Utflukter, Alcudia

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Vi gjør oppmerksom på at utfluktsprogrammet til og med sommeren 2021 er redusert, og at enkelte aktiviteter kan bli endret på kort varsel pga. koronasituasjonen. Eksempelvis kan det bli påbudt med munnbind eller at et restaurantbesøk bli byttet ut med medbrakt matpakke som deltakerne får med seg på utflukten. Les mer på reisemålets lokale https://mydestination.ving.no

.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Klassisk grottetur – kan bestilles hjemmefra

Klassisk grottetur – kan bestilles hjemmefra

I løpet av denne heldagsutflukten med buss får du oppleve Hamsgrottene og den gamle håndverksbyen Manacor, som er kjent for sin produksjon av Majorica-perler. Entré til Cuevas/Hamsgrottene inkludert. Mat og drikke er ikke inkludert.

Les mer Skjul

Underjordisk mystikk, Majoricaperler og blomstrende lokalmarked! Vi får også smake på noen av øyas klassiske likører.

Dagen begynner med et stopp i butikken 'Majorica' som selger de kjente majoricaperlene – en av de fineste, kunstige fremstilte perletypene i verden. Her får vi se hvordan perlene fremstilles av glass og fiskeskjell.

Deretter går turen til Hamsgrottene som ble oppdaget i 1905. Vi smyger oss ned i mørket, forbi mystiske huler og enorme grotter. Det blir ekko når vanndråpene langsomt faller ned på glinsende stalagmitter. I taket kan vi se stalaktitter som danner… ja, hva? De særegne formasjonene setter fantasien i gang!

Lengst ned i grottene er det en underjordisk innsjø, Venice-innsjøen. Her stopper vi opp og får høre en vakker og stemningsfull konsert. Lyset slukkes og mellom klippene glir en opplyst båt stille frem.

Vi avslutter dagen med et besøk på en keramikkfabrikk og en likørfabrikk der vi får prøvesmake mange forskjellige likører. Pass på å benytte sjansen til å smake på øyas egen likør, palo, og øygruppens spesielle urtelikør, hierbas.

Utflukten går i perioden mai-september.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt.

Mat og drikke:
Lunsj og drikke er ikke inkludert. Lunsj kan kjøpes på Sa Gruta Restaurant, der vi gjør et stopp på ca. én time.

Inkludert:
Inngang til Cuevas Hams/grottene er inkludert.

Lurt å ta med:
Varm jakke og gode sko. Vannflaske og kamera.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 08.00–17.00

Guide:
Skandinavisk guide

Øvrig:
Det er mange trapper og nivåforskjeller i grottene. Det kan være glatt på grunn av vann som drypper fra taket. Bevegelseshemmede må kontakte Vings reiseleder for rådføring før bestilling. Rekkefølgen på attraksjonene kan variere fra gang til gang.

Rancho Grande

Rancho Grande

Vær cowboy for en kveld! Vi rir ut på den mallorkinske prærien og avslutter med barbeque, sangria og line dance.

Les mer Skjul

Bli med til Rancho Grande og vær cowboy for en kveld! Gården ligger vakkert til i Son Serra de Marina, en sjarmerende by ca. 20 minutter fra Alcudia.

I den gylne solnedgangen rir vi ut i det storslagne landskapet på den mallorkinske prærien, før vi tar en velfortjent pause midt i den vakre naturen.

Deltakerne deles inn i ulike ridegrupper: turbo, miniturbo og automatisk. Rancho Grandes cowboyer sørger for at du kommer i riktig gruppe. Du trenger ikke å ri på denne utflukten om du ikke vil, du kan også være med i prærievognen Sangriaekspressen.

Tilbake på ranchen børster vi av oss støvet og tar oss en forfriskning mens grillene tennes. Vi slår oss ned ved langbord og nyter det nygrillede kjøttet, aioli, salat og brød med sangria eller mineralvann ved siden av. Alle trøtte muskler våkner til liv igjen når det senere blir line dance under stjernehimmelen. Dette er en festlig utflukt for både store og små.

Utflukten arrangeres i perioden mai-oktober. Kontakt oss for eksakte datoer.

Mat og drikke:
Middag, sangria og vann er inkludert i prisen.

Tid:
Kveldsutflukt, ca. kl. 17.00–22.00.

Guide:
Utflukten er på egen hånd, uten guide.

Klær:
Komfortable klær og sko.

