Se hotell (6)

Reiser til Acharavi

Acharavi passer for deg som setter pris på barnevennlige strender, hotell i nærheten av stranden og et bra utvalg av restauranter og barer.
Acharavi og Roda ligger midt på Korfus nordkyst, like ved en lang og herlig strand. De to tettstedene har mer eller mindre vokst sammen, og det er vanskelig å si nøyaktig hvor grensen mellom dem går. Roda, som tidligere var en kjent fiskerlandsby, er i dag mer kjent for sin fine sandstrand, sine tradisjonelle tavernaer, livlige barer og hyggelige atmosfære. Følger du stranden østover kommer du til Acharavi, som er et populært turiststed og perfekt for alle som vil ha kort vei til restauranter, barer, butikker og underholdning – alt omgitt av vakker natur.

Fine strender

Den åtte kilometer lange, barnevennlige stranden forbinder Acharavi med Roda. Stranden består av sand og stein, men det blir mer sand og mer langgrunt jo nærmere Roda man kommer. I Agios Spiridonas ligger det to små, langgrunne sandstrender i hver sin bukt – disse strendene er perfekt for barnefamilier.

Agios Spiridonas

Ving tilbyr reiser til hotell i Acharavi, Roda og Agios Spiridonas. Sistnevnte er et lite sted noen kilometer østover, med en håndfull restauranter og et par barer. Vings hotell Mareblu Beach ligger midt mellom stedets to strender. Her kommer hele familien til å trives, og All Inclusive inngår i prisen.

Det greske kjøkkenet

Det er mange restauranter i Acharavi, og de fleste ligger i hovedgaten. Her kan du fråtse i fersk fisk og tradisjonelle greske retter som stifado og meze. Hvis du reiser med barn er restauranten Nautilus med sin båtformede bar verdt et besøk. Her er det både husker og vippehusker for barn med lopper i blodet, og deilig is for de som har plass til dessert.

Opplev Korfu og Albania

Hvis du vil se mer av Korfu i løpet av ferien kan du ta lokalbussen fra Acharavi eller leie bil og reise rundt på øya på egen hånd. Det er ca. 40 km til Korfu by, øyas «hovedstad» som er verdt et besøk. Langs den fantastiske esplanaden midt i byen er det flere parker, kafeer og restauranter som byr både på kulinariske og visuelle opplevelser. Ettersom byen i hele 400 år var under venetiansk styre finnes det mange italienske restauranter med mye godt på menyen. Hvis du vil oppleve mest mulig i ferien din i Acharavi, kan du ta fergen til Saranda i Albania.
Nyttige tips
  • Mange restauranter
  • Barnevennlige strender
  • All Inclusive
  • Hotell i nærheten av stranden
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Acharavi

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Acharavi
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.