Se hotell (5)

Reiser til Dassia

Dassia er et rolig reisemål på østkysten av Korfu, innrammet av pinjeskoger og med en fantastisk utsikt over fastlandet.
På en reise til Dassia nyter du først og fremst sol og bad på den fine sandstranden. Dassia er ikke store stedet, men her finner du likevel det meste av det du trenger for en avslappende ferie. Her er det flere små, hyggelige tavernaer og noen internasjonale restauranter, puber, barer og enkelte suvenirbutikker og minimarkeder.

Strandliv i Dassia

Stranden i Dassia er en kilometerlang grus- og sandstrand. På stranden er det tilbud om ulike typer vannsport, og om du ønsker litt variasjon kan du dra til de to litt mindre strendene i Gouviabukten.

Reiser med Ving til Dassia

Ving tilbyr reiser til Dassia både med charterfly og rutefly. Med rutefly bestemmer du selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Det er kort vei til stranden og sentrum fra mange av Vings hotell i Dassia.

Utforsk omgivelsene

Vil du ha større utvalg kan du ta en tur til nabobyen Gouvia, og er ikke dette nok anbefaler vi en utflukt til Korfu by, som er øyas hovedstad. Der er butikk- og restaurantutvalget stort, og det er historiske severdigheter for den kulturinteresserte.

Kombiner Korfu og Albania

Visste du at du kan kombinere Korfu med den lille albanske kystbyen Saranda? Du kan for eksempel starte med en uke i Albania, og deretter tilbringe resten av ferien på Korfu.
Nyttige tips
 • Hotell på stranden
 • Prisgunstig innkvartering
 • Valgfri reiselengde
 • Kort avstand fra flyplassen
 • Kilometerlang sandstrand
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Dassia

Strender
Stranden i Dassia er en kilometerlang grus- og sandstrand. Det ligger to strender til i Gouviabukten: den 100 meter lange grusstranden Corcyra Beach og den 300 meter lange steinstranden Gouvia Beach.
Les mer om strender på Korfu.
Mat, drikke og uteliv
Dassia har en del tavernaer og internasjonale restauranter. Noen ligger ved stranden og har fine uteserveringer.
Det er et par små puber og barer i Dassia.
Les mer om utelivet på Korfu.
Shopping
Det ligger kun en liten butikk som selger suvenirer og et minimarked i byen. Vi anbefaler en tur til hovedstaden Korfu by hvor butikkutvalget er stort, med alt fra små lokale butikker til store kjeder. Det tar ca. 15 minutter å kjøre dit. Det kan lønne seg å kjøpe smykker og gull her.
Les mer om shopping på Korfu.
Sport og trening
I Dassia kan du drive med aktiviteter som windsurfing og seiling.

Golf

Golfklubben Corfu Golf Club ligger ca. 25 kilometer fra Dassia.
Aktiviteter og severdigheter
På en reise til Dassia er det først og fremst tilværelsen med soling og bading på den lange stranden som gjelder. Hvis du vil ha et litt større utvalg enn det Dassia har å tilby, kan du reise til nabostedet Gouvia, eller dra på utflukt til Korfu by.
Korfu by er ikke bare den største byen på øya, men også en severdighet i seg selv. Byen kryr av svingete brosteinsgater og vakre bydeler. Sørg for å få med deg noen av byens arkitektoniske mesterverk.
Utflukter
Ukjente Albania
Ukjente Albania
Opplev Albania – et annerledes land som nå åpner dørene for resten av Europa. Bli med på en heldagsutflukt med buss og båt og opplev Albanias mysterier og hemmeligheter. Visum og lunsj er inkludert. Husk å ta med pass!
Les mer om utflukten
Paxos og Antipaxos
Paxos og Antipaxos
Velkommen til en heldagstur med båt til Paxos og Antipaxos med soling, bading, severdigheter og shopping. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Aqualand
Aqualand
Besøk Aqualand for en hel dag full av både spenning og avslapping. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Blue Lagoon
Blue Lagoon
Blue Lagoon er en båttur langs den greske kysten, som byr på både avslapping og eventyr. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Krystallklare Korfu
Krystallklare Korfu
En halvdagstur hvor du får se mye av denne vakre øya. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Vandring på Korfu – oliven og strender
Vandring på Korfu – oliven og strender
Bli med på en vandring gjennom Korfus vakre natur. Vi vandrer langs små stier som tar oss til gjemte strender og gjennom frodig landskap før vi kommer til Korfus største olivenlund. Vi avrunder med Korfus vakreste solnedgang. Måltider og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Båttur til Parga og Paxos
Båttur til Parga og Paxos
Velkommen med på en tur til to av de kanskje vakreste stedene i Det joniske hav – Parga og Paxos. Vi seiler fra Korfu tidlig på morgenen og i løpet av dagen rekker vi både sightseeing, bading og avslapping om bord. Måltider og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Korfu på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Om du ikke ønsker å leie bil kan du reise rundt på øya med lokalbuss eller taxi.
Fakta

Vår service på reisemålet

I perioden mai–september kan du nå oss døgnet rundt på vår servicetelefon, på sms og e-post om du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha et tips og gode råd. Kontaktinformasjon finner du på billetten din eller i appen vår. Reiser du med vårt charterfly møter vi deg på flyplassen og sørger for at du kommer på rett buss om du har bestilt transport til hotellet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker for MasterCard og VISA.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Korfu: +1 time. Albania/Saranda: Ingen tidsforskjell.

Elektrisitet

220 V.

Språk

Hellas: Gresk. Albania: Albansk

Øvrig informasjon

Kupert terreng. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 25 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Dassia i sommerhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Dassia med rutefly.

Flyet lander på Korfu flyplass.
Med Vings transport kommer du deg enkelt og greit til hotellet ditt i Dassia. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra Korfus flyplass Ioannis Kapodistrias til hotellene er ca. 25 minutter (ca. 14 km) avhengig av trafikken og antall hotellstopp. Hvis hotellet ditt ligger utenfor byen tar det ca. 45 minutter. Den eksakte reiseruten avhenger av lokale forhold. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
14°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
16°8°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
19°10°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°13°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
28°17°
9
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
31°19°
12
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
32°19°
11
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • september
28°17°
9
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
23°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
19°11°
4
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
16°8°
3
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager

Finn reise til Dassia
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.