Lurt å ta med:
Kamera og en varm genser til kveldsbruk.

Øvrig:
Det er to ulike typer billetter. Vil du ikke ri, kjøper du billetten "Sangriaekspressen" og blir med på utflukten i hestetrukket vogn.
De som vil ri kjøper billetten med inkludert hesteridning (68 euro for voksne og 48 euro for barn).

Valldemossa og Sóller – kan bestilles hjemmefra

Valldemossa og Sóller – kan bestilles hjemmefra

Besøk to av Mallorcas mest stemningsfulle byer, Valldemossa og Sóller. En heldagsutflukt med buss hvor du opplever natur, kultur og historie. Måltider og drikke er ikke inkludert.

Les mer Skjul

I fjellkjeden Serra de Tramuntana er det en veldig grønn og frodig dal. Der, 400 meter over havet, ligger den mallorkansk landsbyen Valldemossa. Stedet er blitt berømt mye takket være komponisten Frédéric Chopin som tilbragte en kald og regnfull vinter her.

Når vi nærmer oss Valldemossa fra sør blir vi møtt av en fantastisk utsikt over landsbyen, der de tradisjonelle husene klamrer seg fast til hverandre. Etter en rolig spasertur mellom vakre hus og praktfull vegetasjon langs de brosteinslagte gatene får du tid til å se deg rundt på egen hånd. Nyt en kopp kaffe på torget eller gå en tur den gamle bykjernen.

Deretter kjører bussen gjennom gamle olivenlunder langs kysten med utsikt mot fjellene på den ene siden og det blå Middelhavet på den andre.

Turen går så videre mot den franskinspirerte byen Sóller. Der går vi om bord i en av de koselige trikkene som tar oss videre ned til havnebyen Puerto de Soller. På veien gjennom dalen passerer vi en del av sitrushagene som har gjort Sóller så berømt.

Dette er en tur for den kresne Mallorcareisende.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt.

Mat og drikke:
Lunsj og drikke er ikke inkludert.

Entré:
Billett til trikketuren er inkludert.

Lurt å ta med:
Varm genser/jakke og gode sko, vannflaske og kamera. I visse perioder kan det være kjølig i Valldemossa, ta derfor med deg en varm genser eller jakke.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 09.00–17.00.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Øvrig:
Kort spasertur i Valldemossa og litt lengre i Sóller. Personer med bevegelsesvanskeligheter må kontakte Vings reiseleder før bestilling. Turen går fra april til september, ta kontakt med oss for eksakte datoer.

En dag på havet

En dag på havet

En naturopplevelse til havs! Enkel lunsj om bord er inkludert.

Les mer Skjul

Hva er vel deiligere enn en dag på havet? Bli med katamaranen Anacaona og besetningen ut på en fantastisk naturopplevelse ved Mallorcas nordvestlige kyst.

Utflukten går fra havnen i Alcudia og deretter videre langs den nordvestlige kysten og opp mot Pollensa der vi har de mektige fjellene på én side og det blå havet på den andre.

Vi gjør et stopp ved Coll Baix-strander for å snorkle i det klare havet. Stopp nummer to blir i Pollensabukten, her blir det også muligheter for å ta seg en dukkert. De som vil kan også padle en tur med kajakk mens besetningen forbereder dagens lunsj.

Mat og drikke:
Enkel lunsj er inkludert. Drikke kan kjøpes om bord.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 09.30–16.00.

Guide:
Engelsktalende guide.

Lurt å ta med:
Badetøy og solkrem

Øvrig:
Snorkleutstyr kan lånes.

Vi forbeholder oss retten til å endre reiserute avhengig av været.

Alcudia Sea Explorer

Alcudia Sea Explorer

Gå ikke glipp av denne sjansen til å få oppleve Mallorcas vakre natur med båt! Du kan velge mellom to ulike turer.

Les mer Skjul

Du kan bli med på en firetimers utflukt med speedbåt fra havnen i Alcudia. Ruten bestemmes av vær og vind, men en ting er sikkert: det blir mange herlige opplevelser og spennende stopp i løpet av dagen. Vi passerer dramatiske landskap, og stopper blant annet for å bade og snorkle i en hyggelig vik underveis. Det er flere avganger daglig. Ikke glem badetøy, håndkle, solhatt og solkrem!

