Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Cannes

  Skrevet av:ElNino 
  02.02.2010

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  5
  Barnevennlig
  4
  Underholdning
  5

  Jeg og min kjæreste ønsket en romantisk tur, hvor vi kunne nyte god mat, herlige dager på stranden og shopping - spesielt for henne. Det ble intet annet enn vellykket. Alt fra gamlebyen, til handlegatene var noe å bruke tiden på. I tillegg dro vi inn til Nice (tok rett under en time med toget). Her brukte vi en hel dag med å se på gamlebyen og shoppe. Det er også anbefalt å dra til Grasse. En fjellby som er kjent for sine herlige dufter og parfymer. Perfekt for gaver, eller bare om du vil unne deg selv noe. I tillegg en finfin utsikt.

  Cannes har den perfekte intimiteten. Spis på Michelin-resturanter for en rimelig penge, ligg på private strender (koster ikke alt) eller bare nyt gamlebyen. Her skal vi igjen snarest mulig!

  Les mer

  Reiste i juni 2009

  Kommentér
 • Cannes

  Skrevet av:karijanerik 
  01.02.2010

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Attraksjoner
  5
  Shopping
  5
  Underholdning
  4
  Sport & aktiviteter
  4

  Vi er svake for Provence, og brukte denne gangen Cannes som base for dels å besøke venner som bor i Aix-en-Provence, dels for å "gjennoppdage" vakre områdene opp mot Alpes de Provence.
  Landskapet, provencernes gjestfrihet, herlige hoteller og romantiske spisesteder i landsbyene bak Middelhavet - vi b lir aldri "mette" på denne delen av Douce France.

  Les mer

  Reiste i mai 2006

  Kommentér