Se hotell (36)

Reiser til Korfu

Ving har ikke charterfly til Korfu sommeren 2023, men kan tilby reiser med rutefly og valgfri reiselengde.
Korfu er et perfekt valg for deg som vil ha en sol- og badeferie med høy standard. Øya byr på severdigheter, vakker natur, små landsbyer der turismen ennå ikke har tatt overhånd og bortgjemte strender.

De fine strendene og de frodige omgivelsene er antakelig det som trekker flest sommergjester til Korfu, men det er også mye annet å oppleve på øya. Vil du utforske historiske severdigheter i ferien kan vi anbefale klosteret i Paleokastritsa, det arkeologiske museet i Korfu by eller palasset Achilleion med kunst, statuer og annen utsmykning.

Fine strender

Det er mer enn nok av strender på Korfu, både sandstrender og rullesteinstrender. For dere som reiser med barn og er ute etter en barnevennlig og langgrunn strand kan vi anbefale Acharavi, spesielt den delen av stranden som ligger nærmest Roda. Skulle du foretrekke en steinstrand i grønne og rolige omgivelser vil du trives i Dassia.

Hotell på Korfu

Det er som regel solen og de fine strendene som lokker feriegjestene til Korfu, og hva er vel bedre enn å bo rett på stranden? Når du bestiller en reise med Ving til Korfu kan du velge mellom flere hotell med strandbeliggenhet. Vi har også flere hotell med All Inclusive for deg som ønsker en ekstra behagelig ferie uten økonomiske overraskelser. For deg som reiser med barn har vi familievennlige hotell med egen barneklubb.

Vings reiser til Korfu

Uansett om du ønsker en ferie i rolige og landlige omgivelser eller liv og røre har vi det du søker på Korfu. Vil du bo i en lokal liten perle med naturskjønne omgivelser og rolige strender? Da kan vi anbefale noen av de mindre reisemålene som Agios Gordios, Dassia, Kalami eller Moraitika. Om du heller foretrekker et større utvalg av aktiviteter og restauranter bør du velge Acharavi, Gouvia eller øyas sjarmerende hovedstad Korfu by.
Finn ditt hotell
Finn reise til Korfu

Reiser til Korfu

Agios Gordios
Agios Gordios er en rolig liten ferieperle i vakre, grønne omgivelser. Vil du se mest mulig av øya i ferien kan du bestille leiebil samtidig som du bestiller reisen.
Dassia
  • Barnevennlig
  • Underholdning
  • Attraksjoner
I Dassia venter rolige omgivelser, fine strender og vakker natur. Tips! Bestill leiebil samtidig som du bestiller reisen din.
Gouvia
Når du reiser med Ving til Gouvia får du det meste du kan ønske deg i sol og bad-ferien din.
Korfu by
Når du reiser til Korfu by venter en herlig blanding av shopping, sol, strender og severdigheter.
Acharavi
I Acharavi venter en 8 km lang og barnevennlig strand, og flere hotell med både strandbeliggenhet og mulighet for All Inclusive.
Moraitika
Moraitika er en tidligere fiskerlandsby som i dag har vokst til et koselig turiststed med en herlig strand. Det er også enkelt å reise til Korfu by for å shoppe og se på folkelivet.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.