Bilder fra Vietnam

Long beach, Phu Quoc, Vietnam

Snorkletur til An Thoi Islands

Strand på Chez Carole Resort, Phu Quoc

Strand på Eden Resort, Phu Quoc

Doung Dong Day Market, Phu Quoc

Sao Beach, Phu Quoc

Phu Quoc

Long beach, Phu Quoc, Vietnam

Mui Ne, Phan Thiet, Vietnam

Long Beach, Phu Quoc, Vietnam

Saigon, (Ho Chi Min City), Vietnam

Kunsthåndverksenter i Nha Trang, Vietnam

Long Son Pagoda, Nha Trang, Vietnam.

Saigon (Ho Chi Min City), Vietnam

Ocean Dunes golf, Phan Thiet, Vietnam

Marked i Nha Trang, Vietnam.

Røde sanddyner - Mui ne i Phan Thiet, Vietnam.

Varme kilder på øya Suoi Chanh Phu Quoc, Vietnam

Saigon (Ho Chi Min City), Vietnam

Saigon (Ho Chi Min City), Vietnam

Notre Dame Cathedral, Saigon (Ho Chi Min City), Vietnam

Grønnsaksmarked i Duong Dong, Phu Quoc, Vietnam.

Long Son Pagoda, Nha Trang, Vietnam

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.