og historien vil gi deg et helt nytt perspektiv på gamlebyen.

Etter omvisningen ankommer vi tavernaen der kveldens meze serveres. Ordet "meze" stammer fra det arabiske "mazetik" og betyr smaker. Det blir deilige småretter og annet godt fra det greske kjøkkenet på bordet.

Ikke gå glipp av muligheten til å spise middag med oss – kvelden byr på anekdoter og historier om både Rhodos by og øya.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt.

Mat og drikke:
Meze er inkludert. Disse varierer fra uke til uke. (Husets vin, lokalt øl eller vann/mineralvann er også inkludert).

Tid:
Kveldsutflukt (fra ca. kl. 18.00-22.30)

Lurt å ta med:
Behagelige sko og klær, vannflaske og kamera.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Øvrig:
Transport til og fra gamlebyen er ikke inkludert i prisen og må ordnes på egen hånd.

Lindos by night – kan bestilles hjemmefra

Lindos by night – kan bestilles hjemmefra

Bli med på kveldstur til historiske Lindos og opplev byen med Akropolis vakkert opplyst i mørket. Utflukten avsluttes med grillkveld. Mat og drikke er ikke inkludert.

Les mer Skjul

Å besøke malerisk vakre Lindos med sine smale, svingete smug er en opplevelse. 116 meter over havet troner Akropolis over byen, og panoramautsikten derfra er fantastisk. Borgen som omslutter Akropolis ble bygget at Johanitterriddere for å beskytte Lindos, som på den tiden var en viktig handelsby. De første utgravingene i området ble gjort av danske arkeologer, og en av verdens beste Lindos-samlinger finnes på Nationalmuseet i København.

Vi kommer til Lindos tidlig på kvelden så du får god tid til å rusle omkring i den herlige byen som er godt opplyst i mørket. Akropolis er også opplyst, og i havnen nedenfor ligger seilbåtene og gynger. Mens du utforsker byen på egen hånd kan du finne en gresk taverna å spise middag på. Etter maten lokker det kanskje med en liten svømmetur i måneskinnet? Lindos oppleves best på kveldstid, når den lokale stemningen viser seg fra sin aller beste side.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt.

Mat og drikke:
Mat og drikke er ikke inkludert.

Lurt å ta med:
Gode sko. Badetøy og håndkle.

Tid:
Kveldsutflukt, ca. kl. 16.00–23.00.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Øvrig:
I Lindos er det mange trapper og nivåforskjeller. Merk at denne utflukten går samtidig med utflukten "Ut på det blå". Det er altså ikke mulig å bli med på begge to.

Oliven og vin – en perfekt kombinasjon – kan bestilles hjemmefra

Oliven og vin – en perfekt kombinasjon – kan bestilles hjemmefra

Bli med på en halvdagsutflukt og bli bedre kjent med to av Rhodos' mest kjente produkter – olivenolje og vin!

Les mer Skjul

Rhodos og Hellas blir ofte forbundet med oliven, olivenolje og oliventrær. I hele Hellas er det rundt 120 millioner oliventrær, og Rhodos har mange av dem. Øya er kjent for olivenolje av høy kvalitet som er bra både for kropp og helse. Rhodos har mange vingårder som produserer god vin det er vel verdt å prøve.

På dagens tur får du smake både oliven og vin. Vi begynner reisen med å reise til et utkikkspunkt med fin utsikt over øyene Tilos, Symi og Chalki. I nærheten ligger også byen Embonas med sin olivenoljeekspertise. Her får vi blant annet prøve Rhodos nasjonaldrikk, Souma.

Det er flere vingårder på Rhodos, og på denne utflukten besøker vi Cava Stafylos i Embona. Passende nok er stedet oppkalt etter vinguden Dionyos' sønn Stafylos, og her får vi prøvesmake de egenproduserte vinene og vite mer om produksjonen. Her fremstilles faktisk også øyas lokale brennevin «souma», som ifølge lokalbefolkningen er blant verdens beste!

Turen fortsetter til de vakre områdene rundt fossefallet "De syv fjær" (Efta Piges). Her kan du bade og kjøpe noe og spise eller drikke hvis du ønsker det.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille allerede før du reiser, enten samtidig som du bestiller reisen eller på Min side hvis du allerede har bestilt.

