Se hotell (8)

Reiser til Cancún

Bestill en reise til Cancun med Ving, og nyt ferien på et klassisk turiststed med herlige strender, shopping, gode restauranter og bra hotell.
Cancun er et klassisk, meksikansk turiststed, kjent for sitt hete uteliv. Likevel kan du nyte avslappende dager på Vings luksuriøse hotell med spa og All Inclusive. Cancun er bygget rundt en lagune hvor det faktisk finnes krokodiller. Men ikke vær redd, for lagunen kjører man bare forbi. Man soler seg, bader og nyter tilværelsen på de praktfulle strendene ved Det karibiske hav. Det er disse paradisstrendene som har gjort Cancun til det verdensberømte feriestedet det har vært i 40 år. Amerikanske tenåringer har som fast tradisjon å innta Cancun når de feirer Spring Break, så i den perioden må man regne med at det er ekstra høy partyfaktor her.

Luksus i Cancun

I Cancun kan du bestille et førsteklasses opphold med alt inkludert på Hard Rock Hotel Cancun. Her venter en sjenerøs All Inclusive og en gjennomgående følelse av luksus, for eksempel spa. Bassengene og strendene tilbyr alt man måtte ønske seg i ferien. Og du kan jo alltid velge – havet eller bassenget. Perfekt for badeglade familier!

Shopping og avslapning

Hvis du vil ha litt avveksling fra kritthvit sand og turkisblått hav, ligger det enorme shoppingsenteret La Isla i behagelig avstand fra Vings hotell. Her finner du masse forskjellige butikker som selger kjente merker, lokal kunst, suvenirer og mye annet. Senteret har også en mengde restauranter, både meksikanske og internasjonale. Og trenger du en pause i shoppingen, kan du synke ned i en stol på senterets egen kino.

Cancun – året rundt

Cancun er et like flott reisemål både sommer og vinter, og derfor kan du reise hit med rutefly hele året. Da bestemmer du selv når du vil reise, og hvor lenge du vil være borte. Vil du oppleve mer i ferien kan du kombinere to reisemål, kanskje livlige Cancun og rolige Akumal. Slik får du to reiser på én gang!
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Prisgunstig innkvartering
  • All Inclusive
  • Hotell på stranden
  • Hotell med spa
  • Fine sandstrender
  • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Cancún

Finn reise til Cancún
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.