Se hotell (3)

Reiser til Costa da Caparica

Costa da Caparica skuffer ikke strandløvene. Det er et favorittreisemål – ikke minst blant portugiserne selv.
Er du glad i å sole deg og bade og vil kombinere strandlivet med noen runder førsteklasses golf? Da er Costa Azul – den blå kysten – et perfekt reisemål for deg. Her ligger blant annet Costa da Caparica, et badeparadis ikke langt fra hovedstaden Lisboa. Med Ving kan du bo rett ved den herlige stranden.

Herlige strender og fine golfbaner

Sør for Tagus-elven strekker det seg et 13 kilometer langt belte av fine sandstrender. Dette området har lenge vært portugisernes eget ferieparadis. Et populært sted ikke bare blant strandelskere, men også blant golfere. Det ligger mange bra golfbaner i området, blant annet den veldig fine Aroeira-banen.Kysten og lagunene ved Melides og Albufeira er som skapt for deg som er glad i vannsport.

Vings tips om utflukter

Det er flere fine utflukter i nærheten av Costa da Caparica. Sesimbra er en travel liten fiskerlandsby som i senere tid har vokst til å bli et sjarmerende turiststed. Her er det mange historiske kirker, et slott fra 1100-tallet og nasjonalparken Arrabida. Cascais er et litt roligere fiskerlandsby med fargeglade båter,travle butikker og mange sjømatrestauranter. Et annet populært utfluktsmål er Sintra, den vakre byen oppe i fjellene, som dikteren Lord Byron omtalte som den kanskje skjønneste i hele Europa.

Kombiner med hovedstaden

Portugals hovedstad Lisboa bærer alle mulig tegn på å være en fremgangsrik by, med nyskapende arkitektur, åpen og fri beliggenhet mot havet og til dels store trafikkproblemer. Å spise ute er relativt billig, og utelivet er heftig og varer ut i de små timer. Om du dykker inn i rett sidegate råder det fortsatt noen steder en gammeldags stemning med stilige, gamle kafeer og barer, frisørsalonger og skopussere.

Våre gjesters vurdering Costa da Caparica

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Costa da Caparica