NH Collection Prague Carlo IV

NH Collection Prague Carlo IV er et luksuriøst hotell i en imponerende bygning designet av den kjente arkitekten Achille Wölf i 1890 for Czech Mortage
Bank, og her kan du fortsatt se spor av bankens originaldesign. Hotellet ligger i sentrum av Praha, i kort gangavstand fra torget i gamlebyen.
På hotellet er det en eksklusiv restaurant og en
lekker bar som ligger i bankens gamle hvelv. NH Collection Prague Carlo IV har et lekkert spa med et stort basseng, badstue, dampbadstue og boblebad, og her kan du skjemme deg bort med herlige behandlinger. Ved bassenget i spaavdelingen arrangerer hotellet også morgenyoga og vil du trene mer, har de et treningsrom og muligheter for løperunder med lokal løpetrener.
NH Collection Prague Carlo IV består av to bygninger. I den mer moderne bygningen ligger dobbeltrommene som har en moderne og unik stil. Juniorsuitene ligger i den historiske bygningen og har klassisk stil med stor takhøyde og innredning fra 1800-tallet.
Vil du utforske Praha tar det ca. 15–20 minutter å gå til severdighetene Týnkirken og Karlsbroen.
Hotellet het tidligere Boscolo Prague.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby mot betaling

Øvrig informasjon

En liten sum trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 1890
Renovert 2017
2 bygning/er
6 etasje/r
152 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Praha, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

I Praha betaler hotellgjester skatter og avgifter på tilsammen 2 euro pr. person/natt. Dette gjelder for alle gjester i alderen 18–70 år. Avgiften betales når du kommer til hotellet.

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • Ligger i sentrum, ca. 10 minutters gange fra torget i gamlebyen
 • Luksushotell – perfekt for deg som vil feire noe spesielt
 • Treningsrom
 • Spa
4,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Mot betaling
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  100 m
 • Torget i gamlebyen
  1,4 km
 • Karlsbroen
  1,8 km
 • Prague Castle
  2,8 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.