Bilder fra Alcudia

Stranden nedenfor Sunwing Alcudia Beach

Sunwing Alcudia Beach

Stranden nedenfor Sunwing Alcudia Beach

Bernie og hans venn Lollo finner du på Sunwing Alcudia Beach

Sunprime Pollensa Bay

Platja de Sa Font de Sant Joan, ca. 15–20 min. fra Sunprime Pollensa Bay

Gamlebyen i Alcudia

Strandpromenaden i Alcudia

Stranden nedenfor Sunwing Alcudia Beach

Havnen i Alcudia

Alcudias gamle bydel

Havnen i Alcudia

Stranden nedenfor Sunwing Alcudia Beach

Kveldsstemning i Alcudias gamleby

Stranden nedenfor Sunprime Pollensa Bay

Gamlebyen i Alcudia

Stranden nedenfor Sunwing Alcudia Beach

Platja de Sa Font de Sant Joan ligger ca.15-20 min. fra Sunprime Pollensa Bay

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.