Se hotell (10)

Reiser til Akumal

Velkommen på ferie i Akumal, en liten by mellom de større turiststedene Tulum og Playa del Carmen.
I Akumal kan du se frem til en avslappende ferie i fredelige omgivelser på luksuriøse hotell, med havet og naturen som nærmeste nabo. Her er det kilometerlange strender som både snorklere og surfere setter pris på. Du kan velge mellom flere hotell, alle med høy standard og fin beliggenhet rett på Akumals vakre strender.

Barnevennlig eller voksent?

I Akumal er det hotell for både familier og par. Voksne og barn trives på Grand Palladium Colonial Resort & Spa. All Inclusive inngår i reisens pris, og det er flere bassengområder og et badeland for de mindre barna. Voksne som reiser uten barn kan bestille ferie på TRS Yucatan hvor de har rom med privat basseng i frodige omgivelser.

Utfluktstips

Noen kilometer sør for hotellet ligger Akumal-stranden, berømt for sine havskilpadder som du kan få nærkontakt med når du snorkler. Ved stranden ligger det også flere restauranter og suvenirbutikker. Vil du ha mer restauranter og shopping er det ikke langt til Playa del Carmen.
Nyttige tips
  • All Inclusive
  • Hotell på stranden
  • Kilometerlange sandstrender
  • Veldig fornøyde gjester
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering Akumal

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Akumal

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.