Se hotell (8)

Reiser til Tulum

Lengter du etter en varm og avslappende ferie? Velkommen til strendene og severdighetene i Tulum!
Tulum ligger noen mil sør for Playa del Carmen og sies å ha en av verdens beste strender, men er nok mest kjent for de spektakulære mayaruinene som skuer ut over havet fra en høyde ved stranden. Men det er bare noen av grunnene til å reise til Tulum.

Mayaruiner og herlige strender

Strendene i Tulum begynner like nedenfor mayaruinene og fortsetter deretter sørover, her og der avbrutt av steinete odder som deler kysten inn i flere flotte strandområder med kritthvit sand og asurblått hav. Og det er her man bor, på et av hotellene eller strandhyttene (cabanas) som ligger i frodige omgivelser langs strandpromenaden. Stemningen er akkurat like avslappet som den bare kan bli i Mexico, og selv om det er mye å se og gjøre så er "mañana" et ord du kommer til å lære deg fort. Det samme gjelder kunsten å ta seg en cowboystrekk i hengekøya. Oppe ved hovedgaten, et stykke fra stranden, ligger Pueblo Tulum, en liten landsby med restauranter og butikker. Hit drar man gjerne for å spise godt eller for å se på vakkert og fargerikt mexikansk håndverk.

Koraller og cenoter

Korallrevet utenfor Tulum er et av verdens lengste, med et rikt dyreliv og skjønnhet. Mange av Tulums besøkende kommer hit utelukkende for å dykke ved korallrevet og nyte synet av det. Men det ender alltid med at de oppdager hvor mye det er å se på land også, og da blir ferien bare enda bedre! Inne i jungelen ligger det cenoter der man kan bade og dykke i ferskvann. Ikke langt fra Tulum ligger Sian Ka'an, en naturpark der man kan studere dyre- og planteliv på nært hold. Og hvis du synes at kveldslivet i Tulum blir for rolig kan du ta lokalbussen til Playa del Carmen, der du har mange valgmuligheter til langt ut i de små timer.
Nyttige tips
  • Kombiner flere reisemål
  • Hotell på stranden
  • Milelange strender
  • God windsurfing
  • Lokale restauranter
  • Fredelig

Våre gjesters vurdering Tulum

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Tulum

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.