• passer for voksne

Sunprime Palma Beach

Sunprime Palma Beach ligger ved stranden og strandpromenaden i Playa de Palma. Hvis du har lyst til å shoppe og kjenne storbypulsen tar det bare 10 minutter å kjøre med bil inn til Palma by. Flyplassen ligger kun 15 minutter unna.

På Sunprime Palma Beach kan du kose deg med deilige spabehandlinger, god mat og god vin. Du velger selv om du vil bo i rom eller suite, mange med flott utsikt fra balkongen.

I hotellets hovedbygning finner du resepsjon, spa, treningsrom og fitnessavdeling. Restauranten ligger på bakkeplan i en av sidebygningene. Stemningen i Sunprime Restaurant er like god som maten, og gjør den til et populært sted å spise selv for forbipasserende turister. Hvorfor ikke forhåndsbestille en av våre populære måltidspakker hjemmefra? Du skal jo på ferie.

Sunprime Palma Beach har et lite basseng med komfortable solsenger. For total avkobling kan du ta turen til Sunprime Spa som tilbyr alt fra klassisk pedikyr til dyptrensende ansiktsbehandlinger. Her kan du også bestille spapakker der du blir skjemt bort i opptil timer.

Liker du å trene? Da har du havnet på rett sted. Vi tilbyr nemlig gruppetrening med utdannede instruktører. Vil du trene på egen hånd er strandpromenaden perfekt for jogge- og sykkelturer. Er det golf som lokker deg er det ikke mindre enn fire golfbaner i nærheten og du kan enkelt bestille en av golfpakkene Ving tilbyr.

I gangavstand fra hotellet ligger landsbyen Can Pastilla som minner litt om gamle Mallorca, men med et moderne preg. Den har en båthavn og mange fine restauranter, barer og butikker.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

Hotellinformasjon

På hotellet egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres samt utfyllende informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Handikapvennlighet

Det finnes ramper på hotellet. Ingen av suitene er tilpasset bevegelseshemmede. Sidebygningen har ikke heis.

Sesong

I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.

På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.

I vintersesongen (23.2.–31.3.2019) er spaavdelingen stengt, og det er ingen timer ledet av instruktør på hotellet. Du kan imidlertid trene på egen hånd i treningsstudioet. Restauranten er åpen hver dag. Kveldsaktiviteter med dans eller livemusikk tilbys to kvelder i uken fra mars måned. Lexbergs sykkelutleie holder åpent.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid under Sunprime Environment.

Øvrig

Resepsjon: Åpen døgnet rundt. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. Avis-bilutleie, veksling, bordreservasjon, vaskeriservice, golfbaner m.m.

Bygget: 1971 Renovert: 2010/2011

97 rom og suiter, 10 etasjer i hovedbygningen, hhv. 4 og 5 etasjer i sidebygningene.

Heis: Ja, i hovedbygningen

Parkering: Nei

Hotellmanager

Malin Paradis

Skatter & avgifter

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker
 • Strandområde
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Kjøleskap på rommet
Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Heis
  Ja, delvis
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  400 m
 • Hovedsentrum
  9,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  25 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime Palma Beach ligger rett ved stranden og den fine strandpromenaden i Playa de Palma. Hotellet ligger bare 10 minutter med bil eller buss unna populære Palma by og passer perfekt for deg som gjerne vil ha mulighet til å shoppe og kjenne på storbypulsen.

Vil du vite hvor rommet eller suiten din ligger? Det kan du se
her.

Vil du vite hvor rommet eller suiten din ligger fra sommeren 2020? Det kan du se
her.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Classic Room

Fine, moderne dobbeltrom for 2 personer.

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Mat og drikke

På Sunprime Palma Beach & Spa spiser du frokost, lunsj og middag i Sunprime Restaurant. Her får du servert spennende og vellagede retter i en avslappet atmosfære. For ikke å snakke om alle de gode vinene du kan velge blant.

