Se hotell (1)

Reiser til Sesimbra

Velkommen til vakre Costa Azul og sjarmerende Sesimbra med sine berømte fiskerestauranter og fine strender.

Sesimbra er en livlig liten fiskerlandsby som i senere tid har vokst til å bli et attraktivt turiststed. Gode fiske- og skalldyrrestauranter, fine golfbaner og vakre strender lokker mange til området, men her finner du også flere historiske kirker, et slott fra 1100-tallet og nasjonalparken Arrabida.

Maleriske smug og rolig stemning

Sesimbra ligger på sørkysten ved hellingen opp mot nasjonalparken Serra da Arrábida. Her slynger de herlige smugene seg oppover fra strandpromenaden mot fjellsiden, og det er tett i tett med butikker, barer og restauranter. Fisk- og skalldyr dominerer menyene, og får du ikke nok av havets delikatesser, bør du besøke fiskeauksjonen nede på havnen. Utelivet i Sesimbra er fortsatt folkelig og avslappet, til tross for at byen blir et stadig mer populært feriested.

Fine strender og bra golfbaner

Kyststripen består av et 13 kilometer langt belte av sandstrender, og det er lett å finne sin favoritt! Kanskje gjør du som portugiserne, og faller for Caparica, en lang, herlig strand med fin sand. Liker du vannsport, er kysten og lagunene ved Melides og Albufeira perfekte. Det ligger også flere gode golfbaner i området, blant annet den flotte Aroeira.

Lisboa

Den korte veien til Lisboa er ytterligere en av Sesimbras fordeler. Lisboa oppviser alle de vanlige tegnene på en hovedstad i utvikling; fra spenstig arkitektur og utsikt mot havet til store trafikkproblemer. Restaurantlivet holder fortsatt et rimelig nivå, og utelivet pågår til ut i de små timer. Om du snubler over riktig strøk av byen vil du oppdage gater hvor det råder en gammeldags stemning med et snev av det litt finere liv, med stilige, gamle kafeer og barer, frisørsalonger og skopussere på hjørnet.

Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Sesimbra

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
14°8°
5
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • februar
15°8°
6
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • mars
17°10°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • april
20°12°
8
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mai
21°13°
9
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
25°15°
11
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
27°17°
12
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
28°17°
11
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • september
26°17°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
22°14°
7
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • november
17°11°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • desember
15°9°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Du kan reise til Sesimbra med Ving hele året med rutefly og fleksible reiselengder. Flyet lander i Lisboa.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt. Les mer om transport her.

Reisetiden fra flyplassen utenfor Lisboa til Sesimbra er ca. en time (ca. 45 km) avhengig av trafikken.
Fakta

Vår service

Oppholdet i Sesimbra er på egen hånd.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Portugal. For mer informasjon ta kontakt med Portugals ambassade på tlf. 23 33 28 50. https://www.oslo.embaixadaportugal.mne.pt/en/

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Portugal.

Lover og lokale skikker

I landet du skal besøke finnes det nasjonale lover, og det kan også finnes lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå ubehagelige overraskelser på reisen, anbefaler vi deg å lese mer på landets ambassades hjemmeside og lese UDs informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Euro (EUR).

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 volt.

Språk

Portugisisk

Øvrig informasjon

Vi tar forbehold om endringer i program, priser etc.
Finn reisen din til Sesimbra