Se hotell (3)

Reiser til Costa da Caparica

Costa da Caparica skuffer ikke strandløvene. Det er et favorittreisemål – ikke minst blant portugiserne selv.
Er du glad i å sole deg og bade og vil kombinere strandlivet med noen runder førsteklasses golf? Da er Costa Azul – den blå kysten – et perfekt reisemål for deg. Her ligger blant annet Costa da Caparica, et badeparadis ikke langt fra hovedstaden Lisboa. Med Ving kan du bo rett ved den herlige stranden.

Herlige strender og fine golfbaner

Sør for Tagus-elven strekker det seg et 13 kilometer langt belte av fine sandstrender. Dette området har lenge vært portugisernes eget ferieparadis. Et populært sted ikke bare blant strandelskere, men også blant golfere. Det ligger mange bra golfbaner i området, blant annet den veldig fine Aroeira-banen.Kysten og lagunene ved Melides og Albufeira er som skapt for deg som er glad i vannsport.

Vings tips om utflukter

Det er flere fine utflukter i nærheten av Costa da Caparica. Sesimbra er en travel liten fiskerlandsby som i senere tid har vokst til å bli et sjarmerende turiststed. Her er det mange historiske kirker, et slott fra 1100-tallet og nasjonalparken Arrabida. Cascais er et litt roligere fiskerlandsby med fargeglade båter,travle butikker og mange sjømatrestauranter. Et annet populært utfluktsmål er Sintra, den vakre byen oppe i fjellene, som dikteren Lord Byron omtalte som den kanskje skjønneste i hele Europa.

Kombiner med hovedstaden

Portugals hovedstad Lisboa bærer alle mulig tegn på å være en fremgangsrik by, med nyskapende arkitektur, åpen og fri beliggenhet mot havet og til dels store trafikkproblemer. Å spise ute er relativt billig, og utelivet er heftig og varer ut i de små timer. Om du dykker inn i rett sidegate råder det fortsatt noen steder en gammeldags stemning med stilige, gamle kafeer og barer, frisørsalonger og skopussere.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Costa da Caparica

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Lisboa-området på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

I landet du skal besøke finnes det nasjonale lover, og det kan også finnes lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå ubehagelige overraskelser på reisen, anbefaler vi deg å lese mer på landets ambassades hjemmeside og lese UDs informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Euro (EUR).
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 volt.

Språk

Portugisisk

Øvrig informasjon

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i programmet, priser etc.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr reiser til Costa da Caparica året rundt med rutefly.

Flyet lander på Lisboa flyplass.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen utenfor Lisboa til Costa da Caparica er ca. 30 minutter (ca. 30 km) avhengig av trafikken.
Vær
 • januar
14°8°
5
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • februar
15°8°
6
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • mars
17°10°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • april
20°12°
8
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mai
21°13°
9
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
25°15°
11
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
27°17°
12
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
28°17°
11
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • september
26°17°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
22°14°
7
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • november
17°11°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • desember
15°9°
5
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager

Finn reise til Costa da Caparica
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.