Arubiana Inn

Aruba, Aruba
Arubiana Inn er et enkelt hotell i et rolige boligområde utenfor Palm Beach, på Arubas nordvestre kyst. På hotellområdet er det et lite basseng med solsenger
og parasoller, som er det naturlige samlingsstedet for avslapping og sosialt samvær. Her kan du nyte rolige dager, herlige bad og gode drinker som kan kjøpes i bassengbaren. Vil du ha
noe enkelt å spise, kan du også bestille retter som sandwich, hamburger eller salat. Ved bassengbarens uteservering serveres det også frokost fra en fast meny, som varierer fra dag til dag.
Fra hotellet er det ca. 1,5 km til en av Arubas mest kjente strender, Eagle Beach. På stranden er det solsenger, parasoller og hyggelige uteserveringer, kafeer og restauranter. Hvis du har lyst til å se mer av Aruba, kan du bli med på en utflukt, eller leie en bil via Ving.
Arubiana Inn har spartanske dobbeltrom der samtlige har terrasse ut mot bassenget og hotellets hage.
Hotellet har 7-årsgrense.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Depositum på 100 USD trekkes fra kredittkort ved ankomst (summen skal være tilgjengelig under hele oppholdet). Samme sum kan betales med kontanter (USD) hvis du ikke har kredittkort.

Parkering på gaten rundt hotellet
Bygget 1985
Renovert 2006 og 2015 (baderom og bassenget)
1 bygning/er
1 etasje/r
18 rom/leiligheter
Resepsjon, åpen kl. 08.00–20.00

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på Aruba, men du kan ringe oss hele døgnet hvis du trenger hjelp.

Hotellets offisielle klassifisering er 2.
 • Aldersgrense 7 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
4,0
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Nei
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  2,5 km
 • Hovedsentrum
  8 km
 • Nærmeste strand/badested
  1,5 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.