Se hotell (10)

Reiser til Antibes/Juan les Pins

Juan les Pins og Antibes er to klassiske badesteder som ligger side om side på Den franske rivieraen.

Juan les Pins og nabobyen Antibes ligger midt mellom Nice og Cannes på Den franske riviera. Hit kommer folk fra hele Europa for å nyte utelivet, strendene og jazzfestivalen som går av stabelen i juli hvert år, ofte med noen av de største stjernene på jazzhimmelen.

Juan les Pins

Juan les Pins er et klassisk badested med en lang strand og en herlig strandpromenade som er kantet av fristende restauranter og kafeer. Fra Juan les Pins er det enkelt å ta lokaltoget til steder som Nice, Cannes og Antibes. Da får du se mer av det som har gjort Den franske riviera så berømt; lystyachtene, butikkene og det glamorøse kjendislivet. Eller hvorfor ikke leie bil et par dager og begi seg ut på oppdagelsesferd innover i landet? Du trenger ikke å kjøre langt før du kommer til små provençalske landsbyer der livet går litt saktere og det er massevis av tid til å bare rusle rundt og nyte atmosfæren. Gå heller ikke glipp av en tur til noen av øyene utenfor kysten, som Île Sainte-Marguerite eller Île Saint-Honorat.

Antibes

Antibes er et av de mest populære reisemålene på Den franske riviera, med Europas største yachthavn og sjarmerende gamle bydeler. Byen ble grunnlagt av grekerne i antikken og kan friste med en gammeldags sjarm i de eldre kvarterene. Utforsk for eksempel området mellom Rue James Close og busstasjonen – en labyrint av trange smug der det alltid skjer noe. Lenger ned mot havet ligger Chateau Grimaldi med en stor og variert samling av Picassos verker. Og rusler du rundt i området tar det ikke lang tid før du finner et lite marked eller en koselig restaurant.

En reise som passer for deg

Når du bestiller en reise med Ving til Juan les Pins og Antibes kan du velge å bo på luksushotell, designhotell eller rimeligere hotell. Ikke langt fra yachthavnen i Antibes kan du også bo i leilighet, om ønskelig. På den måten kan du skreddersy ferien slik den passer akkurat deg, og siden du reiser med rutefly kan du selv bestemme både avreisedato og reiselengde.

Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • By og strand
 • historie
 • Luksushotell
 • Designhotell
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Antibes/Juan les Pins

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
13°4°
4
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • februar
13°5°
5
Soltimer/dag
12°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mars
15°7°
6
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • april
17°9°
8
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
20°13°
8
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • juni
24°16°
10
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • juli
27°18°
11
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • august
27°18°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • september
25°16°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • oktober
21°12°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
17°8°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • desember
13°5°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
Strender
Det er regnet ut at det ligger 48 strender på den 25 kilometer lange kyststrekningen mellom Antibes sentrum og Juan les Pins. Det er mange vannsportsaktiviteter å velge mellom.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Til Antibes/Juan les Pins kan du reise året rundt med rutefly.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra flyplassen utenfor Nice til Anitbes/Juan les Pins er ca. 30 minutter (ca. 17 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Området har en rekke eksklusive restauranter med relativt høye priser, men det er også mange enklere spisesteder som serverer god mat og drikke.
Både Juan les Pins og Antibes har et uteliv som er ganske eksklusivt, med mange barer, klubber og et kasino.
Shopping
Om du er glad i dyre butikker med mote, kunst og kunsthåndverk har du kommet til rett sted.
Aktiviteter og severdigheter
Vannsport, golf, tennis, squash etc.
Hvordan du tar deg rundt
Buss og tog langs kysten. Leiebil er det enkleste alternativet om du vil innover i landet.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Frankrike. For mer informasjon ta kontakt med Frankrikes ambassade på tlf. 23 28 46 00. https://no.ambafrance.org/-Norsk-

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Frankrike.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Turistskatt i Antibes/Juan les Pins

De franske myndighetene har innført en turistskatt på overnattinger i Antibes/Juan les Pins. På samtlige hotell og leilighetshotell tas det ut en ekstra skatt. Barn og ungdom under 18 år er fritatt for turistskatt. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Pris pr. person og natt:
2-stjerners hotell/leilighetshotell: 0,85 euro t.o.m. 31.05.16, deretter 0,90 euro
3-stjerners hotell/leilighetshotell: 1,35 euro t.o.m. 31.05.16, deretter 1,50 euro
4-stjerners hotell/leilighetshotell: 2,00 euro t.o.m. 31.05.16, deretter 2,25 euro
5.-stjerners hotell/leilighetshotell: 2,50 euro t.o.m 31.05.16, deretter 3,00 euro

Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet. Det er den offisielle klassifiseringen som utgjør grunnlaget for skattens størrelse.

Valuta og betaling

Euro. Kredittkort aksepteres de fleste steder. Minibanker.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

240 V. Europeisk standard med to hull.

Språk

Fransk

Øvrig

I Antibes/Juan les Pins er det nivåforskjeller og det er ikke handikapvennlig. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reisen din til Antibes/Juan les Pins