Se hotell (7)

Reiser til Cancún

Bestill en reise til Cancun med Ving, og nyt ferien på et klassisk turiststed med herlige strender, shopping, gode restauranter og bra hotell.
Cancun er et klassisk, meksikansk turiststed, kjent for sitt hete uteliv. Likevel kan du nyte avslappende dager på Vings luksuriøse hotell med spa og All Inclusive. Cancun er bygget rundt en lagune hvor det faktisk finnes krokodiller. Men ikke vær redd, for lagunen kjører man bare forbi. Man soler seg, bader og nyter tilværelsen på de praktfulle strendene ved Det karibiske hav. Det er disse paradisstrendene som har gjort Cancun til det verdensberømte feriestedet det har vært i 40 år. Amerikanske tenåringer har som fast tradisjon å innta Cancun når de feirer Spring Break, så i den perioden må man regne med at det er ekstra høy partyfaktor her.

Luksus i Cancun

I Cancun kan du bestille et førsteklasses opphold med alt inkludert på Hard Rock Hotel Cancun. Her venter en sjenerøs All Inclusive og en gjennomgående følelse av luksus, for eksempel spa. Bassengene og strendene tilbyr alt man måtte ønske seg i ferien. Og du kan jo alltid velge – havet eller bassenget. Perfekt for badeglade familier!

Shopping og avslapning

Hvis du vil ha litt avveksling fra kritthvit sand og turkisblått hav, ligger det enorme shoppingsenteret La Isla i behagelig avstand fra Vings hotell. Her finner du masse forskjellige butikker som selger kjente merker, lokal kunst, suvenirer og mye annet. Senteret har også en mengde restauranter, både meksikanske og internasjonale. Og trenger du en pause i shoppingen, kan du synke ned i en stol på senterets egen kino.

Cancun – året rundt

Cancun er et like flott reisemål både sommer og vinter, og derfor kan du reise hit med rutefly hele året. Da bestemmer du selv når du vil reise, og hvor lenge du vil være borte. Vil du oppleve mer i ferien kan du kombinere to reisemål, kanskje livlige Cancun og rolige Akumal. Slik får du to reiser på én gang!
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Prisgunstig innkvartering
  • All Inclusive
  • Hotell på stranden
  • Hotell med spa
  • Fine sandstrender
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering Cancún

Finn reise til Cancún