Se hotell (57)

Reiser til Tsjekkia

Tsjekkias hovedstad Praha er som et eneste stort museum fylt av vakre bygninger, moderne mesterverk, historiske museer og innrøkte jazzklubber. Opplev det med Vings storbyferier. Tiden har ikke stått stille i Praha. Den har det bare ikke så travelt som mange andre byer. Her finnes det blant annet kvartaler som tror at de befinner seg i Paris på 1920-tallet. Og ølet brygges på samme måte som for mange hundre år siden. Likevel regnes Praha som en av Europas mest vitale byer akkurat nå.

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær i Tsjekkia?
I Tsjekkia har Ving reiser til Praha. her er det et klima som minner om det norske. Den beste perioden å reise til Praha er om sommeren, fra mai til september. Da er det lysest og varmest, ca. 18–23 grader på dagtid. Nedbøren er jevnt fordelt over hele året, det er ingen måneder som er tørrere eller våtere enn de andre. Men om vinteren kan nedbøren komme som snø. Om våren, i mars og april, er gjennomsnittstemperaturen 7–12 grader på dagtid. Om høsten, i oktober og november, er temperaturen omtrent den samme, 5–12 grader. Mellom desember og februar går temperaturen ned til rundt 0 grader.

Reiser til Tsjekkia

Praha
  • Attraksjoner
  • Shopping
  • Underholdning
Tsjekkias hovedstad Praha er et av Vings mest prisgunstige reisemål. Her er det mye så se og oppleve og reiser du med Ving bor du midt i hjertet av det som skjer.

FINN REISE TIL Tsjekkia