Se hotell (2)

Reiser til Nha Trang

En reise til Nha Trang er fylt med sol og bad, eventyr og ekte vietnamesisk hverdagsliv. Nha Trang er Vietnams mest komplette ferieparadis.
Nha Trang er hovedstaden i Khanh Hoa-provinsen, og er det nærmeste du kommer et perfekt feriested. Her er det flere veldig flotte strender, mange butikker, store markeder, historiske og religiøse severdigheter, utfluktsmål både til lands og til vanns og veldig bra hotell. Nha Trang City rommer slående kontraster mellom det opprinnelige og det moderne Vietnam, hvor stranden og Tran Phu-bulevarden med sine hotell, restauranter og parker møter det travle hverdagslivet i Nha Trang. Byens 400 000 innbyggere oppholder seg stort sett utendørs, og nesten alle har sin egen moped. Det er i hvert fall det inntrykket du får i det lettere kaotiske mylderet som utgjør sentrum av byen. Her er det kamp om plassen for motorsykkeltaxier, fortausfrisører, ørerensere og gateselgere. Trafikken er tett, men du venner deg snart til det, og før du vet ordet av det krysser du gaten like selvsikkert som vietnameserne selv.
Tre gode grunner til å reise på ferie til Nha Trang er stranden, de blide menneskene og det store Cha Dam-markedet. Men det finnes mange flere!

Syv kilometer med strand

Midt i byen ligger det en syv kilometer lang og bred, finkornet sandstrand. Til tross for at den ligger midt i en relativt stor by får man likevel den roen man lengter etter når man inntar solsengen eller håndkleet i den myke sanden. Rett ovenfor stranden går byens hyggelige strandpromenade, som her og der har små velholdte parker og lekeplasser. Promenaden har mange fiske- og skalldyrrestauranter og utekafeer som i tillegg til å friste med nydelig vietnamesisk mat også effektivt skjermer stranden for bytrafikken. Vil du ha litt avveksling ligger den mindre stranden Hong Chong bare noen kilometer unna – og seks mil nordover kan du nyte solen og badelivet på fredelige Jungle Beach. Det er også populært å reise ut til noen av de vakre øyene utenfor Nha Trang.

Luksushotell i Nha Trang

Med Ving kan du bestille en luksuriøs reise til Nha Trang. Hotellene våre ligger i nærheten av stranden, og flere av dem er i toppklasse. Hotellene ligger kun en kort spasertur fra Nha Trang sentrum.

Marked som i storbyen

Gå for all del ikke glipp av Cha Dam-markedet når du er i Nha Trang. Denne myldrende markedsplassen tåler å sammenlignes med markeder i større byer, og her finner du mer enn du trodde var mulig. Leter du etter varer som sko, stoffer, tepper, klokker, godteri, tobakk og løk kan du se frem til hele avdelinger. Smugene er trange, menneskene mange og både sykler og motorsykler kan dukke opp midt i mylderet, men det føles likevel aldri ubehagelig. Vietnamesere er både vennlige og hensynsfulle, og så lenge du smiler ordner det meste seg.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Sentrale hotell
  • Hotell for voksne
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv

Våre gjesters vurdering Nha Trang

Finn reise til Nha Trang