Bilder fra Orlando

Front Street i byen Celebration

Town of Celebration, Front Street

The Oceanaire Seafood Room, Pointe Orlando Mall Orlando

Det går gratisbusser mellom hotellene og shoppinggatene

Downtown Disney West Side Orlando

Fulton's Crab House, Village Lake, Downtown Disney Orlando

Universal Boulevard, Universal Studios

Universal City Walk Orlando

Lake Buena Vista Outlet Mall

Universal City Walk Orlando

Town of Celebration, Eastlawn Drive

Lake Buena Vista Outlet Mall

Downtown Disney, Orlando

Orlando Premium Outlets Vineland Avenue

Cirque de Soleil, Downtown Disney, Orlando

T-Rex Cafe, Downtown Disney, Orlando

Lake Rianhard, Celebration Orlando

Lake Rianhard, Celebration

WonderWorks ved Quality Inn Plaza Hotel

DownTown Disney, Orlando

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.