I restauranten har du fantastisk havutsikt fra flere bord. Mens du beundrer utsikten, spiser eller tar en drink kan du flere kvelder i uken høre levende musikk. Mer informasjon om utvalget vårt finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 13.00–16.00
Middag: 19.00–21.00

Pent antrekk. Restauranten er åpen for alle og har ingen aldersgrense.

Sunprime Kiosk

Sunprime Kiosk er hotellets egne lille kiosk hvor du får kjøpt godteri, snacks og kald drikke døgnet rundt.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra ett Sunprime-hotell til et annet.

Frokost

Hver morgen disker våre kokker opp med en populær og sunn frokostbuffé som du også kan forhåndsbestille. Her kan du velge mellom mange ulike sorter brød, bakverk, ost, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Her kan du også velge mellom flere forskjellige sorter juice og yoghurt med tilbehør. Kjøkkenet serverer også varmmat. Forhåndsbestilles før avreise.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. Med Sunprime Inclusive får du frokost hver dag og middag fem av sju dager. Serveres fra buffé.

Informasjon om åpningstider for restauranter og barer samt hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime Inclusive.

Basseng og strand

Bassengområdet er lite, men her finner du behagelige solsenger, parasoller og deilige basseng- og strandhåndklær. Vil du heller kjenne sand mellom tærne går du bare noen meter så ligger Middelhavet bokstavelig talt ved dine føtter.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 49 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Strand

Bare strandpromenaden ligger mellom hotellet og stranden. Ta gjerne med basseng- og strandhåndkleet fra hotellet til stranden. Solsenger og parasoller på stranden, mot betaling.

Trening og aktiviteter

Her har du tid. Og lyst. For når hjernen hviler kjenner du hva kroppen behøver. Du kan trene styrke, spille golf, svømme, sykle eller for eksempel trene Yoga og Crosstraining i grupper. Våre instruktører er utdannet av SATS, og du har gratis tilgang til treningsstudio og gruppetrening. Vi har også lett tilgjengelige golfbaner. Så velg det du liker best. Eller benytt sjansen til å prøve noe helt nytt.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta på våre populære treningstimer. Instruktørene våre er utdannet av SATS og leder blant annet Bootylicious, Senior Circuit og Crosstraining. Aktuelt treningsprogram finner du under "Trening og aktiviteter". Ingen gruppetimer januar–mars.

**Nyhet sommeren 2019! **Vil du utfordre deg selv i noe nytt kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Her har du mulighet til å prøve mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk.

Trening i bassenget

Velkommen ned i bassenget og til en av våre mest populære treningsaktiviteter: vanngymnastikk! Eller prøv nykomlingen Water Circuit, der du får testet styrken og kondisjonen din ved ulike stasjoner. Ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører får du oppleve en treningsøkt utenom det vanlige.

Treningsstudio

I fine treningslokaler kan du trene styrke på egen hånd. Treningsstudioet vårt er enkelt utstyrt med frivekter og noen apparater. Treningen er naturligvis helt gratis.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen

Sykkel

På Sunprime Palma Beach har du gode muligheter for sykling. Vi samarbeider med Lexberg og kan tilby sykkelutleie med et stort utvalg av sykler. Her finner du også sykkelgarasje, verksted med mekaniker og sykkelguide.

Les mer på Sykkelutleie på Sunprime.

Golf

For golfinteresserte finnes det fire golfbaner i nærheten; Son Antem West, Son Antem East, Golf Park Puntiro og Maioris. Ving tilbyr golfpakker på sju golfbaner i nærområdet og langs Palmabukten.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rett ved stranden. 400 meter til restauranter og lokalt sentrum, Can Pastilla. 9,5 km til Palma by. Buss fra flyplassen ca. 15 minutter (4 km). Busstransport er ikke inkludert, men kan bestilles før avreise. Nattelivet rundt hotellet er forstyrrende i sommermånedene.

Sunprime Palma Beach
Calle Pollacra 4
07610 Playa de Palma
Tel: +34 971 744 493/280
E-post (skriv på engelsk):
palmabeach@sunprime.net

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Thomas Cook Airlines

Sunprime Palma Beach tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Thomas Cook Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Har du også forhåndskjøpt transport (og flyr med Thomas Cook Airlines) får du dessuten direktebuss til og fra flyplassen.. Gjelder kun i sommersesongen.

