Se hotell (17)

Reiser til Aruba

Aruba
Når du reiser til Aruba med Ving kan du bo i solfylte omgivelser like ved stranden, og nyte behagelig All Inclusive på hotellet.
Aruba tilhører egentlig Nederland, men med sine kritthvite strender, turkisblå vann og avslappede atmosfæren er det lite som minner om Europa. Når du reiser til Aruba med Ving kan du velge blant flere av øyas beste hotell.

Strender og sol

På Aruba skinner solen mer eller mindre året rundt, og vannet blir sjelden kaldere enn 25 grader. Det betyr at du nesten alltid kan være sikker på å få fint vær på Aruba. Langs vestkysten venter kilometer på kilometer med kritthvite strender hvor du kan koble av og nyte ferien. Det er med andre ord god plass!

Barnevennlige hotell på Aruba

Hvis du skal reise til Aruba med barn bør du ta en titt på vårt familievennlige Family Garden-hotell Divi Aruba All Inclusive, som er det aller beste valget for barnefamilier. Her bor du rett ved den vakre stranden Druif Beach, og ettersom All Inclusive er inkludert i prisen, får du en skikkelig avslappende ferie. Hvis du vil ha litt avveksling kan du benytte deg av hotellets treningssenter og spa. På nabohotellet Tamarijn Aruba All Inclusive bor du også rett ved stranden, med tilgang til alle fasilitetene som tilbys på Divi Aruba All Inclusive.

Bo på stranden

Når du bestiller en reise til Aruba med Ving kan du velge blant noen av øyas beste hotell – til svært gode priser. Velg mellom alt fra luksuriøse hotell til komfortable leiligheter, med eller uten All Inclusive. Du bor på, eller i nærheten av, de vakre strendene på Arubas vestkyst. Her ligger også de beste restaurantene og de største vannsportsentrene.

Strendene Palm Beach og Eagle Beach er velorganiserte med solsenger, parasoller og uteservering. Palm Beach-stranden i High Rise-området er en mer livlig strand, og Eagle Beach i Low Rise-området passer for deg som foretrekker roligere omgivelser. Det er alltid god plass, og siden strandselgere ikke har adgang til stranden kan du nyte solen uten å bli forstyrret. Får du lyst på en forfriskning eller to er det sjelden langt til nærmeste servering. Mange hotell tilbyr også servering ved solsengene.

Jeeptur eller en dag på havet?

Selv om det ikke er så mange spektakulære severdigheter på Aruba, er øya verdt å utforske. Med en jeep trenger du ikke mer enn en dag for å utforske øyas høydepunkter. I øst ligger for eksempel nasjonalparken Arikok, med mektige kaktusskoger, noen små grotter og mengder av ville iguaner og andre øgler. Lengst nord ligger California Lighthouse, der du kan beundre utsikten over øya og havet.

Hvis du reiser med barn kan vi anbefale Baby Beach på øyas sydøstlige spiss. Der er stranden langgrunn, og du kan leie praktiske UV-telt.

Vil du ut på sjøen, er det mange vannsportsaktiviteter å velge mellom. Du kan for eksempel bli med på en halvdags katamarantur med fine snorklemuligheter og lunsj om bord.
Nyttige tips
  • All Inclusive
  • Behagelig klima
  • Hotell på stranden
  • Fantastiske strender
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Aruba

Reiseforslag med rutefly till Aruba

Inspirasjon og reisetips

Finn reise til Aruba
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.