Se hotell (5)

Reiser til Agios Gordios

Om du velger å reise til den vakre naturperlen Agios Gordios får du en herlig ferie ved en av Korfus beste strender.

Langs hovedgaten i Agios Gordios ligger det restauranter, butikker og minimarkeder på rekke og rad. Her finner du det meste av det du trenger for en rolig ferie, og hvis du vil ha et større utvalg av butikker, restauranter og uteliv anbefaler vi en tur til Korfu by.

Strandliv i Agios Gordios

Agios Gordios har en lang og barnevennlig strand som mange mener er en av de beste på Korfu. På stranden kan du prøve forskjellige typer vannsport. Ellers er det fred og ro som gjelder i Agios Gordios.

Å gjøre i Agios Gordios

Landskapet rundt Agios Gordios blir ofte kalt Korfus vakreste, med grønne åser, sypresser og olivenlunder. Dette er det perfekte valg for deg som vil ta livet med ro i fredelige omgivelser. Legg gjerne av gårde på en fottur, eller lei sykler og utforsk omgivelsene.

Reis med Ving til Agios Gordios

Ving tilbyr reiser til Agios Gordios med rutefly og valgfri reiselengde. Det betyr at du selv bestemmer når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Agios Gordios har flere prisgunstige hotell med basseng og kort vei til stranden.

Hellas og Albania

Har du lyst til å oppleve to land i ferien? Med Ving kan du kombinere ferien i Agios Gordios med en uke i Albania., i den lille kystbyen Saranda. Du starter alltid kombinasjonen i Saranda og avslutter med en uke i Agios Gordios.

Nyttige tips
 • Hotell ved stranden
 • Prisgunstig innkvartering
 • Valgfri reiselengde
 • Barnevennlig strand
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Agios Gordios

Vær
 • januar
14°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
16°8°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
19°10°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°13°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
28°17°
9
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
31°19°
12
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
32°19°
11
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • september
28°17°
9
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
23°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
19°11°
4
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
16°8°
3
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
Strender
Agios Gordios har en av Korfus beste strender. Det er en langgrunn og barnevennlig sandstrand med noen steiner i vannkanten.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 25 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Du kan reise til Korfu med Vings charterfly i sommersesongen (juni-september). Flyet går fra Oslo lufthavn. Du kan også reise til Korfu med rutefly fra Bergen, Trondheim og Stavanger, i tillegg til fra Oslo lufthavn. For reisende til Albania gjelder de samme avreiseflyplasser og faste reiselengder.
Med Ving kan du reise til Agios Gordios med rutefly i perioden juni–august. Du velger da selv hvor lenge du vil være borte. Flyene lander på flyplassen utenfor Korfu by.
Med Vings transport kommer du deg enkelt og greit til hotellet ditt i Agios Gordios. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra Korfus flyplass Ioannis Kapodistrias til hotellene er ca. 30 minutter (ca. 15 km) avhengig av trafikken og antall hotellstopp. Den eksakte reiseruten avhenger av lokale forhold. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.
Mat, drikke og natteliv
Agios Gordios har flere tavernaer og internasjonale restauranter som serverer italienskinspirert mat fra det greske kjøkken.
Utelivet i Agios Gordios er rolig med bare noen få barer og diskotek.
Shopping
Det ligger noen små turistbutikker og minimarkeder langs hovedgaten i Agios Gordios. Øyas hovedstad Korfu by har et større utvalg av butikker. Det tar ca. 20 minutter å kjøre fra Agios Gordios til Korfu by. Der finner du alt fra store butikkjeder til små, lokale butikker. Mye av de klærne og skoene som selges her har en elegant italiensk stil. Det kan lønne seg å kjøpe smykker, gull og kvalitetssko her.
Aktiviteter og severdigheter
I Agios Gordios kan du prøve vannsport som windsurfing, seiling og dykking. Ved Ermones litt lenger nord på vestkysten ligger det en 18-hulls golfbane.
Hvordan du tar deg rundt

Leiebil

Liker du å se deg om i eget tempo og ta pauser der du selv ønsker? Kanskje finne din egen strand, dra ut i naturen eller besøke avsidesliggende steder? Leie en bil!
AVIS har førsteklasses service, bra biler, gode priser og bra forsikringer.
For å leie bil må du ha fylt 21 år og hatt førerkort i minst ett år.
Jo flere dager du leier bilen, desto lavere er prisen per dag.

Inkludert i prisen:

Ulykkesforsikring (selv om du forårsaket skaden), moms og ubegrenset kjørelengde.

Tillegg:

Forsikring som innebærer at det ikke er noen egenandel.
Tillegg for ekstra sjåfør og ekstra personskadeforsikring.
OBS! Det koster ekstra å få bilen levert til hotellet.
Du kan kjøre rundt på Korfu med taxi eller lokalbuss.
Fakta

Vår service på reisemålet

I perioden mai–september kan du nå oss døgner rundt på vår servicetelefon, på sms og med e-post om du ønsker å bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips og gode råd. Kontaktinformasjonen finner du på reisebeviset eller i vår app. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro (EUR). Én minibank i Agios Gordios. Minibanker (for MasterCard og VISA) finnes også i Dassia og Gouvia.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Korfu: +1 time. Albania/Saranda: Ingen tidsforskjell.

Elektrisitet

220 V.

Språk

Hellas: Gresk. Albania: Albansk

Øvrig informasjon

Kupert terreng. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reise til Agios Gordios
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.