Spa

I Sunprime Spa gir vi deg muligheten til avkobling og herlige behandlinger for hele kroppen. Vi tilbyr alt fra vippe- og øyebrynsfarging til klassisk massasje og spesialbehandlinger som Sunprime Deluxe, hvor du får litt over 3 timer med total velvære.
Mer informasjon kan du finne her eller på hotellets informasjonsside MySunprime.

Våre terapeuter er profesjonelle og vi tilbyr flere forskjellige spapakker som kan bestilles hjemmefra.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en Body Scrub eller kanskje en fot- og benmassasje?

Medium spapakke

50 min. F.eks. Classic Face – en dyptrensende aromatisk ansiktsbehandling, en Hot Oil-massasje eller en Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange, blant annet: Hot stone-massasje, topp til tå-behandlingen Sunprime Ritual og Facial Massage – ansiktsmassasje og farging av vipper og bryn.

Slik bestiller du!

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & Spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tidspunkt for behandlingen bestiller du på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,3/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 2550 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
93% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,3
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,7
Hotellpersonalet
4,5
Trivsel & stemning
4,4
Wifi
3,9
Mulighet for fred og ro
4,4
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 4/5

  "Fordi du fortjener det "

  Skal du bo på et hotell som oppfyller utsikt, beliggenhet og en behagelig rolig atmosfære, så velg Sunprime Palma Beach.Hotellet ser utrolig stort ut, men med bare 92 rom er det akkurat så "lite" at du ikke går i kø ved frokost etc. Resepsjonsmedarbeiderne er gull, hyggelige og flinke.Veldig fine rom, rene og store (vi hadde juniorsuite i 8 etg.). Maten er akkurat så god som den skal være, helt greit utvalg med hyggelig serveringspersonell.Å leie sykkel på Mallorca må man nesten gjøre, rett bak hotellet er nok stedets hyggeligste (og rimeligste) sykkelutleier. Besøke til Palma, må man jo også, vil man ikke sykle (vi snakker sykkelstier heeeele veien), er ekspressbussen rett bak hotellet en supereffektivt.Trenger du minimarket, så er den lille butikken (med pub) skrått over gaten stedet, veldig hyggelig betjening. Vi skal tilbake på samme hotell, og vet akkurat hvilket rom vi skal ha :-) Gleder oss.
 • 5/5

  "Hotellet som har det mest"

  Som sagt tidligere i undersøkelsen var alt veldig bra. Kunne vert litt større basseng.👍
 • 4/5

  "Anbefales"

  Fra og med 1. oktober ble air condition skrudd av på rommet, førte til at det var ubehagelig på rommet. Ellers var alt bra. Vi var på første ferie uten foreldre, og følte oss helt trygge i området. Det var veldig hyggelig langs strandpromenaden som ligger rett utenfor hotellet. Flinke vaskere (annet enn at gulvet på rommet ikke så ut til å bli vasket hele uken), hjelpsomme og hyggelige resepsjonister. Havutsikt fra solsengene og kjempegod frokost.
 • 5/5

  "Bra hotell, fin beliggenh"

  Meget fornøyd med at vi kunne sjekke inn for hjemreisen på hotellet, så vi slapp å stå i kø på flyplassen.Personalet i restauranten/frokostsalen kunne trenge et smilekurs.
 • 4/5

  "Super beliggenhet!"

  Hyggelig personale som også snakket norsk. Behjelpelig med bestilling av taxi, paraply, tips om restauranter og kollektivtilbud. Juniorsuite for to med havutsikt var ok i størrelse, med effektivt renhold og service. Nydelig havutsikt, også fra hotellets solsenger, med direkte utgang til strandpromenade og strand. Sykkelutleie i bakgården, god frokost. Fint å kombinere med storby, da det tok 10 min med buss inn til Palma by.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.