Se hotell (1)

Reiser til Sesimbra

Velkommen til vakre Costa Azul og sjarmerende Sesimbra med sine berømte fiskerestauranter og fine strender.
Sesimbra er en livlig liten fiskerlandsby som i senere tid har vokst til å bli et attraktivt turiststed. Gode fiske- og skalldyrrestauranter, fine golfbaner og vakre strender lokker mange til området, men her finner du også flere historiske kirker, et slott fra 1100-tallet og nasjonalparken Arrabida.

Maleriske smug og rolig stemning

Sesimbra ligger på sørkysten ved hellingen opp mot nasjonalparken Serra da Arrábida. Her slynger de herlige smugene seg oppover fra strandpromenaden mot fjellsiden, og det er tett i tett med butikker, barer og restauranter. Fisk- og skalldyr dominerer menyene, og får du ikke nok av havets delikatesser, bør du besøke fiskeauksjonen nede på havnen. Utelivet i Sesimbra er fortsatt folkelig og avslappet, til tross for at byen blir et stadig mer populært feriested.

Fine strender og bra golfbaner

Kyststripen består av et 13 kilometer langt belte av sandstrender, og det er lett å finne sin favoritt! Kanskje gjør du som portugiserne, og faller for Caparica, en lang, herlig strand med fin sand. Liker du vannsport, er kysten og lagunene ved Melides og Albufeira perfekte. Det ligger også flere gode golfbaner i området, blant annet den flotte Aroeira.

Lisboa

Den korte veien til Lisboa er ytterligere en av Sesimbras fordeler. Lisboa oppviser alle de vanlige tegnene på en hovedstad i utvikling; fra spenstig arkitektur og utsikt mot havet til store trafikkproblemer. Restaurantlivet holder fortsatt et rimelig nivå, og utelivet pågår til ut i de små timer. Om du snubler over riktig strøk av byen vil du oppdage gater hvor det råder en gammeldags stemning med et snev av det litt finere liv, med stilige, gamle kafeer og barer, frisørsalonger og skopussere på hjørnet.

Våre gjesters vurdering Sesimbra

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Sesimbra