Monastery Garden

Monastery Garden er et pittoresk hotell i en bygning fra 1200-tallet, i gotisk stil. Hotellet har rolig beliggenhet i en brosteinsbelagt gate i Prahas
gamleby.
Rommene er lyse og romantiske med fine innredningsdetaljer. Ved siden av hotellet ligger det berømte Anežský-klosteret og i gangavstand fra hotellet ligger det fine rådhustorget og
den livlige handlegaten Na Prikope. Monastery Garden ligger også i nærheten av kollektivtransport, noe som er praktisk og greit når du skal utforske de ulike bydelene i Praha. Hotellet har en hyggelig à la carte- restaurant, og når været tillater det kan du sitte utendørs og spise på den fine gårdsplassen.
For å få en ekstra komfortabel ferie, kan du bestille frokost på hotellet. Vil du slappe av, kan du bestille en behandling i hotellets spa. Monastery Garden passer for deg som vil bo komfortabelt med nærhet til alt det Praha har å by på.
Hotellet het tidligere Casa Marcello.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

En liten sum trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 1200-tallet
Renovert 2001
2 bygning/er
3 etasje/r
31 rom/leiligheter
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Praha, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

I Praha betaler hotellgjester skatter og avgifter på tilsammen 2 euro pr. person/natt. Dette gjelder for alle gjester i alderen 18–70 år. Avgiften betales når du kommer til hotellet.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Ligger sentralt i gamlebyen
 • Hyggelig gårdsplass
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
 • Spa
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Nei
 • Heis
  Nei
 • T-banestasjon
  350 m
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Nei
 • Torget i gamlebyen
  500 m
 • Karlsbroen
  1,1 km
 • Prague Castle
  1,7 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.