• passer for voksne

Sunprime Waterfront

 • 16-årsgrense
 • Ligger ved stranden
 • Ligger i nærheten av sentrum
fra15 690,—
Se tilgjengelige rom
skip links

Stort utvalg og rom på taket

Rett ved stranden og strandpromenaden i Playa de Palma, bare ti minutters kjøretur fra Palma by, ligger Sunprime Waterfront, et av våre mest populære hotell. På bassengområdet kan du nyte en fantastisk havutsikt, slappe av på en deilig solseng og ta en forfriskende dukkert i bassenget. Sunprime Waterfront tilbyr gode treningsmuligheter og er et sertifisert sportshotell, som innebærer at det har meget gode treningsforhold innen sportsgrener som svømming, løping, rulleski og sykling. Ønsker du litt ekstra luksus? Bestill en Prime Rooftop Suite på takterrassen, med panoramautsikt over havet.

Hotellfakta

 • Basseng
  2 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  300 m
 • Nærmeste strand/badested
  25 m
 • Minikiosk
  Ja
Fra hotellets herlige bassengområde har du fin utsikt over Middelhavet
Prime Rooftop Suite, 1 rom, stor terrasse med havutsikt
Sunprime
På våre egne Sunprime Hotels har vi skapt en avslappet atmosfære for voksne gjester som reiser uten barn.
 • 16-årsgrense
 • Ligger ved stranden
 • Ligger i nærheten av sentrum
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Sunprime Bike Station
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Direktebuss mellom flyplassen og hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines

Om hotellet

Sunprime Waterfront ligger rett ved stranden og den fine strandpromenaden i populære Playa de Palma. Nærmere bestemt i området Can Pastilla, som minner
om det gamle Mallorca, men med en moderne touch. Her er det en båthavn og mange hyggelige restauranter, barer og butikker. Fra hotellet tar det bare 10 minutter å reise inn til Palma by med
bil, og flyplassen ligger kun 15 minutter unna.
Bassengområdet på Sunprime Waterfront er noe utenom det vanlige. Du har en fantastisk utsikt over havet og kan slappe av i en herlig solseng og ta et forfriskende bad i bassenget. Foretrekker du salte bølger er det en liten strand med en badevik rett nedenfor hotellet, og går du et par hundre meter er det en større strand rett forbi den lille havnen.
I Sunprime Restaurant er maten nøye utvalgt og på vinlisten finner du både gamle og nye favoritter. Hvis du vil ha en ordentlig komfortabel ferie kan du bestille Sunprime All Inclusive eller en av våre andre rimelige måltidspakker i forkant av ferien. I loungen er det gode drinker, behagelig musikk og en avslappet stemning. WiFi er selvsagt inkludert her og på resten av hotellet.
Fitnessavdelingen vår har både treningsrom og gruppetrening med profesjonelle instruktører. Sjekk gjerne også ut vår Bike Station hvor vi leier ut kvalitetssykler fra Cannondale og tilbyr sykkeloppbevaring. Vi anbefaler også et besøk i spaet, som tilbyr alt fra pedikyr og massasje til "Luksus for én", en 90-minutters, luksuriøs spabehandling. Bestill gjerne allerede i dag, du kan kun bestille på forhånd og det er et begrenset antall plasser.
Ønsker du å gå en tur, er det ikke mer enn 6–7 kilometer inn til shopping og storbypuls i Palma. Og for deg som liker golf ligger det hele fire golfbaner i nærheten.
Internett
Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunprime
På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.
Vår service
Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på våre Sunprime Hotels har du tilgang til vår service i resepsjonen døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie.
Røykfritt hotell
Sunprime Waterfront er et røykfritt hotell. Det finnes et anvist røykeområde utenfor hotellområdet. Røykeforbudet gjelder på alle rom og balkonger, også for e-sigaretter.
Bevegelseshemmede
Det finnes ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.
Sesong
I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.
På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.
Forsesongen til sommeren 2023 varer frem til 8. april. Restauranten og treningsrommet har åpent hver dag. Spa- og Fitnessavdelingen holder stengt og åpner 8. april.
Øvrig
Resepsjon: Ja, åpen hele døgnet. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 på avreisedagen. AVIS-bilutleie, bordbestilling, veksling, klesvaskeservice, spa-bestilling, golfbaner m.m.
Vaskeriservice: Mot betaling.
Bygget: 1965
Renovert: 2011/2012
Aircondition: Ja, avhengig av lufttemperaturen.
Sentralvarme i for- og ettersesong.
191 rom og suiter
Etasjer: 8
Heis: Ja, 0.–6. etasje, trappeheis fra 0. etasje til -1 (maksvekt 225 kg)
Parkering: Ja, begrenset antall plasser. Det finnes ladestasjoner for elbiler.
Dyr på hotellet: Det er ikke tillatt med selskapshunder på hotellet. Kun førerhunder og assistansehunder aksepteres på visse områder av hotellet.
Hotellmanager
Nadal Horrach

Skatter & avgifter

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene på samme hotell:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.
Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.
Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Fra og med den 9. natten på samme hotell blir skatten halvert.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.

Rom og leiligheter

Sunprime Waterfront ligger, som navnet avslører, rett ved vannet og den fine strandpromenaden i Playa de Palma. Nærmere bestemt i Can Pastilla, en ferieby som minner om det gamle, genuine Mallorca - bare med en moderne touch.

Her kan du se hvor rom og suiter ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Les mer om hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

Når du bestiller Sunprime Joker lar du oss velge romtype ut ifra hva som er ledig på hotellet. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program. Romtypen får du vite først når du ankommer hotellet, og det kan skje at du må bytte rom i løpet av oppholdet. Rengjøring og badehåndkle er inkludert.

Classic Room

Dobbeltrom for 1–2 personer.

Junior Suite

Juniorsuiter med oppholdsrom og separat soverom.

Prime Lounge Suite

Koselige og pene suiter hvor du kan sitte utendørs og nyte deilige kvelder i behagelige loungemøbler.

Prime Rooftop Suite

Pene, hyggelige suiter med tilgang til en stor, deilig takterrasse. Perfekt for å nyte varme sommerkvelder.

Mat og drikke

Basseng og strand

Trening og aktiviteter

Spa

Beliggenhet og transport