Bryllup

Gifte seg i utlandet

Tenker dere på å gifte dere utenlands? Ving tilbyr flere romantiske hotell der dere får alt som skal til for et ekte drømmebryllup. Drømmer dere om å gifte dere på en strand i Karibia? Eller har dere giftet dere alt, og vil feire med en seremoni på favoritthotellet deres? Kanskje dere ønsker å fornye ekteskapsløftene? Uansett hva som passer for dere, har Ving et alternativ. I tillegg til at vi tilbyr bryllup på våre egne konsepthotell Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels har vi flere hotell med egne bryllupsplanleggere som gjør alt de kan for at den store dagen deres skal bli så perfekt som mulig.


Bryllup på Sunwing Family Resorts

Et bryllup på familieparadiset vårt Sunwing Family Resorts er det perfekte valget når dere har med barna på bryllupsreisen.

Bryllup på Sunwing Family Resorts


Bryllup på Sunprime Hotels

Bryllup på Sunprime Hotels passer for dere som reiser uten barn, og som vil ha en rolig og romantisk bryllupsreise.

Bryllup på Sunprime Hotels


Hotell med bryllupsplanlegger

Hotell med erfarne bryllupsplanleggere. Noen av hotellene ligger øverst på lister over verdens mest romantiske hotell å gifte seg på.

Hotell med bryllupsplanlegger


Bryllup i utlandet


For å bli gift i utlandet, må du gå gjennom de samme instansene som du ville gjort hvis du skulle giftet deg i Norge. Kontakt ditt lokale ligningskontor/folkeregister, så vil de veilede deg mht. hvilket land dere skal gifte dere i. Se gjerne nærmere på disse lenkene: