Se hotell (1)

Reiser til Sesimbra

Velkommen til vakre Costa Azul og sjarmerende Sesimbra med sine berømte fiskerestauranter og fine strender.
Sesimbra er en livlig liten fiskerlandsby som i senere tid har vokst til å bli et attraktivt turiststed. Gode fiske- og skalldyrrestauranter, fine golfbaner og vakre strender lokker mange til området, men her finner du også flere historiske kirker, et slott fra 1100-tallet og nasjonalparken Arrabida.

Maleriske smug og rolig stemning

Sesimbra ligger på sørkysten ved hellingen opp mot nasjonalparken Serra da Arrábida. Her slynger de herlige smugene seg oppover fra strandpromenaden mot fjellsiden, og det er tett i tett med butikker, barer og restauranter. Fisk- og skalldyr dominerer menyene, og får du ikke nok av havets delikatesser, bør du besøke fiskeauksjonen nede på havnen. Utelivet i Sesimbra er fortsatt folkelig og avslappet, til tross for at byen blir et stadig mer populært feriested.

Fine strender og bra golfbaner

Kyststripen består av et 13 kilometer langt belte av sandstrender, og det er lett å finne sin favoritt! Kanskje gjør du som portugiserne, og faller for Caparica, en lang, herlig strand med fin sand. Liker du vannsport, er kysten og lagunene ved Melides og Albufeira perfekte. Det ligger også flere gode golfbaner i området, blant annet den flotte Aroeira.

Lisboa

Den korte veien til Lisboa er ytterligere en av Sesimbras fordeler. Lisboa oppviser alle de vanlige tegnene på en hovedstad i utvikling; fra spenstig arkitektur og utsikt mot havet til store trafikkproblemer. Restaurantlivet holder fortsatt et rimelig nivå, og utelivet pågår til ut i de små timer. Om du snubler over riktig strøk av byen vil du oppdage gater hvor det råder en gammeldags stemning med et snev av det litt finere liv, med stilige, gamle kafeer og barer, frisørsalonger og skopussere på hjørnet.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Sesimbra

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Lisboa-området på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

I landet du skal besøke finnes det nasjonale lover, og det kan også finnes lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå ubehagelige overraskelser på reisen, anbefaler vi deg å lese mer på landets ambassades hjemmeside og lese UDs informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Euro (EUR).
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 volt.

Språk

Portugisisk

Øvrig informasjon

Vi tar forbehold om endringer i program, priser etc.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr reiser til Sesimbra året rundt med rutefly.

Flyet lander på Lisboa flyplass.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen utenfor Lisboa til Sesimbra er ca. en time (ca. 45 km) avhengig av trafikken.
Vær
 • januar
14°8°
5
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • februar
15°8°
6
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • mars
17°10°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • april
20°12°
8
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mai
21°13°
9
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
25°15°
11
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
27°17°
12
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
28°17°
11
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • september
26°17°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
22°14°
7
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • november
17°11°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • desember
15°9°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager

Finn reise til Sesimbra
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.