Se hotell (7)

Reiser til Phan Thiet

En reise til Phan Thiet byr på strender, vakker natur og et spennende mylder inne i selve byen.
Kystbyen Phan Thiet har lenge vært berømt for sin fiskesaus og den vakre naturen, og i senere tid har turistene begynt å reise hit for å sole seg og bade i Sørkinahavet. Men det er ikke byens egen strand som lokker mest – derimot den lange og innbydende Ham Tien-stranden som ligger en drøy mil østover. Men på en reise til Phan Thiet er det obligatorisk med minst ett besøk i denne myldrende byen.

Rolig strandliv

Ham Tien-stranden er en milelang og finkornet sandstrand med en rolig og tilbakelent atmosfære. Her regner det sjelden, mye takket være de enorme sanddynene i området. Langs stranden ligger hotellene på rekke og rad, smakfullt kamuflert i vegetasjonen. Her er det enkelt å finne restauranter av høy kvalitet, først og fremst langs hovedgaten som går parallelt med stranden. Mui Ne-stranden er et perfekt reisemål å nyte ferielivet på, men hvis du blir rastløs er det mange andre ting å finne på. Det er et stort utvalg av vannsport, som windsurfing og kitesurfing, og forholdene er ofte veldig bra. Vil du holde deg på land kan en jeep-safari i de store sanddynene være et bra alternativ – da får du et fartsfylt eventyr med ørkenfølelse. Den mest kjente severdigheten i området er landets største buddha-statue, Tuong Phat Nam, som hviler på fjellet Takou ca. 30 kilometer syd for Phan Thiet. Statuen er nesten 50 meter høy og fjellet er et viktig sentrum for buddhister.

Besøk markedet i Phan Thiet

Selve Phan Thiet er en typisk vietnamesisk by med mye liv og røre. Phan Thiet-elven renner gjennom sentrum og byens havn er en base for mange små og fargerike fiskebåter. Stranden og naturen er det som lokker flest feriegjester, men markedet i sentrum er også verdt et besøk. Her kan man gå i sikksakk blant alle menneskene og prute på varer som klær, solbriller, klokker, cd-plater, elektronikk og leker. Og ofte kommer nysgjerrige barn frem og prater med deg på stotrende skoleengelsk.

Bo på stranden

De aller fleste av Vings hotell ligger på stranden, slik at du enkelt rekker et morgenbad før frokost. Og ifølge gjestene våre kommer du ikke til å bli skuffet, enten du velger et av våre mer luksuriøse hotell eller et av de enklere alternativene. I Vietnam får du skikkelig valuta for pengene.

Reis med Ving til Phan Thiet

Ferien i Phan Thiet kan kombineres med våre øvrige reisemål i Vietnam. Du kan også velge å bare bo i Phan Thiet i hele ferien. For å bestille en kombinasjonsreise må du kontakte Ving.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell på stranden
  • Fine strender
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering Phan Thiet

Finn reise til Phan Thiet