Delfintur – Vi starter tidlig om morgenen fra den søvnige havnen i Alcudia med solen som går opp i periferien. Målet på denne turen er å se delfiner samtidig som vi ferdes i det dramatiske kystlandskapet. Forskjellen fra å være på en stor båt er at vi kommer nærmere vannet, og ser vi delfiner er det ikke mulig å komme nærmere enn dette.

Tidlig start rundt 06.30, turen tar 2–3 timer.

Mat og drikke:
Ikke inkludert.

Tider:
Hør med Vings reiseledere for mer info om dette.

Guide:
Ingen guider er med turen. Kapteinen er engelsktalende.

Øvrig:
Alcudia Sea Explorer har spesialisert seg på utflukter med mindre båter. Det gjør det lett å besøke øyas mer bortgjemte områder. Båtene tar maks 12 personer. Det kan forekomme endringer i begge utfluktene p.g.a. vær og andre lokale forhold.

Palma og shopping – kan bestilles hjemmefra

Palma og shopping – kan bestilles hjemmefra

Heldagsutflukt til herlige Palma med bra shopping og masse severdigheter. Måltider og drikke er ikke inkludert.

Les mer Skjul

Hva ville en ferie på Mallorca vært uten et besøk i hovedstaden Palma? Kanskje tilhører havnepromenaden i Palma en av de vakreste i Middelhavet! Målet for dagen er en byvandring i sentrum av Palma. Etterpå er det mer enn nok tid til å utforske Palma på egen hånd.

Shoppingmulighetene er uendelige. Her finner du krydderboder, skobutikker, butikker som selger kunsthåndverk, butikker med de siste nyhetene innen mote, de kjente spanske butikkene Zara og Mango og mye mer. Fra småbutikkene på Via Sindicato og Jaime II er det ikke langt til den elegante shoppinggaten Jaime III eller til Avenida d' Alexandre Rossello og varehuset El Corte Inglés.

For de som ønsker det er det satt av tid til et besøk i den berømte, gotiske katedralen La Seu.

Med introduksjon av guiden, etterfulgt av nesten fem timer på egen hånd, vil du få førstehånds kjennskap til denne spennende byen.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt reise.

Mat og drikke:
Ikke inkludert.

Entré:
Inngangsbillett til katedralen (ca. 6 euro) er ikke inkludert.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 09.00–17.00.

Guide:
Engelsktalende guide.

Lurt å ta med:
Gode sko, behagelige klær, kamera.

Fottur og vin – kan bestilles hjemmefra

Fottur og vin – kan bestilles hjemmefra

Fottur og vin byr på en middels krevende fottur i de dramatiske Tramuntana-fjellene som rundes av med en mallorkansk piknik og vinsmaking.

Les mer Skjul

Vi starter ved vingården, går gjennom en forlatt frukthage og fortsetter i mer dramatisk natur der vi av og til klatrer mellom store steinblokker og klipper. Etter en stund får vi se Bec d'Oca, klippeformasjonen som har fått kallenavnet «andenebbet». Der følger vi en urgammel sti ned mot den forlatte gården Rafal d'Ariant. Etter at vi har passert den kommer vi fram til et punkt ovenfor Cove de l'Arena med strålende utsikt over klippene ut mot havet. Vi går deretter tilbake til Rafal d'Ariant der vi følger en dal mot Torrent de Mortix og følger den stenete elvebredden til vi kommer opp til toppen av dalen. Her kommer vi ut på en gangsti som leder oss tilbake til vingården og dagens andre høydepunkt: Mortitx vingård og vinsmaking,

Vingården ligger ca. 400 meter over havet og har ideelle forhold for vindyrking. Her dyrkes både den populære druen Malvasia og andre typer som Syrah, Merlot og Cabernet Sauvignon. De produserer også en spesiell type dessertvin av frosne Uva-druer. Vi smaker på disse og serveres en tradisjonell mallorkansk Pamboli sammen med gode kaker før vi vender tilbake til hotellet.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille før du reiser, enten samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side".

Inkludert i prisen:
Transport, Pamboli (mallorkansk snacks), vinsmaking (3 viner) og kaker.

Lurt å ta med:
Solkrem, vannflaske, kamera, langermet genser tidlig og sent i sesongen.

Antrekk:
Solhatt, gode sko.

Guide:
Engelskstalende guide.

Tid:
Heldagsutflukt: 10.00–16.00.

Øvrig:
Endringer i programmet kan forekomme p.g.a. vær og lokale forhold.

