Eleftheria Kissamos ligger i naturskjønne omgivelser hvor oliventrærne står på rekke og rad. Hotellet er perfekt for deg som vil utforske vestre Kreta
på egen hånd, både i Falassarna og i Elafonissi er det fine strender. Eleftheria Kissamos har et stort og herlig bassengområde med gressplener og i hotellets restaurant kan du spise alle måltider
. Østover, mot Chania by, passerer du Kolimbari, Platanias og Agia Marina og drar du vestover kommer du til Kissamos. Vi anbefaler leiebil under hele eller deler av oppholdet.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert

Øvrig informasjon

Ving har veldig begrenset service på hotellet men kan treffes på vår servicetelefon og på SMS. Begrenset utfluktsprogram. Hotellets personale er i baren på dagtid og i resepsjonen ved ankomst og avreise.

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 2000
Renovert 2009
1 bygning/er
4 etasje/r
48 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon med begrenset åpningstid
Minimarked og apotek ligger i Kissamos
Minibank i Kissamos

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi i resepsjonen
  2,5
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Minimarked
   Ja
  • Rengjøring/uke
   3
  • Nærmeste sentrum
   5 km
  • Hovedsentrum
   9,5 km
  • Nærmeste strand/badested
   600 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.