Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Kolymbari. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til fots
til en rekke interessante steder. Hotellet ligger 15. 0 kilometer fra de viktigste underholdningsstedene. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. Innen 20 meter
vil besøkende finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Den nærmeste stranden ligger innen 150 meter fra eiendommen. Kunder vil finne flyplassen innen 35. 0 kilometer. Eiendommen ligger innen 2. 0 kilometer fra havnen. Totalt 168 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme stedets gjester. Selini Suites gjennomgikk en renovasjon i 2005. Hotellet tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på soverommene. Hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Eiendommen fører en bærekraftig politikk. Alle som bor her kan skjemme bort smaksløkene på stedets innbydende restaurant. Selini Suites tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

Byggeår: 2004
År for siste renovering: 2005
Antall etasjer (i hovedbygningen): 2
Antall etasjer (anneks): 2
Totalt antall rom: 168
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Informasjon om flyvning kreves
Depositum ved ankomst

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
 • Lekeplass
 • Ligger nær strand/badested
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Barnebasseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  150 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.