Båt- og fottur – kan bestilles hjemmefra

Båt- og fottur – kan bestilles hjemmefra

Opplev mer av vakre Mallorca, både til havs og til fots. Lunsj med drikke inkludert.

Les mer Skjul

Dette er en halvdagssutflukt som starter i Puerto Pollença, der vi går om bord i en liten, sjarmerende fiskebåt. Sammen med kapteinen og den engelsktalende guiden seiler bi mot nordøst, til Playa de Formentor. Vi hopper i land på en brygge der, og der begynner også fotturen.

Vi går nordover, langs en sjarmerende skogsti i skyggen av trærne. Vi går forbi Formentor-halvøyas eneste vingård, som er flere hundre år gammel og også dyrker oliventrær. Neste stopp er Cala Figuera, en postkortvakker vik på nordkysten. Har du lyst får du anledning til å ta en dukkert her, og du kan knipse fine bilder og nyte utsikten.

Den ca. 5 kilometer lange fotturen avslutter vi ved Cala Murta, nok en rolig og koselig vik. Her hentes vi av en båten, og nå er det på tide med litt velfortjent av avslapning. Vi bys på mat og drikke, og kan ta et avkjølende bad i forfriskende, blått hav. Etter en stund drar vi tilbake til Puerto Pollença, og på hjemveien får vi se fjellkjeden Tramontana fra sin beste vinkel.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille hjemmefra før du reiser. Enten samtidig som du bestiller reisen eller på Min side.

Mat og drikke:
Lunsj og drikke om bord er inkludert.

Tid:
Ca. kl. 10.00-14.00.

Guide:
Engelsktalende guide.

Lurt å ta med:
Gode sko til fotturen, kamera, badetøy, håndkle og solkrem.

Anbefalt antrekk:
Behagelige klær og sko.

Vær oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å endre reiseruten ved dårlig vær

Son Amar

Son Amar

En festlig kveld med underholdning i verdensklasse venter på legendariske Son Amar!

Les mer Skjul

Den ærverdige herregården Son Amar har helt siden 1963 vært kjent for sine populære og spektakulære kveldsshow. Hit kommer kjente artister fra alle verdenshjørner og gir de besøkende uforglemmelige opplevelser.

Årets magiske show byr på en spektakulær blanding av ulike stilarter og kulturer fra øst og vest. Opplev internasjonal dans og musikk, hårreisende akrobatikk, herlige komiske innslag, et hett flamencoshow i verdensklasse og mye, mye mer.

Vi tilbyr et billettalternativ med transport "GOLD" fra de fleste reisemålene våre.

Mat og drikke:
3-retters middag og drikke til maten er inkludert.

Tid:
Avreise fra hotellene ca. 17.30–18.30. På Son Amar ca. 19.00–00.00

Guide:
Engelsktalende guide.

Valldemossa og Soller – med Purowool – kan bestilles hjemmefra

Valldemossa og Soller – med Purowool – kan bestilles hjemmefra

Bli med til noen av Mallorcas virkelige høydepunkter! Hos Purowool får du også en trivelig presentasjon og frokost før utflukten – alt til lavere pris!

Les mer Skjul

Bli med til noen av Mallorcas virkelige høydepunkter! Hos Purowool får du også en trivelig presentasjon og frokost før utflukten – alt til lavere pris enn ellers.

I fjellkjeden Serra de Tramuntana finnes det en veldig grønn og frodig dal. Der, 400 meter over havet, ligger den mallorkanske landsbyen Valldemossa. Stedet er blitt berømt mye takket være komponisten Frédéric Chopin som tilbragte en kald og regnfull vinter sammen her.

Når vi nærmer oss Valldemossa fra sør blir vi møtt av en fantastisk utsikt over landsbyen, der de tradisjonelle husene klamrer seg fast til hverandre. Etter en rolig spasertur mellom vakre hus og praktfull vegetasjon langs de brosteinsbelagte gatene får du tid til å se deg rundt på egen hånd. Nyt en kopp kaffe på torget eller utforsk den gamle bykjernen.

Deretter kjører bussen gjennom gamle olivenlunder langs kysten med utsikt mot fjellene på den ene siden og det blå Middelhavet på den andre. Turen går så videre mot den franskinspirerte byen Sóller. Der går vi om bord i en av de koselige trikkevognene som tar oss videre ned til havnebyen Puerto de Soller. På veien gjennom dalen passerer vi en del av sitrushagene som har gjort Sóller så berømt. Dette er en tur for den kresne Mallorcafarer!

