Se hotell (4)

Reiser til Agios Gordios

Om du velger å reise til den vakre naturperlen Agios Gordios får du en herlig ferie ved en av Korfus beste strender.
Langs hovedgaten i Agios Gordios ligger det restauranter, butikker og minimarkeder på rekke og rad. Her finner du det meste av det du trenger for en rolig ferie, og hvis du vil ha et større utvalg av butikker, restauranter og uteliv anbefaler vi en tur til Korfu by.

Strandliv i Agios Gordios

Agios Gordios har en lang og barnevennlig strand som mange mener er en av de beste på Korfu. På stranden kan du prøve forskjellige typer vannsport. Ellers er det fred og ro som gjelder i Agios Gordios.

Å gjøre i Agios Gordios

Landskapet rundt Agios Gordios blir ofte kalt Korfus vakreste, med grønne åser, sypresser og olivenlunder. Dette er det perfekte valg for deg som vil ta livet med ro i fredelige omgivelser. Legg gjerne av gårde på en fottur, eller lei sykler og utforsk omgivelsene.

Reis med Ving til Agios Gordios

Ving tilbyr reiser til Agios Gordios med rutefly og valgfri reiselengde. Det betyr at du selv bestemmer når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Agios Gordios har flere prisgunstige hotell med basseng og kort vei til stranden.

Hellas og Albania

Har du lyst til å oppleve to land i ferien? Med Ving kan du kombinere ferien i Agios Gordios med en uke i Albania, i den lille kystbyen Saranda. Du starter alltid kombinasjonen i Saranda og avslutter med en uke i Agios Gordios.
Nyttige tips
 • Hotell ved stranden
 • Prisgunstig innkvartering
 • Valgfri reiselengde
 • Barnevennlig strand
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Agios Gordios

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Agios Gordios har en av Korfus beste strender, med finkornet sand og omkranset av åser med frodig natur. Det er en langgrunn og barnevennlig sandstrand med noen steiner i vannkanten.
Les mer om strender på Korfu.
Mat, drikke og uteliv
Agios Gordios har flere tavernaer og internasjonale restauranter som serverer italienskinspirert mat fra det greske kjøkken.
Utelivet i Agios Gordios er rolig med bare noen få barer og diskotek.
Les mer om utelivet på Korfu.
Shopping
Det ligger noen små suvenirbutikker og minimarkeder langs hovedgaten i Agios Gordios. Korfu by har et større utvalg av butikker. Det tar ca. 20 minutter å kjøre fra Agios Gordios til Korfu by. Der finner du alt fra store butikkjeder til små, lokale butikker. Mye av de klærne og skoene som selges her har en elegant italiensk stil. Det kan lønne seg å kjøpe smykker, gull og kvalitetssko her.
Les mer om shopping på Korfu.
Sport og trening
I Agios Gordis kan du drive med vannsport som windsurfing, seiling og dykking.

Golf

Ved Ermones litt nordover på vestkysten ligger det en golfbane med 18 hull.
Aktiviteter og severdigheter
Landskapet rundt Agios Gordios med sine bølgende, grønne åser, sypresser og olivenlunder blir ofte kalt Korfus vakreste. Dette er et perfekt valg for deg som er glad i forskjellige friluftsaktiviteter, og vil utforske omgivelsene på egen hånd.
Gamlebyen i Korfu by står på UNESCOs verdensarvliste, og er et funn for den som setter pris på historie og vakker arkitektur.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Korfu på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Agios Gordios trafikkeres av lokalbuss og du kan også komme deg rundt med taxi.
Fakta

Vår service på reisemålet

I perioden mai–september kan du nå oss døgner rundt på vår servicetelefon, på sms og med e-post om du ønsker å bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips og gode råd. Kontaktinformasjonen finner du på reisebeviset eller i vår app. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro (EUR). Én minibank i Agios Gordios. Minibanker (for MasterCard og VISA) finnes også i Dassia og Gouvia.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Korfu: +1 time. Albania/Saranda: Ingen tidsforskjell.

Elektrisitet

220 V.

Språk

Hellas: Gresk. Albania: Albansk

Øvrig informasjon

Kupert terreng. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 25 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Agios Gordios i sommerhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Agios Gordios med rutefly.

Flyet lander på Korfu flyplass.
Med Vings transport kommer du deg enkelt og greit til hotellet ditt i Agios Gordios. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra Korfus flyplass Ioannis Kapodistrias til hotellene er ca. 30 minutter (ca. 15 km) avhengig av trafikken og antall hotellstopp. Den eksakte reiseruten avhenger av lokale forhold. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
14°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
16°8°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
19°10°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°13°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
28°17°
9
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
31°19°
12
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
32°19°
11
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • september
28°17°
9
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
23°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
19°11°
4
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
16°8°
3
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager

Finn reise til Agios Gordios
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.