Iron Gate Hotel and Suites

Iron Gate Hotel and Suites er et unikt og førsteklasses boutique-hotell med sentral beliggenhet kun et par minutter fra det kjente torget i gamlebyen i
Praha. Bygningen som hotellet ligger i har aner fra 1400-tallet og takket være at den ble beskyttet av Unesco, så kan du nå finne mange originaldetaljer i innredningen og fasaden som gir hotellet
en unik atmosfære som oser av historie.
I hotellets restaurant, Deer Restaurant, kan du i vakre, historiske omgivelser nyte et velsmakende måltid med sesongbaserte råvarer presentert på en moderne og kunstnerlig måte. I hotellets restaurant er det også en bar hvor du kan bestille gode drinker. Når været tillater det, kan du også velge spise og drikke på hotellets koselige gårdsplass.
På Iron Gate Hotel and Suites er det romslige, klassiske rom og suiter, alle med sin egen unike design. Mange av rommene og suitene har freskomalinger og varsomt restaurerte håndmalte tretak.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Et lite beløp trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering mot betaling i hotellets parkeringshus med forbehold om plass
Bygget 1450
Renovert 2019
1 bygning/er
4 etasje/r
49 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Praha, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

I Praha betaler hotellgjester skatter og avgifter på tilsammen 2 euro pr. person/natt. Dette gjelder for alle gjester i alderen 18–70 år. Avgiften betales når du kommer til hotellet.

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • Ligger midt i gamlebyen
 • Unikt innredede rom og suiter
 • Gratis WiFi på hele hotellet
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Torget i gamlebyen
  200 m
 • Karlsbroen
  600 m
 • Prague Castle
  1,6 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.