Se hotell (3)

Reiser til Dassia

Dassia er et rolig reisemål på østkysten av Korfu, innrammet av pinjeskoger og med en fantastisk utsikt over fastlandet.
På en reise til Dassia nyter du først og fremst sol og bad på den fine sandstranden. Dassia er ikke store stedet, men her finner du likevel det meste av det du trenger for en avslappende ferie. Her er det flere små, hyggelige tavernaer og noen internasjonale restauranter, puber, barer og enkelte suvenirbutikker og minimarkeder.

Strandliv i Dassia

Stranden i Dassia er en kilometerlang grus- og sandstrand. På stranden er det tilbud om ulike typer vannsport, og om du ønsker litt variasjon kan du dra til de to litt mindre strendene i Gouviabukten.

Reiser med Ving til Dassia

Ving tilbyr reiser til Dassia både med charterfly og rutefly. Med rutefly bestemmer du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Det er kort vei til stranden og sentrum fra mange av Vings hotell i Dassia.

Utforsk omgivelsene

Vil du ha større utvalg kan du ta en tur til nabobyen Gouvia, og er ikke dette nok anbefaler vi en utflukt til Korfu by, som er øyas hovedstad. Der er butikk- og restaurantutvalget stort, og det er historiske severdigheter for den kulturinteresserte.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Prisgunstig innkvartering
  • Valgfri reiselengde
  • Kort avstand fra flyplassen
  • Kilometerlang sandstrand

Våre gjesters vurdering Dassia

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Dassia