Se hotell (3)

Reiser til Costa da Caparica

Costa da Caparica skuffer ikke strandløvene. Det er et favorittreisemål – ikke minst blant portugiserne selv.
Er du glad i å sole deg og bade og vil kombinere strandlivet med noen runder førsteklasses golf? Da er Costa Azul – den blå kysten – et perfekt reisemål for deg. Her ligger blant annet Costa da Caparica, et badeparadis ikke langt fra hovedstaden Lisboa. Med Ving kan du bo rett ved den herlige stranden.

Herlige strender og fine golfbaner

Sør for Tagus-elven strekker det seg et 13 kilometer langt belte av fine sandstrender. Dette området har lenge vært portugisernes eget ferieparadis. Et populært sted ikke bare blant strandelskere, men også blant golfere. Det ligger mange bra golfbaner i området, blant annet den veldig fine Aroeira-banen.Kysten og lagunene ved Melides og Albufeira er som skapt for deg som er glad i vannsport.

Vings tips om utflukter

Det er flere fine utflukter i nærheten av Costa da Caparica. Sesimbra er en travel liten fiskerlandsby som i senere tid har vokst til å bli et sjarmerende turiststed. Her er det mange historiske kirker, et slott fra 1100-tallet og nasjonalparken Arrabida. Cascais er et litt roligere fiskerlandsby med fargeglade båter,travle butikker og mange sjømatrestauranter. Et annet populært utfluktsmål er Sintra, den vakre byen oppe i fjellene, som dikteren Lord Byron omtalte som den kanskje skjønneste i hele Europa.

Kombiner med hovedstaden

Portugals hovedstad Lisboa bærer alle mulig tegn på å være en fremgangsrik by, med nyskapende arkitektur, åpen og fri beliggenhet mot havet og til dels store trafikkproblemer. Å spise ute er relativt billig, og utelivet er heftig og varer ut i de små timer. Om du dykker inn i rett sidegate råder det fortsatt noen steder en gammeldags stemning med stilige, gamle kafeer og barer, frisørsalonger og skopussere.

Våre gjesters vurdering Costa da Caparica

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Costa da Caparica

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.