Se hotell (1)

Reiser til Kalami

Kalami passer perfekt for deg som vil reise til et postkortvakkert reisemål for å slappe av. Her kan du hygge deg på den fine stranden, spise god mat og senke skuldrene i de rolige omgivelsene.

Lille Kalami ligger på Korfus nordøstkyst. Det var forfatteren Gerald Durrell som satt stedet på kartet, takket være sin trilogi «The Corfu Trilogy». Det var nemlig til Kalami familien Durrell flyttet når de la England bak seg på 30-tallet for å starte et nytt liv på solfylte Korfu. Deres hjem «The White House» er i dag en populær restaurant og et hotell, og har blitt en kjent severdighet blant turistene på øya. Restauranten byr på tradisjonell gresk mat og fisk fra sin egen fiskebåt.

Restauranter i området

Vil du spise på flere populære restauranter når du er i Kalami bør du ta turen til den nærliggende bukten Agni. Agni er kjent for Nicolas Taverna og Agni Taverna, som begge har spesialisert seg på fisk og skalldyr. De har en egen shuttlebåt fra stranden i Kalami og tilbyr skyss tur/retur – helt gratis.

Sol og bad i Kalami

Stranen i Kalami er langgrunn og består av småstein. Det er mulig å leie solsenger. I Agni-bukten finnes det også en strand med småstein. Foretrekker du sand mellom tærne er den langgrunne sandstranden Kalamaki Beach et godt alternativ. Den ligger ca. 12 km fra Kalami.

Vings Kalami

Fra og med sommeren 2019 tilbyr Ving charterreiser til Kalami i perioden mai–september. Hotellet San Antonio ligger rett ved stranden, og du kan veksle mellom forfriskende dukkerter i havet og hotellbassengene. Fra hotellet har du også storslagen havutsikt. Hotellet passer best for voksne gjester og er kjent for sin gode mat og sine varierte menyer.

Er du nysgjerrig på Albania?

Om du vil oppleve enda mer på reisen til Kalami skal du bestille en kombinasjon med Saranda. Da starter ferien med en uke i Albania og ender med en uke i Kalami. Slik får du både se og oppleve dobbelt så mye i ferien.

Nyttige tips
 • Hotell for voksne
 • Hotell i nærheten av stranden
 • Hotell med gratis WiFi
 • Lokale restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Kalami

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
14°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
16°8°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
19°10°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°13°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
28°17°
9
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
31°19°
12
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
32°19°
11
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • september
28°17°
9
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
23°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
19°11°
4
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
16°8°
3
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
Strender
Den fine stranden Kalami Beach er langgrunn og består av småstein. Det er mulig å leie solsenger og parasoller. 12 km fra Kalami ligger Kalamaki Beach, en langgrunn og barnevennlig sandstrand, også denne med solsenger og parasoller til leie.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 25 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Du kan reise til Korfu med Vings charterfly i sommersesongen (juni-september). Flyet går fra Oslo lufthavn. Du kan også reise til Korfu med rutefly fra Bergen, Trondheim og Stavanger, i tillegg til fra Oslo lufthavn. For reisende til Albania gjelder de samme avreiseflyplasser og faste reiselengder.
Fra og med sommeren 2019 kan du reise til Kalami med Vings charterfly i sommersesongen (mai–oktober). Flyet lander på flyplassen utenfor Korfu by.
Med Vings transport kommer du deg enkelt og greit til hotellet ditt i Kalami. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra Korfus flyplass Ioannis Kapodistrias til hotellene er ca. 1–1,5 time (ca. 32 km) avhengig av trafikken og antall hotellstopp. Den eksakte reiseruten avhenger av lokale forhold. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport her.
Mat, drikke og natteliv
Det finnes et par restauranter, tavernaer og barer i Kalami.
Kalami har et rolig uteliv og det finnes bare et par barer. Det er flere barer i Kassiopi, 6 km unna.
Shopping
Shoppingmulighetene i Kassiopi (6 km unna Kalami) er bedre enn i Kalami. Enda bedre muligheter er det i Korfu by.
Aktiviteter og severdigheter
Kalami er et rolig reisemål med et begrenset utvalg aktiviteter. Her nyter du solskinn og bading i rolige omgivelser.
Hvordan du tar deg rundt

Leiebil

Liker du å se deg om i eget tempo og ta pauser der du selv ønsker? Kanskje finne din egen strand, dra ut i naturen eller besøke avsidesliggende steder? Leie en bil!
AVIS har førsteklasses service, bra biler, gode priser og bra forsikringer.
For å leie bil må du ha fylt 21 år og hatt førerkort i minst ett år.
Jo flere dager du leier bilen, desto lavere er prisen per dag.

Inkludert i prisen:

Ulykkesforsikring (selv om du forårsaket skaden), moms og ubegrenset kjørelengde.

Tillegg:

Forsikring som innebærer at det ikke er noen egenandel.
Tillegg for ekstra sjåfør og ekstra personskadeforsikring.
OBS! Det koster ekstra å få bilen levert til hotellet.
Fra hovedveien går det lokalbusser til forskjellige steder på øya, blant annet Sidari, Kassiopi og Korfu by.
Fakta

Vår service

I perioden mai–september kan du få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Hellas. For mer informasjon ta kontakt med Hellas' ambassade på tlf. 22 44 27 28. www.mfa.gr/oslo

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Hellas.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt i Hellas

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro (EUR). Det finnes bare én minibak i Kalami, så det kan lønne seg å ha med seg litt kontanter. De fleste restauranter og hotell aksepterer betaling med kort.

Tidsforskjell

Korfu: +1 time. Albania/Saranda: Ingen tidsforskjell.

Elektrisitet

220 V.

Språk

Hellas: Gresk. Albania: Albansk

Øvrig informasjon

Kupert terreng. Vi forbeholder oss retten til å endre program, utflukter, priser etc.
Finn reisen din til Kalami