Se hotell (5)

Reiser til Moraitika

Når du reiser til Moraitika kan du glede deg til å besøke gode restauranter, oppleve det livlige utelivet og den herlige stranden som strekker seg langs hele byen.
Det som tidligere bare var en fiskerlandsby har i dag blitt et hyggelig feriested. Det finnes flere restauranter, barer og butikker i Moraitikas hovedgate, og elven Messonghi renner gjennom byen før den munner ut i Det joniske hav. Høyere opp i fjellet ligger den gamle bydelen Ano Moraitika, hvor du kan rusle rundt blant de gamle sjarmerende husene. Når varmen blir litt for intens kan du slå deg ned på en av de hyggelige tavernaene og bestille noe forfriskende å drikke.

Strandliv i Moraitika

I Moraitika går feriedagene sin rolige gang. Her råder avslappende strandliv med en og annen drikkepause på en av byens tavernaer. Den langgrunne stranden brer seg ut bare noen hundre meter fra hovedgaten, og vannet er krystallklart og forfriskende.

Vings reiser til Moraitika

Sommeren 2019 tilbyr Ving charterreiser til Moraitika. Ving har ingen reiseledere i Moraitika, men du kan nå dem døgnet rundt på servicetelefonen. Vings hotell har kort vei både til stranden og sentrum.

Oppdag Korfu

Bare 20 km fra Moraitika ligger Korfu by, øyas «hovedstad». Der venter kulturopplevelser, shoppingmuligheter, bra restauranter og til og med standliv. Byen ligner egentlig ikke noen andre greske byer, for her ser du tydelig påvirkningen fra både Italia, Frankrike og England i en middelhavsarkitektur med sjarm, stil og historie.

Det er lett å ta lokalbussen til Korfu by for en dagsutflukt, og det er også mulig å leie sykkel, moped og bil.

Hellas og Albania

Når du reiser med Ving kan du kombinere Moraitika med den lille albanske kystbyen Saranda og oppleve to forskjellige land i løpet av ferien.
Nyttige tips
 • Mange restauranter
 • Bra uteliv
 • Barnevennlig strand
 • Hotell med gratis WiFi
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Moraitika

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Moraitikas strand er langgrunn og barnevennlig med krystallklart vann. Stranden består hovedsakelig av sand og stein. Det er mulig å leie solsenger.
Les mer om strender på Korfu.
Mat, drikke og uteliv
I Moraitika er det et godt utvalg av restauranter, kafeer og barer.
I Moraitika ligger det flere barer. Utelivet starter sent, de fleste går sjelden ut før ved midnatt.
Les mer om utelivet på Korfu.
Shopping
Moraitika er ikke et shoppingreisemål. De beste shoppingmulighetene finner du i Korfu by.
Les mer om shopping på Korfu.
Sport og trening
I Moraitika kan du prøve forskjellige typer vannsport på stranden.
Aktiviteter og severdigheter
Moraitika byr stort sett på avslappende strandliv. Vil du utforske omgivelsene kan du leie en sykkel eller bli med på en båttur.
Vil du se mer av Korfu i ferien, kan du ta lokalbussen eller leie en bil og kjøre rundt på øya på egen hånd. Et besøk i historiske Korfu by er et must. Her venter en by som står på UNESCOS verdensarvliste.
Utflukter
Ukjente Albania
Ukjente Albania
Opplev Albania – et annerledes land som nå åpner dørene for resten av Europa. Bli med på en heldagsutflukt med buss og båt og opplev Albanias mysterier og hemmeligheter. Visum og lunsj er inkludert. Husk å ta med pass!
Les mer om utflukten
Paxos og Antipaxos
Paxos og Antipaxos
Velkommen til en heldagstur med båt til Paxos og Antipaxos med soling, bading, severdigheter og shopping. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Aqualand
Aqualand
Besøk Aqualand for en hel dag full av både spenning og avslapping. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Blue Lagoon
Blue Lagoon
Blue Lagoon er en båttur langs den greske kysten, som byr på både avslapping og eventyr. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Krystallklare Korfu
Krystallklare Korfu
En halvdagstur hvor du får se mye av denne vakre øya. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Vandring på Korfu – oliven og strender
Vandring på Korfu – oliven og strender
Bli med på en vandring gjennom Korfus vakre natur. Vi vandrer langs små stier som tar oss til gjemte strender og gjennom frodig landskap før vi kommer til Korfus største olivenlund. Vi avrunder med Korfus vakreste solnedgang. Måltider og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Båttur til Parga og Paxos
Båttur til Parga og Paxos
Velkommen med på en tur til to av de kanskje vakreste stedene i Det joniske hav – Parga og Paxos. Vi seiler fra Korfu tidlig på morgenen og i løpet av dagen rekker vi både sightseeing, bading og avslapping om bord. Måltider og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Korfu på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Det går også lokalbusser til blant annet Korfu by fra hovedveien, rett ovenfor stranden.
Fakta

Vår service på reisemålet

I perioden mai–september kan du få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Kontaktinformasjon finner du på reisebeviset eller i vår app. Reiser du med charterfly møter vi deg dessuten på flyplassen og hjelper deg å finne riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt i Hellas

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro (EUR).
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Korfu: +1 time. Albania/Saranda: Ingen tidsforskjell.

Elektrisitet

220 V.

Språk

Hellas: Gresk. Albania: Albansk

Øvrig informasjon

Vi forbeholder oss retten til å endre program, utflukter, priser etc.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 25 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Moraitika i sommerhalvåret.

Flyet lander på Korfu flyplass.
Med Vings transport kommer du deg enkelt og sikkert til hotellet ditt i Moraitika. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra Korfus flyplass Ioannis Kapodistrias til hotellet ditt er ca. 45 minutter til 1 time og 15 minutter (ca. 20 km), avhengig av trafikken og antall hotellstopp. Nøyaktig kjørerute avhenger av lokale forhold. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.
Vær
 • januar
14°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
16°8°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
19°10°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°13°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
28°17°
9
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
31°19°
12
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
32°19°
11
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • september
28°17°
9
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
23°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
19°11°
4
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
16°8°
3
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager

Finn reise til Moraitika
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.