Se hotell (11)

Reiser til Antibes/Juan les Pins

Juan les Pins og Antibes er to klassiske badesteder som ligger side om side på Den franske rivieraen.
Juan les Pins og nabobyen Antibes ligger midt mellom Nice og Cannes på Den franske riviera. Hit kommer folk fra hele Europa for å nyte utelivet, strendene og jazzfestivalen som går av stabelen i juli hvert år, ofte med noen av de største stjernene på jazzhimmelen.

Juan les Pins

Juan les Pins er et klassisk badested med en lang strand og en herlig strandpromenade som er kantet av fristende restauranter og kafeer. Fra Juan les Pins er det enkelt å ta lokaltoget til steder som Nice, Cannes og Antibes. Da får du se mer av det som har gjort Den franske riviera så berømt; lystyachtene, butikkene og det glamorøse kjendislivet. Eller hvorfor ikke leie bil et par dager og begi seg ut på oppdagelsesferd innover i landet? Du trenger ikke å kjøre langt før du kommer til små provençalske landsbyer der livet går litt saktere og det er massevis av tid til å bare rusle rundt og nyte atmosfæren. Gå heller ikke glipp av en tur til noen av øyene utenfor kysten, som Île Sainte-Marguerite eller Île Saint-Honorat.

Antibes

Antibes er et av de mest populære reisemålene på Den franske riviera, med Europas største yachthavn og sjarmerende gamle bydeler. Byen ble grunnlagt av grekerne i antikken og kan friste med en gammeldags sjarm i de eldre kvarterene. Utforsk for eksempel området mellom Rue James Close og busstasjonen – en labyrint av trange smug der det alltid skjer noe. Lenger ned mot havet ligger Chateau Grimaldi med en stor og variert samling av Picassos verker. Og rusler du rundt i området tar det ikke lang tid før du finner et lite marked eller en koselig restaurant.

En reise som passer for deg

Når du bestiller en reise med Ving til Juan les Pins og Antibes kan du velge å bo på luksushotell, designhotell eller rimeligere hotell. Ikke langt fra yachthavnen i Antibes kan du også bo i leilighet, om ønskelig. På den måten kan du skreddersy ferien slik den passer akkurat deg, og siden du reiser med rutefly kan du selv bestemme både avreisedato og reiselengde.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • By og strand
  • historie
  • Luksushotell
  • Designhotell

Våre gjesters vurdering Antibes/Juan les Pins

Finn reise til Antibes/Juan les Pins