Se hotell (54)

Reiser til Tsjekkia

Når du bestiller en reise med Ving til Tsjekkia kan du nyte hovedstaden Prahas severdigheter, historiske bydeler og sydende uteliv.
Velkommen til kontrastenes land! På en reise til Tsjekkia kan du oppleve både små landsbyer ute på bygda og hovedstadens travle uteliv. Tsjekkia har alt fra vakker natur og imponerende slott til urbane kjøpesentre og store bruktmarkeder hvor du kan handle det meste for en rimelig penge.

Vings reiser til Tsjekkia

Med Ving kan du reise til Tsjekkia året rundt og akkurat når det passer deg. Med Vings fleksible reiselengder kan du være borte så lenge du selv ønsker – en langhelg eller en hel uke, valget er ditt. Ving har en rekke hotell i Tsjekkias vakre hovedstad, og de fleste har gangavstand til byens største severdigheter.

Tsjekkias hovedstad

Praha er som et eneste stort museum, fylt av vakre bygninger, moderne mesterverk, historiske museer og innrøkte jazzklubber. Tiden har ikke stått stille i Praha, den har det bare ikke så travelt som mange andre byer. Her finnes det blant annet kvartaler som tror at de befinner seg i Paris på 1920-tallet. Her skummer ølet som kalles Böhmens flytende gull og som brygges på samme måte som for mange hundre år siden.
Finn ditt hotell
Finn reise til Tsjekkia

Reiser til Tsjekkia

Praha
  • Attraksjoner
  • Underholdning
  • Shopping
Tsjekkias hovedstad Praha er et av Vings mest prisgunstige reisemål. Her er det mye så se og oppleve og reiser du med Ving bor du midt i hjertet av det som skjer.

Inspirasjon og reisetips

Reiseekspert Kaci spaserer i Praha

En helg i Praha – den gylne byen

Tsjekkias hovedstad byr på unike opplevelser, mat og vin. Vår reiseekspert Kaci elsker Praha, og her får du hennes tips til hva du kan finne på under en helg i den gylne byen.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.