Se hotell (41)

  Reiser til Alcudia

  Alcudia er barnevennlig. Her finner du langgrunne strender og Vings eget familiehotell Sunwing Alcudia Beach.
  Alcudia består egentlig av tre ulike deler. I havnebyen Puerto de Alcudia ligger den fine havnen og byområdet med innholdsrike butikker, spennende barer og utmerkede restauranter av alle slag. Her er det ingen sak å tilbringe en herlig ettermiddag eller to, og det er mange som drar hit om kvelden for å oppleve folkelivet.
  Den opprinnelige gamle byen Alcudia med romerske aner ligger noen kilometer inn i landet, og har et sjarmerende lokalt marked og hyggelige restauranter rundt torget.
  Sist men ikke minst har vi Playa de Alcudia, den 14 kilometer lange stranden øst for Puerto de Alcudia. Langs stranden ligger det flere hotell på begge sider av hovedveien som følger kysten et stykke fra havet, og her og der ligger det små klynger med butikker og restauranter. Har du lyst til å se hvordan byen så ut i romertiden, kan du besøke Pollentias ruiner som ligger rett utenfor Alcudia.

  Barnevennlige hotell i Alcudia

  Den hvite, milelange sandstranden i Alcudia er Middelhavets strandkjendis. Noen av Mallorcas beste familiehotell ligger her, og har gjort Alcudiabukten til barnefamiliens favorittreisemål og ferieparadis.
  I Playa de Alcudia topper vi med familieparadis nummer én, vårt superpopulære Sunwing Alcudia Beach, rett ved den langgrunne, brede stranden. Her kan du bo i komfortable leiligheter for opptil åtte personer, du har flotte treningsmuligheter, spa og anledning til å bestille All Inclusive. Våre yngste gjester kan more seg med Lollo & Bernie, Lollo & Bernie-klubben og massevis av aktiviteter.
  I Alcudia tilbyr vi også flere Family Garden-hotell som er perfekt for barnefamilier. Zafiro Palace Alcudia er veldig godt likt og passer for deg som stiller høye krav. Her kan du få det lille ekstra i ferien, og velge å ha både takterrasse og boblebad. Eller hvorfor ikke velge leilighet eller rom med direkte utgang til bassenget fra terrassen?
  VIl du bo nærmere stranden skal du ta en titt på Zafiro Bahia, eller hvis barna vil bo i nærheten av Lollo & Bernie skal du vurdere Seaclub Mediterranean Resort som ligger bare en kort taxitur fra Puerto de Alcudia.

  Sunprime Pollensa Bay

  Nå har vi åpnet dørene til vårt nye Sunprime Pollensa Bay. Hotellet ligger vakkert til, bare et steinkast fra stranden i Pollensa Bay og med kort gangavstand til Alcudias sjarmerende gamleby. Hotellet har naturligvis de samme fasilitetene som våre øvrige Sunprime-hotell: flotte rom og suiter, deilig mat, rolig bassengområde og 16-årsgrense.

  Playa de Alcudia

  Stranden er nok den største grunnen til at så mange velger Alcudia. I nesten 15 kilometer strekker den seg østover fra havnen hele veien bort til Cala de s'Aigua Dolca. Nærmest Alcudia er den bredest og mest langgrunn, og den blir smalere jo lenger bort fra Alcudia man kommer. Om du ønsker litt mer dramatiske badeomgivelser ligger det flere klippestrender og bukter ute på Formentor-halvøya. Hit kommer du lettest med en av de mange badebåtene som går fra havnen i Puerto de Alcudia.
  Nyttige tips
  • Sunwing Family Resorts
  • Sunprime Hotels
  • Family Garden med Lollo & Bernie
  • Kilometerlange sandstrender
  • All Inclusive
  • Barnevennlige strender
  • Gode restauranter
  Filtrer og søk hotell

  Våre gjesters vurdering Alcudia

  REISEFORSLAG TIL Alcudia

  Sunprime Pollensa Bay
  Sunprime
  • Passer for voksne
  Sunprime Pollensa Bay
  Alcudia, Mallorca, Spania
  • Fly + del i Dobbeltrom med balkong, uten utsikt
  • 1 uke
  • Avreise 26 apr 2024 fra Stavanger
  Fly + hotell, 1 uke
  26 apr 2024 fra Stavanger
  Sunwing Alcudia Beach
  Sunwing
  • Barnevennlig
  Sunwing Alcudia Beach
  Alcudia, Mallorca, Spania
  • Fly + del i 2-romsleilighet med balkong
  • 1 uke
  • Avreise 13 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen
  Fly + hotell, 1 uke
  13 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen
  Zafiro Bahia
  Family Garden
  • Barnevennlig
  Zafiro Bahia
  Alcudia, Mallorca, Spania
  • Fly + del i 2-romsleilighet
  • 1 uke
  • Avreise 26 apr 2024 fra Bergen
  Fly + hotell, 1 uke
  26 apr 2024 fra Bergen

  300,- i rabatt på leiebil med AVIS

  Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
  Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

  Finn reise til Alcudia
  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.