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille allerede før du reiser, enten samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" hvis du allerede har bestilt.

Mat og drikke:
Lunsj og drikke er ikke inkludert.

Entré:
Billett til trikk er inkludert.

Kjekt å ha med:
Gode sko, vannflaske og kamera. I visse perioder kan det være kjølig i Valldemossa, ta derfor med deg en varm genser eller jakke.

Tid:
Heldagsutflukt (ca. kl. 09.00–17.00).

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Øvrig:
Ving har i mange år hatt et unikt samarbeid med Purowool. Velger man denne utflukten blir man hentet før den ordinære utfluktens start for en trivelig og underholdende presentasjon hos Purowool om helse, søvn og deres produkter. Frokost er inkludert.

Det blir en kort spasertur i Valldemossa og en litt lengre i Sóller. Personer med bevegelsesvanskeligheter må kontakte Vings reiseleder før bestilling. Turen går fra april til september, ta kontakt med oss for eksakte datoer.

Soloppgang og delfiner

Soloppgang og delfiner

Opplev den fantastiske soloppgangen på Mallorcas nordligste punkt og få muligheten til å se delfiner svømme fritt i det krystallklare vannet. Enkel frokost inkludert.

Les mer Skjul

Opplev den fantastiske soloppgangen på Mallorcas nordligste punkt og få muligheten til å se delfiner svømme fritt i det krystallklare vannet.

Vi begynner dagen før soloppgang og seiler langs kysten til den nordlige delen av øya mens solen langsomt stiger opp i horisonten. Her får du muligheten til å se mer av Mallorcas flotte kystlandskap samtidig som vi setter kursen ut mot havet hvor delfinene holder til.

På turen vil det være mulighet for å ta noen fantastiske bilder til havs mens delfinene svømmer rundt båten.

Mat og drikke:
Enkel frokost er inkludert i prisen.

Lurt å ha med:
Kamera, solkrem, genser og lommepenger

Tid:
Halvdagsutflukt, ca. kl. 06.00–10.00.

Guide:
Engelsktalende guide.

Antrekk:
Komfortable klær.

Dykking/snorkling

Dykking/snorkling

Dykking er en spennende og morsom aktivitet – opplev en helt annerledes og magisk verden under havoverflaten.

Les mer Skjul

Har du noen gang vurdert å prøve dykking? Hvis svaret er ja, men du ikke vil ta et langt kurs, har du nå sjansen via vår partner Mallorca Diving. Med dem kan du prøve denne fantastiske aktiviteten som tar deg med til en helt annen verden. Mallorca Divings instruktører introduserer og lærer deg opp på en sikker måte sånn at du kan nyte den første dykkeopplevelsen din.

Hvis du føler at snorkling passer bedre for deg kan du bli med på Mallorca Divings snorkleutflukt som tar deg med motorbåt til vakre steder der vi tar på oss utstyret og svømmer av gårde for å oppdage steinformasjoner, grotter, viker og spennende skapninger under vann.

I begge utfluktene er all transport med båt, dykke- og snorkleustyr og sertifiserte instruktører inkludert.

Mat og drikke:
På begge utfluktene er vann og lett snacks inkludert.

Guide:
Engelsktalende instruktører.

Tid:
Halvdagsutflukt, ca. kl. 19.00-12.30.

Lurt å ta med:
Håndkle, badetøy og solkrem.

Øvrig:
Endringer i programmet kan forekomme p.g.a. vær og lokale forhold.
Dykking: 95 euro. Snorkling: 45 euro.

Mallorca – en øy full av kontraster – kan bestilles hjemmefra

Mallorca – en øy full av kontraster – kan bestilles hjemmefra

Bli med på denne utflukten og opplev Mallorcas spennende kontraster! Du får oppleve det lokale hverdagslivet, den fantastiske naturen og ikke minst – øyas gode vin og delikate tapas! Tapas, vinsmaking og inngangsavgiften til klosteret Santuari de Lluc er inkludert i prisen.

Les mer Skjul

Dagens første stopp er Mallorcas største marked, som ligger i øyas tredje største by: Inca. Her samles lokalbefolkningen for å handle ferske grønnsaker, nybakte kaker, kjøkkenutstyr, smykker og moderne elektronikk, og de reiser hit fra hele øya. Du får ca. halvannen time til å utforske markedet på egenhånd. Kanskje du finner en suvenir eller to du kan kjøpe med hjem?