Mat og drikke:
Vinsmaking og liten mezetallerken er inkludert.

Tid:
Halvdagsutflukt, ca. kl. 08.30–14.00.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Lurt å ta med:
Gode sko, badetøy, håndkle, solkrem, kamera, penger og vann.

Jeepsafari Rhodos  – kan bestilles hjemmefra

Jeepsafari Rhodos – kan bestilles hjemmefra

Bli med på eventyr og oppdag en ny side av Rhodos! Vi kjører «offroad» med jeeper og besøker områder som det ellers er vanskelig å ta seg til. Lunsj er inkludert.

Les mer Skjul

All ære til sol og bad, men Rhodos har mye mer å by på. Bli med og opplev genuine Rhodos med sine små landsbyer, klostre og fantastisk natur. Det finnes flere mer eller mindre ukjente områder som det nærmest er umulig å nå, om du ikke kjører av veien og rett ut i naturen, da. Spenn sikkerhetsbeltet og forbered deg på en humpete tur!

Du kan velge mellom en rute nord på øya, og en i sør. Begge er innholdsrike, og de koster det samme. Uansett hvilken du velger får du se Rhodos i et helt nytt perspektiv, og du får besøke steder de fleste andre turister sjeldent ser.

Ruten i nord:
(Kjøres fra Rhodos by og Rhodos' vestkyst, Kallithea, Faliraki, Afandou og Kolymbia.)
Denne ruten følger de gamle transportvognene som de italienske og tyske styrkene brukte under andre verdenskrig. Du får også være med til den lille landsbyen Kritinia og oppleve naturen på sitt beste. Ruten går både på asfaltveier og offroad.

Ruten i sør:
(Kjøres fra Lardos, Lindos og Kiotari.)
Turismen er ikke like utbredt på sørsiden av øya, og denne turen byr på offroad-kjøring i Kalathos-fjellene og den frodige pinjeskogen der. Vi besøker også Skiadi-klostret og lærer litt om religionen og historien i området. Ruten går både på asfaltveier og offroad.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du allerede har bestilt.

Mat og drikke:
Kaffe eller te på formiddagen, samt lunsj med lokal vin og vann.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 08.00–16.00.

Guide:
Engelsktalende guider og sjåfører (du kjører ikke selv).

Antrekk:
Behagelige sko og klær som tåler å bli skitne.

Lurt å ta med:
Vann, penger, solkrem, kamera, solhatt og solbriller.

Øvrig:
Utflukten anbefales ikke hvis du lett blir svimmel, bilsyk eller er i dårlig form. Aldersgrense 8 år.

Beach Cleaning Day – kan bestilles hjemmefra

Beach Cleaning Day – kan bestilles hjemmefra

Om de reisemålene vi elsker i dag skal fortsette å eksistere for kommende generasjoner, må turoperatører, myndigheter og turister gjøre hva de kan for å øke de positive sidene ved turisme og minske de negative. Beach Cleaning Days er et slikt virkemiddel, ved at vi sammen hjelper med å rydde strendene på reisemålet.

Les mer Skjul

Vi i Ving, Spies og Tjäreborg jobber aktivt med miljøspørsmål, og vet at vi innimellom kan være en del av problemet. Derfor engasjerer vi oss sterkt i disse spørsmålene, noe vi har gjort siden midt på 90-tallet, da vi opprettet vårt første miljøråd.

Vi ønsker å gjøre Beach Cleaning Days til en fast aktivitet, der både gjestene våre, lokale samarbeidspartnere og andre interesserte kan delta. Vi har gjennomført flere ryddedager rundt i verden, og målet er å etablere dette på alle våre reisemål.

Til sommeren planlegger vi å arrangere Beach Cleaning Days på Windy Beach og Eli Beach den 29/5, 26/6, 31/7, 28/8 og 25/9. Møteplassen er i Rhodos by.

Lurt å ta med:
Komfortable sko og klær. Vi sørger for hansker, søppelsekker etc.

Tid:
Varierer, som regel på formiddagen, da det ikke er så varmt.