Se hotell (20)

Reiser til Playa del Carmen

Playa del Carmen byr på fantastiske korallstrender og severdigheter i verdensklasse!
For ikke så lenge siden var Playa del Carmen bare en liten meksikansk by med noen få hotell ved en eventyrlig vakker strand. Byen har vokst, og er i dag et av Yucatan-halvøyas største turiststeder. Men atmosfæren er fremdeles sjarmerende avslappet, og du lever et tilbakelent strandliv iført shorts og sandaler. Playa del Carmen er et reisemål man kan besøke både sommer og vinter. Derfor tilbyr Ving reiser hit med rutefly året rundt slik at du selv kan bestemme hvor lenge du vil bli.

Langs Playa del Carmens ca. syv kilometer lange hovedgate, 5th Avenue, ligger det en mengde meksikanske og internasjonale restauranter. Her holder de fleste turistene til. Du trenger ikke å gå mer enn et par kvartaler inn fra hovedgaten for å oppleve det meksikanske hverdagslivet, med hjemmelagde fajitas, guacamole og en herlig blanding av feriegjester og lokalbefolkning.
Slå deg ned på en av de trivelige barene for en drink. Mange ligger rett på stranden i romantiske omgivelser med små bord i sanden og tente lykter. Andre utesteder inviterer til løssluppen stemning og høy musikk.

Strandliv i Playa del Carmen

Stranden i Playa del Carmen er over en mil lang, med kritthvit korallsand og turkis vann. Rett nedenfor Playa del Carmen er stranden livlig og full av badegjester, men du behøver ikke gå særlig langt for å finne et rolig sted du kan bre ut badehåndkleet. Om du er glad i å snorkle har du kommet til rett sted, for selv om stranden langs Playa del Carmen ikke er den mest spektakulære langs kysten, er det likevel mye å se. Litt lenger ut, spesielt rundt øya Cozumel som bare ligger en kort båttur unna, venter korallrev og noen av verdens beste dykkersteder.

Barnevennlige hotell i Playa del Carmen

Barnefamilier bor aller best på barnevennlige Sandos Caracol Eco Resort. Her bor du nær naturen, og hotellet har sin egen cenote – vannhull – og tilbyr guidede fotturer i de eksotiske omgivelsene. Hotellet ligger rett ved stranden med kort vei til havet, også for små føtter, og All Inclusive inngår i prisen.

Hotell for enhver smak

Når du bestiller en reise til Playa del Carmen med Ving kan du velge mellom flere typer hotell. Det betyr at du kan velge et enklere bosted om du for eksempel heller vil bruke pengene på et dykkekurs. Du kan selvsagt bestille et mer luksuriøst opphold med All Inclusive i elegante omgivelser i Playa del Carmen. Så er det alle kategorier mellom disse; med eller uten All Inclusive, sentral beliggenhet eller litt lenger fra byen.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Hotell for voksne
  • All Inclusive
  • Kilometerlange sandstrender
  • Mange restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Playa del Carmen

Finn reise til Playa del Carmen
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.