Fra Inca begir vi oss over 1000 meter opp i den fantastiske fjellkjeden Sierra de Tramontana. Området er kjent for sine fine veier som passer perfekt for både fotturer og sykling, men det er selvfølgelig den fantastiske utsikten og naturen som har gjort fjellkjeden verdenskjent.

Vi stopper i LLuc, som regnes som Mallorcas helligste sted. Der besøker vi et kloster som fungerer både som severdighet, kirke, hotell og fritidssted. Vi får et innblikk i hvordan en spansk gudstjeneste foregår, og får også høre barnekoret Blauet synge. Deretter får du tid til å se deg rundt i byen på egenhånd. Du kan besøke museet, se en historisk kortfilm på kinoen eller la deg fascinere av den botaniske hagen. Eller bare slappe av med en kopp kaffe i skyggen, om du helst vil det.

Siste stopp er vingården Mortrix, der vi får en omvisning og lærer om vin, druer og produksjonen. Denne vingården er spesiell ettersom den ligger 1000 moh. og er dekket av snø i kortere perioder om vinteren. Det betyr at været for kaldt for insekter og småkryp, og ingen bekjempelsesmidler er nødvendig – og vinen som produseres her er derfor 100 % økologisk. Vi får smake på vingårdens tre mest populære viner: en rød, en hvit og en rosé. I tillegg serveres en ekte mallorkansk tapasmiddag basert på øyas spesialiteter.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du allerede har bestilt.

Mat og drikke:
Lunsj (tapas og vin) er inkludert.

Entré:
Inngangsbillett til klosteret Santuari de Lluc er inkludert.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 09.00–17.00.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Lurt å ta med:
Kamera, penger og en genser (det kan være kaldt i høyden).

Øvrig:
Personer med bevegelsesvanskeligheter bør rådføre seg med en av Vings reiseledere før bestilling. Bakken ned til vingården er ujevn og kan være vanskelig å gå i.

Utfordringen – aktiv på Mallorca

Utfordringen – aktiv på Mallorca

Landskapet lengst nord på Mallorca rommer akkurat det som skal til for å gjennomføre «Utfordringen». Til lands, til vanns og delvis i luften – «Utfordringen» krever det meste av deltakerne! Målet er å komme seg gjennom det ville og severdige landskapet mens man løser oppgaver underveis. Den som løser alle oppgavene og gjennomfører den hektiske sluttfasen med stil, står igjen med den ultimate gevinst.

Les mer Skjul

«Utfordringen» er lagt opp som et terrengløp hvor deltakerne har flere kjøretøy og utstyr til rådighet. Noen etapper foregår med jeep, andre til fots. Flere deler av «Utfordringen» foregår på havet, hvor det deltakerne snorkler, padler i kajakk og hopper i vannet fra klipper.

Gjennom en opplevelse som denne får deltakerne oppleve mye action, og ikke minst flyttet en del grenser.

Hver etappe i «Utfordringen» er en brikke som skal på plass i eventyret. For hver oppgave som skal løses får du garantert nye og annerledes ferieminner å ta med deg hjem!

Kort fortalt handler «Utfordringen» om å oppleve en bit av Mallorca på en helt spesiell måte, hvor kroppen aktiveres og du får teste deg på litt grensesprengende utfordringer. Målet er ganske enkelt: Gjennomfør aktivitetene og stå igjen med skatten som belønning.

Er du klar for å teste dine evner i et actionpreget eventyr til vanns og på land? Da er «Utfordringen» noe for deg!

Mat og drikke:
Müslibarer og vann er tilgjengelig hele dagen. Ved slutten av utflukten serveres det en mindre anretning av tapas.

Tidspunkt:
Halvdagsutflukt, ca. 3,5 timers varighet ekskl. transport t/r startstedet.

Guide:
Engelsktalende guide.

Husk å ta med:
Badetøy, solkrem, håndkle. Arrangøren låner ut redningsvester, badesko, hjelmer og våtdrakter.

Øvrig:
Verdigjenstander kan låses inn mens utflukten pågår. Arrangøren låner ut GoPro-kameraer og sørger for at alle deltakere får både bilder og film fra dagens oppgaver.
Deltakerne må kunne svømme. «Utfordringen» passer alle uansett nivå.