Se hotell (1)

Reiser til Kalami

Kalami passer perfekt for deg som vil reise til et postkortvakkert reisemål for å slappe av. Her kan du hygge deg på den fine stranden, spise god mat og senke skuldrene i de rolige omgivelsene.
Lille Kalami ligger på Korfus nordøstkyst. Det var forfatteren Gerald Durrell som satt stedet på kartet, takket være sin trilogi «The Corfu Trilogy». Det var nemlig til Kalami familien Durrell flyttet når de la England bak seg på 30-tallet for å starte et nytt liv på solfylte Korfu. Deres hjem «The White House» er i dag en populær restaurant og et hotell, og har blitt en kjent severdighet blant turistene på øya. Restauranten byr på tradisjonell gresk mat og fisk fra sin egen fiskebåt.

Restauranter i området

Vil du spise på flere populære restauranter når du er i Kalami bør du ta turen til den nærliggende bukten Agni. Agni er kjent for Nicolas Taverna og Agni Taverna, som begge har spesialisert seg på fisk og skalldyr. De har en egen shuttlebåt fra stranden i Kalami og tilbyr skyss tur/retur – helt gratis.

Sol og bad i Kalami

Stranen i Kalami er langgrunn og består av småstein. Det er mulig å leie solsenger. I Agni-bukten finnes det også en strand med småstein. Foretrekker du sand mellom tærne er den langgrunne sandstranden Kalamaki Beach et godt alternativ. Den ligger ca. 12 km fra Kalami.

Vings Kalami

Fra og med sommeren 2019 tilbyr Ving charterreiser til Kalami i perioden mai–september. Hotellet San Antonio ligger rett ved stranden, og du kan veksle mellom forfriskende dukkerter i havet og hotellbassengene. Fra hotellet har du også storslagen havutsikt. Hotellet passer best for voksne gjester og er kjent for sin gode mat og sine varierte menyer.

Er du nysgjerrig på Albania?

Om du vil oppleve enda mer på reisen til Kalami skal du bestille en kombinasjon med Saranda. Da starter ferien med en uke i Albania og ender med en uke i Kalami. Slik får du både se og oppleve dobbelt så mye i ferien.
Nyttige tips
 • Hotell for voksne
 • Hotell i nærheten av stranden
 • Hotell med gratis WiFi
 • Lokale restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Kalami

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Den fine stranden Kalami Beach er langgrunn og består av småstein. Det er mulig å leie solsenger og parasoller. Tolv kilometer fra Kalami ligger Kalamaki Beach, en langgrunn og barnevennlig sandstrand, også denne med solsenger og parasoller til leie.
Les mer om strender på Korfu.
Mat, drikke og uteliv
I Kalami ligger det et par restauranter, tavernaer og barer med lokale og internasjonale retter.
Kalami har et rolig uteliv og det finnes bare et par barer. Det er flere barer i Kassiopi, 6 km unna.
Les mer om utelivet på Korfu.
Shopping
Shoppingmulighetene i Kassiopi (6 km unna Kalami) er bedre enn i Kalami. Enda bedre muligheter er det i Korfu by.
Les mer om shopping på Korfu.
Sport og trening
På stranden er det et lite utvalg av vannsport som ikke er motordrevet.
Aktiviteter og severdigheter
Kalami er et rolig reisemål med et begrenset utvalg aktiviteter. Her nyter du solskinn og bading i rolige omgivelser.
Vil du se mer av Korfu i ferien kan du ta lokalbussen eller leie en bil og kjøre rundt på øya på egen hånd. Et besøk i historiske Korfu by er et must.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Korfu på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Fra hovedveien går det lokalbusser til forskjellige steder på øya, blant annet Sidari, Kassiopi og Korfu by.
Fakta

Vår service på reisemålet

I perioden mai–september kan du få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt i Hellas

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro (EUR). Det finnes bare én minibak i Kalami, så det kan lønne seg å ha med seg litt kontanter. De fleste restauranter og hotell aksepterer betaling med kort.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Korfu: +1 time. Albania/Saranda: Ingen tidsforskjell.

Elektrisitet

220 V.

Språk

Hellas: Gresk. Albania: Albansk

Øvrig informasjon

Kupert terreng. Vi forbeholder oss retten til å endre program, utflukter, priser etc.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 25 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Kalami i sommerhalvåret.

Flyet lander på Korfu flyplass.
Med Vings transport kommer du deg enkelt og greit til hotellet ditt i Kalami. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra Korfus flyplass Ioannis Kapodistrias til hotellene er ca. 1–1,5 time (ca. 32 km) avhengig av trafikken og antall hotellstopp. Den eksakte reiseruten avhenger av lokale forhold. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.
Vær
 • januar
14°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
16°8°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
19°10°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°13°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
28°17°
9
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juli
31°19°
12
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
32°19°
11
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • september
28°17°
9
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
23°14°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
19°11°
4
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
16°8°
3
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager

Finn reise til Kalami
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.