Bilder fra Kalymnos

Mirties og Massouri sett fra havet

Utsikt fra Elena Apartments – et av våre leilighetshotell i Mirties og Massouri

Hopp i det krystallklare vannet fra stranden i Massouri

Stranden i Massouri

Pothia

Pothia

En av Massouris mange restauranter

Fra den lille havnen i Mirties kan du ta båten til naboøya Telendos

Naboøya Pserimos – her gjør vi et stopp på båtutflukten Lazy Day

Pothia

Pothia

Pothia

Kantouni

Kantouni

Pothia

Pothia

Pothia

Pothia

Pothia

Pothia

Vathi på Kalymnos. Vi besøker landsbyen på vår båtutflukt Lazy Day

Utsikt fra Meltemi Studios – et av våre hotell i Mirties og Massouri

Utsikt fra Moussas Studio – et av våre leilighetshotell i Mirties og Massouri

Kantouni

Kantouni

Kantouni

Fjellvandring i Kantouni

Landsbyen Vathi på Kalymnos

Mirties

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.