Se hotell (17)

Reiser til Hanoi

Fly til Vietnams hovedstad og opplev både småbysjarm og storbypuls. Gå ikke glipp av Halong Bays vakre skjærgård!
Hanoi har vært Vietnams hovedstad siden 1010 og er landets nest største by. Likevel kan man få litt småbyfølelse her takket være lav bebyggelse, vakre franske hus i kolonistil og tusenvis av syklister. Hanoi er bygget langs Den røde elv, og den franske arven møter deg overalt - kafeer med café au lait, croissanter og brede boulevarder er bare noen eksempler. Det er mange severdigheter i og rundt Hanoi - blant annet Den røde elvs delta, Ho Chi Minh-mausoleet og krigsmuseet. Å ta sykkeltaxi (cyclo) rundt i sentrum er en hyggelig måte å oppleve byen på.

Grotter og øde strender

Vil du ha en flott naturopplevelse skal du ta en båtutflukt i Halong Bays vakre skjærgård. Området har mange grotter, avsidesliggende strender og kalksteinsformasjoner som stiger opp fra havet. Vings hotell i Hanoi har sentral beliggenhet ikke langt fra de gamle franske kvartalene.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Hanoi

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Aktiviteter og severdigheter
Til Hanois mange severdigheter i og rundt byen hører blant annet deltaet til Den røde flod, Ho Chi Minh-mausoleet og krigsmuseet. En fin måte å oppleve mylderet i Hanois sentrale bydeler er å ta en såkalt cyclo, en sykkeltaxi. Hanois Old Quarter (gamlebyen) er verdt et besøk. Det er et trekantet område som inkluderer innsjøen Hoan Kiem og bydelen som har vært Hanois kulturelle hjerte i uminnelige tider.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Vaksineringen gir flere års beskyttelse. Husk å vaksinere deg minst 4 uker før avreise. For mer informasjon, ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor i god tid før avreise.

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan også finnes lokale regler og retningslinjer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå ubehagelige overraskelser i løpet av reisen, anbefaler vi deg å lese mer på landets ambassades hjemmeside og sette deg inn i Utenriksdepartementets informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Dong (VND). Vanlige kort som Visa, MasterCard og American Express aksepteres i begrenset omfang i Vietnam, men kan vanligvis benyttes på større restauranter og på hotellene. Husk å alltid ha kontroll over kortet ditt. Minibanker finnes i Hanoi. Det beste er å ta med USD for veksling til dong. Norske kroner kan ikke veksles i Vietnam. Maksbeløp i minibankene er 2 millioner dong pr. dag (ca. 700 kroner).
Bestill valuta hos FOREX før avreise for å gjøre det enklere. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid + 5 timer. Vintertid: Norsk tid + 6 timer.

Elektrisitet

Strømstyrken er 220 V. På de fleste hotell trenger man ikke adapter hvis man har vanlige runde 2-stikkskontakter. Noen hotell har kontakter som passer til britiske 3-stikkskontakter, type G, og da kan det bli nødvendig med adapter. Hotellene har vanligvis adaptere til utlån.

Språk

Vietnamesisk (kinh)

Øvrig informasjon

Nødnummer i Vietnam: Ambulanse 15, Brann 14, Politi 13.
Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 15 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Vietnam med rutefly året rundt.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Hanois flyplass til hotellene er ca. 45 minutter (ca. 25-30 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
17°13°
2
Soltimer/dag
21
Regnfrie dager
 • februar
18°14°
2
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • mars
20°17°
2
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • april
24°21°
2
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • mai
28°23°
4
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • juni
30°26°
5
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • juli
29°26°
5
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • august
29°26°
4
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • september
28°24°
4
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • oktober
25°22°
4
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • november
22°18°
3
Soltimer/dag
22
Regnfrie dager
 • desember
19°15°
2
Soltimer/dag
26
Regnfrie dager

Finn reise til Hanoi
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.