Se hotell (54)

Reiser til Tsjekkia

Når du bestiller en reise med Ving til Tsjekkia kan du nyte hovedstaden Prahas severdigheter, historiske bydeler og sydende uteliv.
Velkommen til kontrastenes land! På en reise til Tsjekkia kan du oppleve både små landsbyer ute på bygda og hovedstadens travle uteliv. Tsjekkia har alt fra vakker natur og imponerende slott til urbane kjøpesentre og store bruktmarkeder hvor du kan handle det meste for en rimelig penge.

Vings reiser til Tsjekkia

Med Ving kan du reise til Tsjekkia året rundt og akkurat når det passer deg. Med Vings fleksible reiselengder kan du være borte så lenge du selv ønsker – en langhelg eller en hel uke, valget er ditt. Ving har en rekke hotell i Tsjekkias vakre hovedstad, og de fleste har gangavstand til byens største severdigheter.

Tsjekkias hovedstad

Praha er som et eneste stort museum, fylt av vakre bygninger, moderne mesterverk, historiske museer og innrøkte jazzklubber. Tiden har ikke stått stille i Praha, den har det bare ikke så travelt som mange andre byer. Her finnes det blant annet kvartaler som tror at de befinner seg i Paris på 1920-tallet. Her skummer ølet som kalles Böhmens flytende gull og som brygges på samme måte som for mange hundre år siden.
Finn ditt hotell
Finn reise til Tsjekkia

Reiser til Tsjekkia

Flere reisemål i Tsjekkia
Praha
Tsjekkias hovedstad Praha er et av Vings mest prisgunstige reisemål. Her er det mye så se og oppleve og reiser du med Ving bor du midt i hjertet av det som skjer.

Inspirasjon og reisetips

Reiseekspert Kaci spaserer i Praha

En helg i Praha – den gylne byen

Tsjekkias hovedstad byr på unike opplevelser, mat og vin. Vår reiseekspert Kaci elsker Praha, og her får du hennes tips til hva du kan finne på under en helg i den gylne byen.