Se hotell (17)

Reiser til Aruba

Aruba
Når du reiser til Aruba med Ving kan du bo i solfylte omgivelser like ved stranden, og nyte behagelig All Inclusive på hotellet.
Aruba tilhører egentlig Nederland, men med sine kritthvite strender, turkisblå vann og avslappede atmosfæren er det lite som minner om Europa. Når du reiser til Aruba med Ving kan du velge blant flere av øyas beste hotell.

Strender og sol

På Aruba skinner solen mer eller mindre året rundt, og vannet blir sjelden kaldere enn 25 grader. Det betyr at du nesten alltid kan være sikker på å få fint vær på Aruba. Langs vestkysten venter kilometer på kilometer med kritthvite strender hvor du kan koble av og nyte ferien. Det er med andre ord god plass!

Barnevennlige hotell på Aruba

Hvis du skal reise til Aruba med barn bør du ta en titt på vårt familievennlige Family Selection-hotell Divi Aruba All Inclusive, som er det aller beste valget for barnefamilier. Her bor du rett ved den vakre stranden Druif Beach, og ettersom All Inclusive er inkludert i prisen, får du en skikkelig avslappende ferie. Hvis du vil ha litt avveksling kan du benytte deg av hotellets treningssenter og spa. På nabohotellet Tamarijn Aruba All Inclusive bor du også rett ved stranden, med tilgang til alle fasilitetene som tilbys på Divi Aruba All Inclusive.

Bo på stranden

Når du bestiller en reise til Aruba med Ving kan du velge blant noen av øyas beste hotell – til svært gode priser. Velg mellom alt fra luksuriøse hotell til komfortable leiligheter, med eller uten All Inclusive. Du bor på, eller i nærheten av, de vakre strendene på Arubas vestkyst. Her ligger også de beste restaurantene og de største vannsportsentrene.

Strendene Palm Beach og Eagle Beach er velorganiserte med solsenger, parasoller og uteservering. Palm Beach-stranden i High Rise-området er en mer livlig strand, og Eagle Beach i Low Rise-området passer for deg som foretrekker roligere omgivelser. Det er alltid god plass, og siden strandselgere ikke har adgang til stranden kan du nyte solen uten å bli forstyrret. Får du lyst på en forfriskning eller to er det sjelden langt til nærmeste servering. Mange hotell tilbyr også servering ved solsengene.

Jeeptur eller en dag på havet?

Selv om det ikke er så mange spektakulære severdigheter på Aruba, er øya verdt å utforske. Med en jeep trenger du ikke mer enn en dag for å utforske øyas høydepunkter. I øst ligger for eksempel nasjonalparken Arikok, med mektige kaktusskoger, noen små grotter og mengder av ville iguaner og andre øgler. Lengst nord ligger California Lighthouse, der du kan beundre utsikten over øya og havet.

Hvis du reiser med barn kan vi anbefale Baby Beach på øyas sydøstlige spiss. Der er stranden langgrunn, og du kan leie praktiske UV-telt.

Vil du ut på sjøen, er det mange vannsportsaktiviteter å velge mellom. Du kan for eksempel bli med på en halvdags katamarantur med fine snorklemuligheter og lunsj om bord.
Nyttige tips
 • All Inclusive
 • Behagelig klima
 • Hotell på stranden
 • Fantastiske strender

Våre gjesters vurdering Aruba

Finn reise til Aruba

Reiseforslag med rutefly till Aruba

Eagle Aruba Resort
Eagle Aruba Resort
Aruba
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 1 uke, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 16 sep 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 7 hotellovernattinger
16 sep 2024 fra Oslo, Gardermoen
Divi Aruba All Inclusive
Family Selection
 • Barnevennlig
Divi Aruba All Inclusive
Aruba
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 1 uke, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 4 nov 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. All Inclusive
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. All Inclusive
Fly og 7 hotellovernattinger
4 nov 2024 fra Oslo, Gardermoen
Manchebo Beach Resort & Spa
Manchebo Beach Resort & Spa
Aruba
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 1 uke, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 26 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 7 hotellovernattinger
26 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen

Inspirasjon og reisetips