Se hotell (55)

Reiser til Tsjekkia

Når du bestiller en reise med Ving til Tsjekkia kan du nyte hovedstaden Prahas severdigheter, historiske bydeler og sydende uteliv.
Velkommen til kontrastenes land! På en reise til Tsjekkia kan du oppleve både små landsbyer ute på bygda og hovedstadens travle uteliv. Tsjekkia har alt fra vakker natur og imponerende slott til urbane kjøpesentre og store bruktmarkeder hvor du kan handle det meste for en rimelig penge.

Vings reiser til Tsjekkia

Med Ving kan du reise til Tsjekkia året rundt og akkurat når det passer deg. Med Vings fleksible reiselengder kan du være borte så lenge du selv ønsker – en langhelg eller en hel uke, valget er ditt. Ving har en rekke hotell i Tsjekkias vakre hovedstad, og de fleste har gangavstand til byens største severdigheter.

Tsjekkias hovedstad

Praha er som et eneste stort museum, fylt av vakre bygninger, moderne mesterverk, historiske museer og innrøkte jazzklubber. Tiden har ikke stått stille i Praha, den har det bare ikke så travelt som mange andre byer. Her finnes det blant annet kvartaler som tror at de befinner seg i Paris på 1920-tallet. Her skummer ølet som kalles Böhmens flytende gull og som brygges på samme måte som for mange hundre år siden.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Tsjekkia?
I Tsjekkia har Ving reiser til Praha. her er det et klima som minner om det norske. Den beste perioden å reise til Praha er om sommeren, fra mai til september. Da er det lysest og varmest, ca. 18–23 grader på dagtid. Nedbøren er jevnt fordelt over hele året, det er ingen måneder som er tørrere eller våtere enn de andre. Men om vinteren kan nedbøren komme som snø. Om våren, i mars og april, er gjennomsnittstemperaturen 7–12 grader på dagtid. Om høsten, i oktober og november, er temperaturen omtrent den samme, 5–12 grader. Mellom desember og februar går temperaturen ned til rundt 0 grader.
Pass og visum
For innreise til Tsjekkia må man ha med gyldig norsk pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dokumentet må være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Tsjekkia.
For mer informasjon ta kontakt med Tsjekkias ambassade på tlf. 22 12 10 30. www.mzv.cz/oslo/no/index.html

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Tsjekkia.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Tsjekkia

Praha
  • Attraksjoner
  • Underholdning
  • Shopping
Tsjekkias hovedstad Praha er et av Vings mest prisgunstige reisemål. Her er det mye så se og oppleve og reiser du med Ving bor du midt i hjertet av det som skjer.

Finn reise til Tsjekkia
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.